Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Gunners captain admits their recent form has make a positive impression on him.
He said: "If you look at the last couple of weeks, we showed we have a lot of character in our side, and we can be proud of that.
"Now we need to show that over a period of a whole year. We need to have a run like that for months and even win the ugly games."
No one can stop Death!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
No one can stop Death!
No one can stop Death!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
le a kalappal elõtte, és Tottenham orvosi csapata vmint szurkolói elõtt is!
reméljük a legjobbakat
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Jajj ne.. 😞 Kitartás töki!!
msn:[email protected] bárki felvehet
tavaly 43 gólt kaptunk egész szezonban most 39nél járunk 28 mérkõzést követõen.
most 52 pontunk van, tavaly 68 volt
azaz 16 pontot kéne szerezni a következõ 11 mérkõzésen ahhoz, hogy a tavalyi eredményt tudjuk produkálni
tavaly 8 vereséget szenvedtünk el egész szezonban , most 8nál járunk...
a legnagyobb baj, hogy a city és a chelseaval is találkozunk ha mindkettõtõl kikapunk akkor végül lehet, hogy tényleg csak az 5.helyre fogunk beférni.. remélem nem lesz igazam és a harmadik hely megszerezhetõ lesz de azért vért kell izzadni a pályán...
Giroud-t nem láttam még élõben játszani, de nekem Chamakh2-nek tûnik kb.
kaka
Nekem nagyon tetszik az írás, mindig szeretem, ha valaki tud érdekes cikkeket írni, amik hasznosak és humorosak is egyben. Erre mindkettõ igaz!
Szépen összefoglalod, hogy mit is kellene csinálni, például hogy kiket kellene azonnal elküldeni. Minimize ugyanezt a listát már itt is leírta pár hete, azt hiszem õ a fizetéseket is csatolta hozzá. Elég baj, hogy teljesen fölöslegesen visz el valaki 80k-t is hetente, mikor nem játszott egész szezonban 20 percnél többet.
A lehetséges igazolásaid is nagyon tetszenek, csak talán pont ez a legnagyobb gond: az angol csapatok biztos, hogy nagyon sokat fognak igazolni egy ilyen szörnyû szezon után a bl-ben, és Hazard, Vertonghen az elsõk között lesz a City és a Chelsea shortlist-jén. Mondjuk az mellettünk szól, hogy mindkettõ Vermaelen honfitársa, elõbbi az unokatestvére is 😄
A Guardado transzfer nagyszerû ötlet, nem is tudtam, hogy a másodosztályban nyomja egy ilyen jó játékos, aki ráadásul rendkívül alulértékelt (bár a Chelsea õt is vinné egyes hírek szerint).
Azért bele is kötök pár dologba, hogy ne csak jót írjak 😄 (bár vágom, hogy félig poénra vetted az írást)
Pat Rice nem fog már semmilyen japán csapathoz menni, mert tavaly is vissza akart vonulni teljesen a futballtól, de Wenger meggyõzte még egy évre. 99%, hogy ez az utolsó szezonja.
A Kroenke, Hill-Wood rész is poénra van véve, de a valóságban nem menne ez ilyen simán 😊 Wengerrel kapcsolatban említed fõleg az elmúlt hat évet, pedig szerintem inkább Stanley a hunyó. Ha minden igaz, a következõ nyáron már költekezhetünk, de eddig pont õ volt az, aki az alacsony wage budget-al, az igazolásokból beérkezõ pénz lenyúlásával ellehetetlenítette Wengert, amihez még hozzájött az is, hogy a franciának meg megvoltak a saját további szûrõi (fiatal legyen, rendkívüli módon szeresse az Arsenalt, ne legyen pénzéhes, stb). Így meg nehéz igazolni ugye...
A legjobb példa, hogy itt volt az 50 millió tavaly nyáron, amit elvileg elkölthetett, de egy Nasrit már nem tudtunk megtartani, aki 110k-t kért hetente...
Szóval nekem tetszik nagyon az írás, olvasni fogom a továbbiakat is, ha lesznek <#eljen>#eljen>
Szeretném, ha véleményeznétek az írásom. A fészbúkonfészbúkon elérhetõ.
Véleményetek kérem, ott megosztani. Köszönöm szépen. be patient !
