31698

• Balázs 17
    elég szép gól volt... meg a potyagól is amit kaptak:D
  • arsnl
    Júdás gólt lőtt. kíváncsi vagyok, h még mindig "rapist" nak hívják-e MU-fanok.. hányinger
  • Dean Winchester
    Visszavonult Fredrik Ljungberg!

A legutóbb a japán élvonalban a Shimizu S-Pulsenál szerepelt, de február óta szerződés nélküli 35 éves középpályás szerdán tájékoztatta sajtófőnökét visszavonulásáról, aki pénteken közölte a hírt egy svéd televízióval.

Ljungberg a Halmstadban nevelkedett, majd csapatánál a felnőttek között négy év alatt befutott, innen vitte el az Arsenal, ahol 10 évet húzott le és alapembere volt a veretlenül bajnokságot nyert keretnek 2004-ben.

Ezt követően a West Ham Unitednél, a Seattle Soundersnél, a Chicago Fire-nál, majd a Celticnél töltött el rövid időt, mielőtt Japánban lezárta volna profi pályafutását. Utolsó válogatott mérkőzését 2008-ban játszotta.

• Dean Winchester
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szerintem összekeversz grebberrel! ő szokott ugatni ha jó valami,ha nem...
    az nem ágyús aki nem csak a jót látja, és esetleg utál 1-2 arsenalnál dolgozó emberkét? ha igen akkor én kérek elnézést!
    ha tehetném nekem is lenne bérletem minden hazai meccsre de mivel ez pénz kérdés így marad a tv-ből való meccsnézés. Lehet,sőt biztos h nagyobb ágyús vagy nálam és ezzel nincs is semmi gond. Infózz nyugodtan, most azért mert van 1-2 ember aki nem örül a pár éve tartó eseményeknek attól nem kell ilyen szmile-t betenni mint amit a mondatod végére hagytál!
    "hagyom is a topikot a továbbiakban a magadfajta újonc "Ágyúsoknak"."
    ez az újoncozás megint csak nevetséges :D ez olyan mint az újregezés az sg-n...
    illetve ha a véleményemen képes vagy besértődni akkor sajnállak...

Mikel Arteta biztos benne, hogy az Arsenal megbirkózik Robin van Persie és Alex Song távozásával - főleg azért, mert az új igazolások nagyon jól beilleszkedtek.

A spanyol középpályás egy mélyebb szerepkörben játszott a Sunderland ellen szombaton, mivel Song hiányzott a csapatból, passzaival és helyezkedésével segítette az Arsenalt, hogy uralja a Premier League nyitómérkőzését.

Arséne Wenger csapata 0-0-s döntetlent játszott, mivel elpuskázták a helyzeteiket, de Arteta látott eleget ahhoz, hogy azt állíthassa, hogy az Arsenal újjáalakuló csapata idén trófeákért fog küzdeni.
    "Azt hiszem, jónak tűnik a csapat" - mondta. "Nagyon szervezettek voltunk szombaton, csak a pálya utolsó harmadában nem használtuk ki a lehetőségeinket, amelyeket ki kellett volna. Még egy kis időre van szükségünk, mert sok új játékos érkezett és egy új csapatot építünk. Néhány nagyon fontos játékost is elvesztettünk, ezért egy kis időre van szükségünk. De győzelemmel akartuk kezdeni a szezont, ezért most csalódottak vagyunk. Tudjuk, hogy az új játékosaink is képesek eldönteni a mérkőzéseket. Meg kell adnunk nekik az esélyt, hogy beilleszkedjenek az új helyükre."

Arteta rendszeres kezdő volt Alex Song mellett a tavaly szezonban, de jól kijön spanyol társával, Santi Cazorlával és az újra egészséges Abou Diabyval is - és a széleken is sok variációs lehetőség van.
    "Nagyon jól éreztem magam, amikor Alex-szel játszottam tavaly, egy hatalmas játékos" - mondta Arteta. "De ha ő és a klub úgy döntöttek, hogy a legjobb, ha távozik, akkor azt az embernek el kell fogadnia. Úgy gondolom, hogy vagyunk annyira jók, hogy kibírjuk nélküle."
  • minimize
    ahogy érzed.
    régóta figyelem a beírásaid, csak "ugatsz", ha jó valami, ha nem.
    Te nem vagy Ágyús, de az Én esetleges néhai kirohanásaim hozod fel.
    ha vicces, ne olvasgasd, nem szükséges, sőt, inkább infózz Te helyettem a későbbiekben, hagyom is a topikot a továbbiakban a magadfajta újonc "Ágyúsoknak".
    (felszínes nyalás azoktól,akiknek 5-6éve bérlete van minden hazai meccsre, mi??!)
  • Balázs 17
    vicc... m'vila meg remélem marad vagy tottenham
  • csocso14
    Sahin a liverpoolnál kötött ki
  • Dean Winchester
    érdekes kommented van :D
    az utolsó angol mondatod meg nagyon ellentmondó a pár hónappal (tavalyi) ezelőtti hozzászólásodhoz viszonyítva... ilyet akkor mondjon az ember ha szívből is gondolja! Rühellem az ilyen kiírásokat, mert ez ilyen felszínes nyalás :D mikor tavaly az utolsó helyeken voltunk szezonkezdéskor akkor nem így nyilatkoztál wengerről :D most meg "nyalsz" neki...
    Ne adj Isten év végén 5.helyen végzünk akkor is mernéd ezt mondani,hogy In Arsene WE trust?
    ha a legeredményesebb menedzser meg nagyon fasza vagy wenger akkor miért nem tud már 7 éve 1 rohadt , legalább 1 fa kupát megnyerni?
    szerinted csak ő létezik a világon? Lehet majd jön, -sőt biztos mert az ő ideje is lejár- egy másik tag aki még eredményesebb lesz mint ő :D ezt nem lehet tudni, csak azt tudom mondani amit azelőtt is ! Akik most találnak rá az arsenalra és kedvenc klubjuknak mondják azok is kivannak éhezve a sikerre :D

