Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nem csíptem a srácot de az idei statja nagyon jó...
álltalában ugye a játékosok döntõt többségben szépen szoktak bemutatkozni, szóval ha hétvégén játszhat akkor szerintem gólt fog lõni 😄
Az meg jó kérdés, hogy mi mikor szurkolhatunk majd így egy hazai csapatnak. Én ezt a ciprusi bajnokságot annyira nem ismerem, egy ismerõsöm mondta, hogy gyengébb, mint a miénk, viszont az APOEL most jól bevásárolt. Én viszont egy játékost sem ismerek ott, egy pillanatra azt hittem, hogy a Bundesligából ismert Aílton játszik ott, aztán gyorsan leesett, hogy esélytelen 😄
A csoportjukat megnyerték, kiütötték a Lyont, ez már sokkal inkább tudatosságnak tûnik nekem, mint szerencsének (persze az is van bõven).
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
(most fellehetne tenni a kérdést magyar csapat mikor jut a közelébe..)
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Tényleg nem tudom mirõl van szó.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Mi bajod a spurs-el?
No one can stop Death!
2éve is a bl selejtezõn a young boys az elsõ meccsen már 3:0 vezetett. Azt hittem nem jutunk be, majd rúgtunk 2gólt 3:2 lett a vége. Végül hazai pályán lemészároltuk a fiúkat.
A lényeg hogy nem hiányzik a selejtezõ 😊
Van Persie egy hihetetlen nagy játékos. Van akkora kaliber mint Messi
Kíváncsi vagyok ki fog elõrébb végezni az idény végén 😊
Dühös vagyok ha a csapatom, vagy az a csapat akinek szurkolok bénázik.
Ne tudd meg az arse-spurs meccs után mit kapott tõlem a védelmünk.
Itt is van néhány hozzászólásom t_vilmos néven :
http://spurs.blog.nepsport.hu/archives/2012/02/26/Bunda_Edzobuktatas_Elbizakodott_pojacak/
Ha azt a játékot tudtátok volna játszani amit ellenünk a második félidõben, biztos vagyok benne hogy összeroppant volna a Milan. Vicc volt amiket ezek kihagytak, Nocerino, te jó ég !!!! Nem irigylem a Milan szurkolókat mert a helyzet kihasználásuk láttán ma tablettákon kéne élnem.
Mi még azért versenyben vagyunk egymással a harmadik helyért.
Sok sikert ... magunknak <#violent>#violent>
😊
Komolyan szívesen olvasnék egy hasonlóan szórakoztató véleményt tõled az 5-2-rõl <#vigyor0>#vigyor0>
Ha lehet, ezek a részek mindenképp szerepeljenek benne, hogy "Walcott-nak volt szerencséje két gyönyörû gólt lõni", illetve "az egyiknél Alex "Ki ez?" Song adott egy brilliáns gólpasszt (már ki tudja hanyadjára a szezonban)".
Remélem nem gond, hiszen akik néha nekünk is szurkolnak, azok biztosan tudnak pozitív véleményt is írni a csapatról <#vigyor0>#vigyor0>
Normálisan leírtam a véleményemet, te meg elkezdesz csirkézni. Minek ez ?
azért 3:0 ás félidõnél reméltem bekotortok még 1et
sajnálom, hogy nem így lett....
Kár, hogy az 5-2 után nem írtál ilyen kis összefoglalót, olyan szívesen olvastam volna <#puszi>#puszi>
grebber apám te vagy most már a példaképem 😊 Ilyen egy igazi izzig-vérig arsenal drukker vagy!!! <#worship>#worship>
igen tényleg szökõ évente van gyõzelem 😄D baszki nagyon balfasz vagy már bocs...
Szinte hihetetlen számomra hogy az Arsenal hogy tudott az elsõ félidõben ekkora elõnyre szert tenni, mivel a másodikban egy nagy nulla volt.
Sokszor úgy festett a helyzet mintha a Milan-nak kellene még 1találat a továbbjutáshoz.
Song akkora vicc volt hogy már fájt (ki ez?)
Gervinho játéka egy kalap szart nem ért
Walcott a harmadik rakás szerencsétlenség (2hete ellenünk is úgy játszott mint egy szerencsétlen) de volt szerencséje gólt lõni.
Nektek szurkoltam, de nem érdemeltétek volna meg a második félidei játék alapján.
Next PC upgrade: 2022
amikor nyertünk a spurs ellen vagy a pool ellen akkor bezzeg hol voltá ???????????????? sehol baszki , engem ez bosszant
most mondhatjuk, hogy nem lehet a csapatot szidni mert örüljünk ennek az eredménynek de én azt mondom ha félidõben tudtunk 3 gólt lõni akkor a 2.félidõben miért nem tudtunk még 1et??? inkább kaptunk volna félidõben egy gólt és akkor bõven lemondok a továbbjutásról de így megint az van ami szokott a végéig reménykedhetem a továbbjutásban ami végül megint nem sikerült.. jobb lett volna az elején elkönyvelni a kiesést újból mint sem így 😞
milan kaphatott volna egy büntetõt is a 86.percben 😄 szóval ha azt nézzük õk hozták amit kell,...szomorú vagyok 😞
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Én mondom az igazat ahogy vannak a dolgok õ meg leolt mert nem ért hozzá!
Egyébként tényleg nagy helyzetek voltak, de azért hátha még nem ment el a meccs.
FC-Arsenal.hu
Like Obama! Yes we can. Oh yessss we fucking can!!! Mentally strong, attitude, quality minden!!! (pistu)