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
...
No one can stop Death!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
állítólag heti 140k-t kap majd (éves szinten ez majd'6millió font), és aláírási pénzként(bónusz)5milliót.van itt zseton...
Walcott-al személyesen Wenger tárgyal, szal' marad.
No one can stop Death!
A cseh játékos a hét elején hosszabbította meg a szerzõdését. Rosicky nyíltan beszél a szerzõdésének a tárgyalásáról.
"A szerzõdésem már csak fél évig volt érvényes, így elkezdtünk tárgyalni. Amikor elkezdtünk tárgyalni, kezdett érdekessé válni a dolog. Nagyon jövedelmezõ ajánlatokat kaptam. Megfordult a fejemben, hogy el kéne fogadnom õket. Végül maradtam, mert az Arsenal egy jó csapat.
Két nagy ajánlatot kaptam. Az egyiket Oroszországból, a másikat Kínából. Mind a két ajánlat óriási pénzt ajánlott volna. Ezzel meg kellett birkóznom. Nem volt könnyû döntés, de maradtam. Néhány napig úgy voltam vele, hogy elfogadom, majd rájöttem, hogy a pénz nem minden.<#eljen>#eljen> Örülök, hogy maradtam az Arsenalnál.<#worship>#worship>
No one can stop Death!
No one can stop Death!
""Természetesen igen.
Egy játékos sem szeret a cserpadon vagy a lelátókon ülni és ott nézni a mérkõzést. Megszoktam a londoni életet. Amíg én a Zenitben vagyok a családom Londonban maradt. Mivel a gyerekeim oda járnak iskolába és mindenki ott érzi kényelmesnek.""<#merges2>#merges2>
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Azért gyerekek a black elleni 7-1 óta baszki láttátok kiket vertünk meg??? A PL-ben ugye nem volt olyan csapat aki 4 egymást követõ meccsén is hátrányból tudott volna nyerni! de milyen 4 meccs volt az??? Nem is valami harmadosztályú csapattal játszottunk hanem a Sunderland-Spurs-Liverpool-Newcastle négyessel így meg pláne nagyobb értékkel bír ezen rekord bezsebelése.
És engem ez bosszant ,hogy most is hol van grebber ??? hol van mikor a csapat jól játszik és nyer? Ilyenkor miért nincs a csapattal, miért csak akkor van jelen mikor kikapunk vagy szarul játszunk és szidni lehet õket?! Ez a bosszantó de közben rájöttem, hogy õ nem is arzi drukker hanem egy chelsea vagy mu, esetleg city fan lehet 😄D
Szép volt fiúk!
Gyerekek ha az evertont megverjük idegenben akkor az kurva nagy tett lenne mert ott vért fogunk izzadni szerintem :S nem lesz egy könnyû utazás.
A spursnek köszönjük meg,hogy képes sorban 3 mérkõzésén is pont nélkül lejönni a pályáról mi meg 3 pontokkal jövünk el mindenhonnan...
Everton-Arsenal
2-1re kikapunk vagy sikerül egy bravúros (1:1) döntetlent kiharcolnunk.
9 egymást követõ mérkõzésen
0-2-7 az everton mérlege 😄
mi sorozatban hatodik mérkõzésünket nyertük meg a PL-ben vagyis ideje egy vereséget elszenvedni.
a spurs-chelsea-city (idõsorrendben) trió se tudott idegenben gólt lõni az evertonnak! A nagyok közül a mu 1-0ra míg a pool 2-0ra tudott nyerni idegenben.
Grat hozzá! Én a walesi bajnokságot egyáltalán nem ismerem. Írekre fogadtam már párszor, de nem sok szép emlékem van. Bár a legtöbb pénzt a finn és svéd bajnoksággal buktam, jó pár évvel ezelõtt végleg eldöntöttem, hogy többet a tabellájukra sem nézek rá.
Ha ilyeneket keresel, érdemes Josh James Twitterét nézegetni, õ állandóan statisztikákkal foglalkozik 😊
Hol vannak ilyen külföldi fórumok ahol ilyeneket megfigyeltek? 😄 szeretnék még ilyeneket olvasni 😄
Arsenal till i die.
No one can stop Death!
No one can stop Death!