Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondtam én azt ,hogy melyik hétvégén? XD (viccet félretéve most már világos minden)
Kaplan
Ja, nem is értem, hogy mi ez a nagy felhajtás... Maximum elõszerzõdést kötöttünk még vele, még élõ szerzõdése van. Úgy nehéz hétvégén már nálunk játszania. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
leghamarabb csak EB után lesz a csapattal😄 és hivatalos bejelentés is valszeg csak nyáron lesz, legalábbis Arsenal részérõl.

LP-RVP csatárduó
nem csíptem a srácot de az idei statja nagyon jó...
álltalában ugye a játékosok döntõt többségben szépen szoktak bemutatkozni, szóval ha hétvégén játszhat akkor szerintem gólt fog lõni 😄
arsnl
BBC szerint is már csak orvosi van hátra, szal kezdhetjük:
Lu Lu Lu Lukas Podolski

Steve Downie
Hatalmas meccs volt, az ilyen meccseket a legjobb nézni, mikor a szurkolók olyan fanatikussá válnak, hogy szinte érzed ahogy ott küzdenek a játékosokkal a pályán. Végig lehetett látni, hogy a ciprusiak sokkal inkább tovább akarnak jutni. A mi meccsünkön is hasonló hangulat volt amúgy.

Az meg jó kérdés, hogy mi mikor szurkolhatunk majd így egy hazai csapatnak. Én ezt a ciprusi bajnokságot annyira nem ismerem, egy ismerõsöm mondta, hogy gyengébb, mint a miénk, viszont az APOEL most jól bevásárolt. Én viszont egy játékost sem ismerek ott, egy pillanatra azt hittem, hogy a Bundesligából ismert Aílton játszik ott, aztán gyorsan leesett, hogy esélytelen 😄
A csoportjukat megnyerték, kiütötték a Lyont, ez már sokkal inkább tudatosságnak tûnik nekem, mint szerencsének (persze az is van bõven).

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Steve Downie
True Gooner mentalitás! Persze rajta a Milan ellen is látszott, hogy szívét-lelkét odatette. Egy ilyen forgatókönyvnek egyébként lenne valóságalapja, mivel AVB távozott nemrég a Chelsea-tõl, Di Matteo pedig szerintem csak jobb lehet nála. Azt azért remélem, hogy minket nem elõznek már vissza!

arsnl
beszarás. Apoel Nicosia a BL legjobb 8 csapata között!!
(most fellehetne tenni a kérdést magyar csapat mikor jut a közelébe..)

szomferi
13 millióért

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Nem értem 😊 Mi történt a meccs után Szczesnyvel ? 😊
Tényleg nem tudom mirõl van szó.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

arsnl
a Bild szerint Podolski a mienk.

minimize
"-Szczesny a tegnapi meccs után-"
<#rolleyes>

No one can stop Death!

Mégis megemlítetted! Na ebben ne legyen igazad !

Mi bajod a spurs-el?

minimize
"Jelen pillanatban nem érném be a negyedik hellyel. Mindössze négy pontra vagyunk a másik észak-londoni csapat mögött, amely klub nevét most nem említeném meg. Remélhetõleg ki tudjuk õket hívni egy nagy csatára. Azért remélem, hogy a Chelsea is feltámad majd annyira, hogy velük harcoljon a negyedik helyért, szívem szerint ugyanis az Európa Ligában látnám a Spurst." -Szczesny a tegnapi meccs után-

No one can stop Death!

Hát nyugodtabb volnék ha harmadikok maradnánk, mint a 4. hely.
2éve is a bl selejtezõn a young boys az elsõ meccsen már 3:0 vezetett. Azt hittem nem jutunk be, majd rúgtunk 2gólt 3:2 lett a vége. Végül hazai pályán lemészároltuk a fiúkat.
A lényeg hogy nem hiányzik a selejtezõ 😊

Van Persie egy hihetetlen nagy játékos. Van akkora kaliber mint Messi

semmi kötekedés csak azt a csirkést én se éreztem sértõnek, támadónak 😄 kb mintha nekünk valaki azt mondaná,hogy ágyúsok 😄 vagy a unitedre h ördögök 😄 semmi bántó nincs benne, de látom végül rájöttél te is 😊
Kíváncsi vagyok ki fog elõrébb végezni az idény végén 😊
minimize
<#eljen>

No one can stop Death!

