31698
-
#26087 A legkomolyabban. -
#26086 ezt a mondatot jól átgondoltad? :DDDDDDDDDDDDD -
Dean Winchester #26085
1000. bajnokijára készül SAF ?!
Mivel elég régen voltak 2.nál rosszabb pozícióba így remélem idén meg lesz a harmadik hely nekik xD
-
#26084 De ha nem akkor az én faszom fog belecsúszni Wenger ánuszába! :D -
Dean Winchester #26083 idén min. 1 serleg be fog csúszni :D Ebben biztos vagyok! -
#26082 +1. simán a bajnoki címért mehettünk volna, ha maradnak, kurva idegesítő... -
Dean Winchester #26081 ha nem lesz sérült akkor ez nem igazol senkit sem :D
Viszont kurvára örülök,hogy kivertük a poolt, főleg h az álltalam egyik legjobban utált csapatról van szó!
tavaly 2-0ra szoptunk most viszont 0-2re nyertünk ellenük! Kapott gól nélkül, veretlenül haladunk előre, brutál jó! Jó, szép, megfontolt játékot láttam! A gólok szépek voltak és Giroudra viszont azt tudom mondani,hogy örülnék ha megtalálná a gól lövő cipőjét mert ahogy csinálja nem leszünk jóba :(
Összesítve szép volt fiúk, hazai pályán a Southampton-t nagyon ütni kéne és talán kapott gól nélkül lehozni azt a találkozót is :)
Egyedül mi nem kaptunk még gólt a bajnokságban :D
-
#26080 Alapvetően rendkívül sajnálatos, hogy RvP és Song már nincs velünk. Velük kiegészülve ez a csapat hihetetlenül komoly játékerőt képviselne. Bízzunk benne, hogy januárban a mester igazol egy-két játékost a pad hosszabbítására és akkor kényelmesen megleszünk az évadra. -
#26079 88éves rekordunkat állítottuk be ezzel. -
#26078 így kell nyerni Anfielden. sima, szép győzelem. ez a 3 clean sheet biztató, főleg tavalyi rekord 49 bekapott gól után.. -
#26077 Elfáradtunk, én úgy láttam. Vagy csak taktikai húzás volt, hogy betömörülünk hátha kettőről nem állnak fel. -
Balázs 17 #26076 utolsó 10percben mintha ott se lettünk volna:SS -
#26075 Újabb clean sheet. Kezdek bizakodni! Ma kifejezetten ügyesek voltak a srácok, halálosak. Pontosak és könyörtelenek. Csak így tovább! -
#26074 Veretlenül, kapott gól nélkül :) Jobban indul a szezon, mint a tavalyi :D
Ez a Liverpool férne be elénk a 4. helyre? Nehéz elképzelni. -
Chris Lowe #26073 Forma 1et néztem de látom végre focizik a csapatom! Juhééé :-) -
#26072 Cazorla! :) Újabb Reina potya, lassan kipróbálhatnák Gulácsit... -
Balázs 17 #26071 ma kurvajó összejátékok vannak, mlékeztet a régi időkre -
#26070 Arteta hatalmasat játszik. A szememben igazi világklasszis, sallangmentes. -
#26069 Giroudnak jót tenne egy gól asszem.. Diaby a legjobb meg a védelem is jól áll lábán, igaz Merte nek volt pár érthetetlenül eladott labdája.. -
#26068 Poldi!! -
pLau #26067 Podolski gól vezetünk, de nem túl meggyőző a játék. Sok az eladott labda. -
pLau #26066 Team to face Liverpool: Mannone, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Diaby, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Giroud, Podolski.
Subs: Koscielny, Martinez, Coquelin, Santos, Ramsey, Walcott, Gervinho. -
Balázs 17 #26065 annyira nem számít már komoly meccsnek a l'pool-arsenal, hogy már a 17:00 időpontot se érdemli meg:D -
#26064 kíváncsi leszek... 2-2-re tippelek -
#26063 Emlékeztető a mai meccs előtt :)
-
#26062 rvp és songot nem kellett volna eladni, velük azért elég jó kis csapat lenne
de így főleg a chamakh,giroud csatár kettős:SS:S: -
Balázs 17 #26061 nem is lőttünk két low csapatnak.. szerintem sima vereség lesz:D -
#26060 -
Dean Winchester #26059 Pedig milyen jól is indult minden...
igazoltunk játékosokat, minőségi játékosokat is, RVP, Song itt volt , reális esély valami kupára... Erre Song, RVP megy, pont akikre azért szükség lett volna :D
Mind1, holnap meg kell csapni a poolt, nehéz lesz de nem lehetetlen...
Eddig nem kaptunk gólt akkor nehogy általam egyik legjobban utált csapat tudjon betalálni a hálónkba :D -
#26058 Kibaszott nagy vicc amit műveltünk. Konkrétan pesszimistább vagyok most, mint tavaly ilyenkor a 8:2 után. Végülis kurvára megtehettük, hogy nem hosszabbítottunk egy Song kaliberű játékossal, amikor Ő(!!!!) kereste fel azt a szájbabaszott vezetőséget januárban, hogy még jobban elakarja magát kötelezni nálunk(nyilván egy kicsit nagyobb fizetést is). A kurva életbe már, Frimpong az egyetlen igazi romboló, ütközős VKP a keretben, Coquelin és Diaby is inkább box-to-box, Ramsey meg ő maga sem tudja, h mi a posztja. Szerencsétlen Wilshere ki tudja mikor tér vissza, milyen formában. Arteta-Cazorla-Diaby kp nem lesz rossz, ha összeszokik, de valamelyikük kidől, akkor szevasz, nem tudjuk rendesen pótolni őket.
