Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No one can stop Death!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
RVP lövését szépen védte a villa játékos 😄
oxi meg ilyen gyors lenne ? 😄
SONG meg amikor nem játszik jól akkor ad egy haláli gólpasszt 😄DD
mondjuk már a harmadik hely is szép eredmény, pláne, hogy pár hónapja mindenki azt mondta, hogy jövõre még európai porondon sem fogunk indulni xD
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
köszönöm
amúgy iskolajáték volt, McLeish jól szétbaszta ezt az Aston Villa-t, ugyanolyan szürke, semmilyen, unalmas és sajnos darálós-favágó focit játszat a csapattal mint anno a Birmingham-mel tette, ha van eszük nyáron kirakják.
Múltkori meccsen ostoroztam Song-ot, hogy formán kívül van, meg túl sokat támad, de ez a KILLER gólpassz Walcott-nak, valami csodálatosan szép volt ! + az egész meccsen nagyon jól játszott
kaka
meglesz a második hely???????? 😮
spurs elõtt vagyunk , chelsea elõtt vagyunk?! áááá szép.szép.szép...
Jó látni angolokat a csapatban😄
No one can stop Death!
az everton ellen én vereséget vártam vagy legjobb esetben x-et. erre nyertünk 😄 kurvára örülök (annak ellenére ,hogy 5k-t buktam mert még 1 gól kellett volna ezen a meccsen).
liverpool-t utálom és látom 2-0ás elõnyt voltak képesek elbaszni 😄 hurrrá..
srácok ha a chelsea és a city ellen is sikerülne legalább 1-1 pontot rabolni én már akkor is boldog leszek.
szép volt fiúk (grebber megint nincs itt 😄DD)
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"Thierry Henry travelled 5,000 miles from New York to visit Fabrice Muamba in hospital in London on Wednesday. The former Arsenal striker spent an hour with Muamba."
real meccsen 2 sárgával a gyerek tovább focizott, aztán lecserélték<#idiota>#idiota>
Vermaelen a meccs embere egyértelmûen.
Amúgy csak engem idegesít fel, hogy Song 3 gólpassz után úgy érzi, hogy õ az új Fabregas és már leszarhatja a labdaszerzéseket/védekezést? ma is rohadt flegmán és könnyelmûen játszott...
kaka