😊
Dühös vagyok ha a csapatom, vagy az a csapat akinek szurkolok bénázik.
Ne tudd meg az arse-spurs meccs után mit kapott tõlem a védelmünk.
Itt is van néhány hozzászólásom t_vilmos néven :
http://spurs.blog.nepsport.hu/archives/2012/02/26/Bunda_Edzobuktatas_Elbizakodott_pojacak/

Ha azt a játékot tudtátok volna játszani amit ellenünk a második félidõben, biztos vagyok benne hogy összeroppant volna a Milan. Vicc volt amiket ezek kihagytak, Nocerino, te jó ég !!!! Nem irigylem a Milan szurkolókat mert a helyzet kihasználásuk láttán ma tablettákon kéne élnem.

Mi még azért versenyben vagyunk egymással a harmadik helyért.
Sok sikert ... magunknak <#violent>
😊

Steve Downie
Úgy látom támadásnak vetted a hsz-om, pedig nem annak szántam <#vigyor0> (még a csirkét sem)
Komolyan szívesen olvasnék egy hasonlóan szórakoztató véleményt tõled az 5-2-rõl <#vigyor0>
Ha lehet, ezek a részek mindenképp szerepeljenek benne, hogy "Walcott-nak volt szerencséje két gyönyörû gólt lõni", illetve "az egyiknél Alex "Ki ez?" Song adott egy brilliáns gólpasszt (már ki tudja hanyadjára a szezonban)".
Remélem nem gond, hiszen akik néha nekünk is szurkolnak, azok biztosan tudnak pozitív véleményt is írni a csapatról <#vigyor0>

Nézd újra a második félidõt! A Gervinho Van Persie nagy helyzeten kívül több nem volt. Soroljam a Milan helyzeteit ???

Normálisan leírtam a véleményemet, te meg elkezdesz csirkézni. Minek ez ?

Egy dolgot vegyél ki az írásomból ami nem volt igaz ! Várom !

Effe88
kár hogy nem ti mentetek tovább
azért 3:0 ás félidõnél reméltem bekotortok még 1et
sajnálom, hogy nem így lett....

Steve Downie
Nagyon jó kis elemzés, gyakrabban kellene ilyeneket írnod ide! Olyan jó volt pártatlan véleményt olvasni egy csirkétõl <#eljen>
Kár, hogy az 5-2 után nem írtál ilyen kis összefoglalót, olyan szívesen olvastam volna <#puszi>

szucsy89
Grat nektek! Sok sikert a bajnokságban!
de baszki ezt bírom 😄D ha kikap a csapat csak akkor jössz ide, most végül is a csapat nyert és te itt vagy de megint csak a negatív hozzá állást láthatjuk 😄
grebber apám te vagy most már a példaképem 😊 Ilyen egy igazi izzig-vérig arsenal drukker vagy!!! <#worship>
Blackburn-Sunderland-Tottenham-Liverpool-Milan 😊 közte egy milan vereség
igen tényleg szökõ évente van gyõzelem 😄D baszki nagyon balfasz vagy már bocs...
A második félidõtõl láttam a meccset.

Szinte hihetetlen számomra hogy az Arsenal hogy tudott az elsõ félidõben ekkora elõnyre szert tenni, mivel a másodikban egy nagy nulla volt.
Sokszor úgy festett a helyzet mintha a Milan-nak kellene még 1találat a továbbjutáshoz.
Song akkora vicc volt hogy már fájt (ki ez?)
Gervinho játéka egy kalap szart nem ért
Walcott a harmadik rakás szerencsétlenség (2hete ellenünk is úgy játszott mint egy szerencsétlen) de volt szerencséje gólt lõni.