Megint nem léptük át a saját árnyékunkat, sőt még jobban benne vagyunk mint tavaly, akkor RvP legalább kihúzott a szarból, most valszeg Cazorla fogja betölteni ezt a szerepet.
Nagyon max egy ligakupa becsusszanhat, PL-ben pedig a 4.helyet remélhetőleg összekaparjuk... -
#26057 1 középpályást még elnéztem volna azért. nagy feladat vár így Diabyra, Coquelinre. -
#26056 vettetek egy 17 éves macedón kapustXDXD:D:D
mondjuk viccen kivűl vmi erősítés még elfért volna ennek a csapatnak szvsz -
Dean Winchester #26055 épp kérdezni akartam,hogy milyen bombaigazolás volt az éjjel?
Azért fura,hogy a régóta szóban forgó M'Vila ügyből nem lett semmi sem... -
#26054 na mivan? úgy látom nem történt semmi igazolás mi? :S -
Dean Winchester #26053 A fiatal Arsenal-középhátvéd Daniel Boateng az Oxford Unitedhez került kölcsönbe 2013 januárjáig.
A 19 éves játékos tavaly a Ligakupa negyedik fordulójában mutatkozhatott be az Ágyúsok nagycsapatában a Bolton elleni győzelem során.
Ezt a tapasztalatot két hónapnyi kölcsönszereplés követte a Swindon csapatánál, ahol két meccset játszhatott, és átmeneti csapata egyenesen feljutott a harmadosztályba.
Boateng most ismét a negyedosztályba kerül, hogy további tapasztalatot szerezzen a felnőtt csapatokban.
Daniel rendszeres tagja volt a tartalékoknak, amióta az U18-as csapatból feltörekedett a 2009/10-es idény során, az Arsenal másodvonalában 32 meccset jegyezhet, többször kapitánya is volt a csapatnak.
Legutóbb az U21-es csapatban szerepelt szombaton, a Blackburn elleni meccsen, valamint Arséne Wenger keretébe is bekerült a nyáron a Markus Liebherr Emléktorna erejéig.
Az Enfieldben született ifi 11 évesen került az Ágyúsok Hale End Akadémiájára, 2011 novemberében írt alá új szerződést a klubbal. -
Dean Winchester #26052 Arsène Wenger elmondta, hogy az Arsenal aktív az átigazolási piacon - de a határidő előtt már csak különleges játékost fog igazolni.
Az átigazolási időszak pénteken éjfélkor zárul, és az Arsenalt az utóbbi időben rengeteg játékossal összehozták.
Bár Wenger még meggondolhatja magát egy új játékos szerződtetéséről, elmondta, hogy várható mozgás.
"Van elég játékosunk, ez biztos, de az ember mindig fejleszteni akarja a csapatát, és ha találunk egy top, top, top játékost, akkor szerződtetjük" - mondta. "Nagyon keményen dolgozunk ezen. Vannak elérhető forrásaink, ezért ha most nem sikerül, akkor januárban igazolunk. Aktívak vagyunk, de nem akarunk átlagos játékosokat igazolni. Ha találunk egy különleges játékost, aki hozzá tud tenni a játékunkhoz, akkor leigazoljuk, máskülönben nem igazolunk. Komolyan gondoljuk, hogy meg van a csapat képessége, hogy jól tudjon teljesíteni. Már korábban megvettük Cazorlát, Podolskit és Giroud-t. Ezért nem mondhatják azt, hogy nem vásároltunk, de ha az emberekre hallgatnánk, akkor többet kellene vásárolnunk. Az is fontos, hogy gondoljunk a hosszútávú sérültekre is, akik hamarosan visszatérnek."
Számos Arsenal-játékos távozása felmerült, de Wenger elmondta, hogy ez nincs hatással a lehetséges igazolásokra.
"Ez nem feltétlenül kapcsolódik össze. Például egy-két játékos távozása esetén nem gyengülne nagyon a csapat, mert nem nagyon játszottak. Ez attól függ, hogy mennyit játszottak a csapat színeiben. Van rá esély, hogy Nicklas Bendtner távozik, ezt még nem döntöttük el. Nem született semmilyen megállapodás. Nyitottak vagyunk bármire." -
#26051 Bendtner -> Juventus, kölcsön+opció.
Theo biztos, h nem megy el most, de szerződést se sikerült még hosszabbítani vele. de Ő szeret itt lenni és Wenger is akarja, szal csak fizetésén egyezkednek. -
Dean Winchester #26050 áááááh most keresgélek,hogy milyen csoportba ki került...
azért ide vki benyomhatta volna,hogy kiket kaptunk
a nordjallendnek örültem volna :D
arsenal-montpellier-t valamiért kurvára éreztem :D tk evidens :DDD giroud a régi klubbja ellen már játszhat is :DD::D:D
Solidus: én ezt pár napja úgy olvastam,hogy walcott menne és dzeko jönne plusz vmi apró mehetne aw pénztárcájába... -
#26049 szokásos könnyű csoportot megkaptuk. -
Balázs 17 #26048 miért nem tudtuk megkapni az újonc dánokat?:(