azt nem vitatom,hogy a legeredményesebb menedzser és el ismerem a munkásságát, minden tiszteletem az övé, de csak azért mert valamikor tett valamit a csapatért azért nem kell örökké, folyton hagyni "dolgozni". Nem megyek át máshova , másik csapatnak drukkolni attól hogy nincs kupa. Nem kell nekem félévente 1 serleg vagy évente egy mert arra meg " rálehet unni XD" , csak tudod a 7 év az kurva sok idő egy ilyen szintű csapatnak mint az arsenal... Ha bl döntőbe kerülünk idén az már félsiker, annak is borzasztóan örülnék...
    szóval itt van wenger elfogadom, nem tudok ellene mit tenni! Utálni nem utálom csak lehet más edzővel meglenne a régóta áhított sikert, nem biztos, hangsúlyozom lehet... Jelen pillanatban nem tudok másra gondolni
    balázs: lehetséges,hogy nem vele hanem a vezetőséggel van a baj, de rajta csattan az ostor... :(
    de részben ő is hibás...
  • Balázs 17
    amúgy meg kezdem belátni én is, hogy nem Wengerrel van a baj, hanem a vezetőséggel
  • minimize
    a kommented,az a vicc. menj át valami ellenlábas újgazdag teamhez,ahol ha nincs minimum egy kupa,félévente új edzőt vesznek,meg komplett játékosgarnitúrát egyben...20éve vagyok Ágyús, a Főnök a klub legeredményesebb menedzsere,még ha egyes döntésével nem is lehet egyet érteni,ki hozta volna ezt össze a klubnak...szerinted ha SAF 2év múlva visszavonul-tutira lehozza a MU azt,amit irányítása alatt összehozott??!
    In Arsene WE trust.
  • Balázs 17
    pffff
  • hedonist
    Kis eszed lenne belatnad:)
  • webibebi
    mer te a spanja vagy mindennap beszélsz vele és tudod nem?
  • hedonist
    Hazard sose ment volna az Arsenalba.
  • Dean Winchester
    a múltból nem élünk meg :D amit egyszer alkotott akkor azért most már 30évig maradnia kell? :D
    ez olyan mintha jönne egy új edző és nyernénk vele bl-t, akkor vagy 40évig maradjon mert ő legalább képes volt bl-t nyerni? vicc...
  • minimize
    (halkan mondom, Henry ismét apa lett.
    az a Park,aki miatt Hazardot "buktuk",a Celtához kerülhet...ügyes lépés volt az anno,nna...)
    viszont ez az,ami miatt tisztelem a Főnököt:
    "Today, Arsène Wenger has won the Premier League three times, lifted the FA Cup four times, and reached the final of the Champions League twice. Remarkably, his team went unbeaten during the whole of the 2003/4 Premier League season."-iwc experiences
  • minimize
    Walcott-ügy:"A megbeszélések folytatódnak, még ha nem is közvetlenül velem tárgyalnak. Próbálunk minél hamarabb pontot tenni az ügy végére - vagy így, vagy úgy. Azt akarjuk, hogy Theo továbbra is a klubnál maradjon, de ehhez nem feltétlenül elég a mi akaratunk(Song,v.P??).
    Ugyanakkor Theo részéről is megvan a szándék a folytatásra, maradni akar, és meg akar állapodni. Jelenleg valamennyi fél a tárgyalóasztalnál van még." -a Főnök
    Sahin-ügy:
    a Real 1év kölcsönért 5milliót akart,ami egy rossz vicc.a fizuja 70%-án felül,amit szintén a Pool fizet,bárhogy is írják meg,a mi 60%unk kevesellték-igaz,3milliós ajánlat,plusz 17ért jövőre végleg vihettük volna. remélem érkezik még 2ember.
  • korodi77
    LOOOL:

http://megverjukvvcristofelt.com

LOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooL
  • Kaplan
    Hát azért ez megint elég nagy bukta. Többször is a kezünkben volt a dolog.. Illetve ki tudja, ha játszott volna nálunk egy évet. Lehet, hogy megkedvelte volna a közeget és ő maga is elvágyódott volna Madridból. (Végleg.)
  • Sabcsee
    A BBC szerint Sahin a Pool-é, mivel ők többet fizettek...azt hiszem vehetjük hivatalosnak. Jó lesz neki az EL-ben...
    Mind1, örültem volna neki, de a Real úgysem adta volna el a szezonvégén, így legalább nagyobb az esély egy normális VKP-ra.
  • Oziris666
    Spurs nemsok vizet fog zavarni!Nagyon meggyengült a keretük!
    3 középsö védöjük elment!Plusz Modric lelép!Csatáruk alig van!Huddlestone megy kölcsönbe!
    Ha nem igazolnak gyorsba kétlem h 4be lesznek...
  • szucsy89
    A Poolnál mindenképpen jobb az Arsenal, a Spurssel meg kb. egy szinten van (volt tavaly)... én az Arsenalt választanám a helyükben, mondjuk M'Vila helyében tuti, Wenger miatt.
  • Dean Winchester
    bízom benne,hogy a pool-t és a spurst azért megelőzzük :D
    ha jönnének ők ketten akkor esélyt is látnék legalább 1 kupa megnyerésére...

tavaly mikor az utolsó előtti helyen tanyáztunk akkor is mondtam,hogy itt a 4ben ott leszünk! Láss csodát 3.ok lettünk xD
    biztos nem állok neki úgy a szezonnak,hogy idén se nyerünk semmit...
    1 kupát bezsebelünk
  • Forza Italia
    azt az utolsó mondatot nyugtass meg nem gondoltad komolyan ugye??? :D:D
  • Dean Winchester
    akkor
    sahin arsenal vagy liverpool
    M'Vila arsenal vagy spurs

ha esélyt akarnak arra h nyerjenek is valamit vagy jobb helyen végezzenek a PL-ben , ha van egy kis eszük akkor ide jönnek :D
  • arsnl
    tegnap ugyan ők írták, h hozzánk jön:DD 50/50 vagy Pool vagy Mi lesz a vége.
  • csocso14
    Sahin asszem ennyi volt...
  • minimize
    Sahin már csak 50%,hogy jön. a másik 50%meg a Pool-é-sajna...
  • Dean Winchester
    Rasszizmus miatt mondott nemet M'Vila

Az Arsenal és a Tottenham Hotspur tovább reménykedhet Yann M'Vila megszerzésében, aki rasszista szurkolói miatt mondott nemet az orosz Zenit Szentéptervár ajánlatára.

"Boldog lennék bárhol, de a Zenit drukkkrei nem szeretik a feketéket - mondta a Rennes középpályása. - Viszont fogalmam sincs, miért számít nekik ennyire a bőr színe."

Még sosem játszott afrikai származású játékos Szentpéterváron, mert a klub szurkolóinak az a mottója, hogy "a Zenit címerében ás zászlójában sincs fekete szín."

Pedig az orosz csapat szerette volna megszerezni a 22 éves francia játékost, aki már rá is állt volna a klubváltásra, de halálos fenyegetéseket kapott a Zenit drukkereitől.

Ezzel viszont megnyílt az ajtó két londoni klub, az Arsenal és a Tottenham Hotspur előtt, hogy megszerezzék a fiatal játékost, aki már jelezte, el szeretné hagyni a Rennes csapatát.

"Jelenleg három ajánlatunk van - mondta az RMC Rádiónak Pierre Dreossi klubigazgató. - Megegyezés viszont nincs. A héten megkezdjük a tárgyalásokat, és reméljük, hamarosan megoldás születik."
  • Sabcsee
    Igen.
  • Rudee
    Látszik a fején is, hogy oda vágták.
  • Kaplan
    Ez itt fake, ugye?! :)
  • Steve Downie
  • Steve Downie
    Már hagyomány :D

• Balázs 17
    lol
  • Dean Winchester
  • Sabcsee
    szakadok :DDDDDDDDD
  • Sabcsee
    hát igen, M'Vila lenne a legoptimálisabb.
  • hedonist
    Az tény, h én sem dobnám rögtön a PL mély vizébe, de gyorsan belejön, nem féltem. Cazorla is tud védekezni, lehet ő lesz egy darabig. De talán M'Vila ényleg befut a végére.
  • hedonist
    Sahin egész biztosan erre a posztra érkezik, alapvetően egy játékos, de védekezőbb középpályás.