Nektek szurkoltam, de nem érdemeltétek volna meg a második félidei játék alapján.

grebber
Gyõzelmekkor nem tudok jönni ,mert azok kb szinte csak szökõ évente vannak!

Next PC upgrade: 2022

arsnl
jó psszt ne rontsd el a kedvet 😄

arsnl
de nem is mindig csak lehúzni és csak vereségkor elõbújni. ez még rosszabb és szánalmasabb is. elvégre Arsenal drukker vagy nemde?

LasCar16
hát egyéni hibákból láthattunk ma is legalább két gólt..

#acm

fogd már fel b+ mi a probléma! te sose isteníted a csapatot te mindig csak szidod!!!!!!!!!! ha szeretni kéne akkor nem vagy jelen ha ócsárolni vagy rossz eredményt érünk el akkor egybõl jössz -.-"
Steve Downie
Grat nektek is, nagy küzdelem volt! <#eljen>

arsnl
bajnokság szempontjából a legjobb eredmény. koncentrálhatunk arra és még büszkék is lehetünk. ha nem lettek volna olyan egyéni hibák Milánóban..

acm689
grat a gyõzelemért és respect, tényleg nagyot küzdöttetek!

grebber
Fáj az igazság? Nem csak isteníteni kell a csapatot!

a baj, hogy te csak akkor vagy jelen a topicban mikor a csapat kikap vagy kiesik valahonnan.
amikor nyertünk a spurs ellen vagy a pool ellen akkor bezzeg hol voltá ???????????????? sehol baszki , engem ez bosszant

most mondhatjuk, hogy nem lehet a csapatot szidni mert örüljünk ennek az eredménynek de én azt mondom ha félidõben tudtunk 3 gólt lõni akkor a 2.félidõben miért nem tudtunk még 1et??? inkább kaptunk volna félidõben egy gólt és akkor bõven lemondok a továbbjutásról de így megint az van ami szokott a végéig reménykedhetem a továbbjutásban ami végül megint nem sikerült.. jobb lett volna az elején elkönyvelni a kiesést újból mint sem így 😞
milan kaphatott volna egy büntetõt is a 86.percben 😄 szóval ha azt nézzük õk hozták amit kell,...szomorú vagyok 😞
Kaplan
Kussolsz már faszfej? Köszi!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

grebber
Nem baj majd sok év múlva új klubvezetéssel talán nyerünk valami karalábé kupát!

Steve Downie
Ennyi volt, kiestünk. Azonban a becsületünket megmentettük, hatalmasat küzdöttek a srácok!

valaki árulja már el, hogy hogyan mérik játékosonként hogy milyen távot tettek meg a meccs alatt?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Steve Downie
Jön is Sumák

Kaplan
Nagyon hasztalan Gervinho.. Jöhetne Chamak

grebber
Nincs semmiféle visszavágó!
Én mondom az igazat ahogy vannak a dolgok õ meg leolt mert nem ért hozzá!

Steve Downie
Úgy érzem jön a Dean - Grebber fight visszavágója 😄
Egyébként tényleg nagy helyzetek voltak, de azért hátha még nem ment el a meccs.

grebber
Ezen ment el a meccs VP ilyet kihagyni 😞

tobias88
RVP basszad meg... <#falbav>
Steve Downie
Extázis 😄

FC-Arsenal.hu
Like Obama! Yes we can. Oh yessss we fucking can!!! Mentally strong, attitude, quality minden!!! (pistu)

tobias88
Én annak szurkolok, hogy a Milanból száljon el valakinek az agya. Ibra tökéletes rá, de Van Bommel is simán összehozhatja a 2. sárgáját, õ az a fajta... Amúgy azt meg tudja nekem mondani valaki hogy mi az istenért nem kapott Meszbah sárgát?