Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most nézem április kemény hónap lesz
arsnl

láttam csak ez most kurvára feltûnõ volt 😄
minimize
Arsenal-team sprint 40m total: 1.Walcott, 2.Kos(!!!),3.Aneke a sorrend állítólag.

No one can stop Death!

Steve Downie
Allitolag Theo, Ryo meg Oxi uolyan gyorsan futnak, remelem latunk meg toluk sok ilyen sprintet a jovoben :-)

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

szomferi
nem mondod hogy még nem láttad Oxit futkározni 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Kaplan
Elképesztõ volt ahogy lefutotta a Villa játékost. Bár õ eléggé frissen állt be és nem emlékszem, hogy a "párja" mióta volt a pályán. A különbség akkor is brutális volt. Nekem egyre jobban tetszik a csapat játéka, egy dologgal kellene keményen foglalkoznunk. Az pedig az, hogy mentálisan stabil legyen a csapat, vagy legalább ne legyenek ekkora kilengések. Azt amit fordulók óta csinálunk azt nehéz könny nélkül nézni de muszáj lenne hosszabb távon stabilan teljesíteni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

igen Õ ilyen gyors😊
köszi
RVP lövését szépen védte a villa játékos 😄
oxi meg ilyen gyors lenne ? 😄
SONG meg amikor nem játszik jól akkor ad egy haláli gólpasszt 😄DD
remélem érezted, hogy nem gondoltam haláli komolyan, de ha így menetelünk akkor még akár az is meglehetne ami azért brutális nagy tett lenne...
mondjuk már a harmadik hely is szép eredmény, pláne, hogy pár hónapja mindenki azt mondta, hogy jövõre még európai porondon sem fogunk indulni xD
A harmadik helyet megjósoltad volna 2 hónappal ezelõtt?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Effe88
+nem lesznek sérültek nálatok akkor szerintem reális

nyáron erõsítés és bajnoki cím😄
Effe88
második hely????
talán jövõre

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

majd vki rakjon már be egy hosszabb öf-t.
köszönöm
Sabcsee
Utoljára 2002-ben fordult elõ, hogy három különbözõ angol Arsenal játékos betalált a bajnokságban.(Walcott, Gibbs, Chamberlain)- azért ez durva...

amúgy iskolajáték volt, McLeish jól szétbaszta ezt az Aston Villa-t, ugyanolyan szürke, semmilyen, unalmas és sajnos darálós-favágó focit játszat a csapattal mint anno a Birmingham-mel tette, ha van eszük nyáron kirakják.
Múltkori meccsen ostoroztam Song-ot, hogy formán kívül van, meg túl sokat támad, de ez a KILLER gólpassz Walcott-nak, valami csodálatosan szép volt ! + az egész meccsen nagyon jól játszott

kaka

bacccátok meg 😄 megint megleptek a srácok 😄DD hazaérek és 3-0 ???? WTF ???? én féltem ,hogy egy nyögvenyelõs x-et kihozunk de ilyen sima gyõzelemre se számítottam...
meglesz a második hely???????? 😮
spurs elõtt vagyunk , chelsea elõtt vagyunk?! áááá szép.szép.szép...
<#eplus2>
Steve Downie

OX<#eljen>
Jó látni angolokat a csapatban😄
arsnl
7. gyõzelem zsinórban. 3ponttal spurs, 8-cal Chelsea elõtt. (Y)

arsnl
elég sima meccs volt ez mondjuk. jó ha 50%on pörögtünk, fõleg 2.félidõben.

arsnl
az beakadt😄

Steve Downie
Arteta!!! <#taps>

Steve Downie
Dowd te gömböc

Steve Downie
Song megint milyen passzot adott, Walcott meg gyönyörûen befejezte <#eljen>

arsnl
Gibbs!! nem sûrûn lõ gólt😄

arsnl
ezen csak nevetni lehet. Kos lesérül bemelegítés közbe, helyén Djourou. 90.mp Heskey lekönyököli azóta is ápolják..

Steve Downie
Helyes, akkor mindent bele! <#eljen>

Christian88
Chelsea- Tottenham X, most el lehet lépni egy kicsit.

http://www.twitch.tv/hegii

minimize
Song nem volt gyenge tegnap sem, volt eladott labdája, de...viszont a "lesgól" ok, Pienaar meg már ki se jöhetett volna a 2.félidõre(elõbb Walcott-ot simán sárgásan szerelte, késõbb meg Gibbs-et rúgta(csúnyán)fel).Song "marasztalta" is a helyszínen-nem lett lap egyik esetbõl sem.

No one can stop Death!

az 55 pontunkat 59nek néztem 😄
csocso14
1 ponttal vagyunk a Tottenham elõtt, valamit elnéztél.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

am a 7:1es gyõzelem óta csak menetelünk elõre és jobbnál jobb, erõsebb csapatoktól hozzuk el a 3 pontot 😄 ennek borzasztóan örülök most 😄DD
baszki én azt hittem, hogy most csak 2 ponttal vagyunk a spurs elõtt közben meg 5 ponttal???? b+++++
az everton ellen én vereséget vártam vagy legjobb esetben x-et. erre nyertünk 😄 kurvára örülök (annak ellenére ,hogy 5k-t buktam mert még 1 gól kellett volna ezen a meccsen).
liverpool-t utálom és látom 2-0ás elõnyt voltak képesek elbaszni 😄 hurrrá..
srácok ha a chelsea és a city ellen is sikerülne legalább 1-1 pontot rabolni én már akkor is boldog leszek.
szép volt fiúk (grebber megint nincs itt 😄DD)
<#eljen><#worship>
minimize
Vermaelen:"Azt gondolom, nagyon fontos, hogy a legjobb négyben, talán a legjobb háromban zárjunk. Nem foglalkozunk a Tottenhammel, csak magunkra fókuszálunk, ez a legfontosabb."
<#eljen>

No one can stop Death!

Kaplan
Ha nem lett volna ilyen hitvány szezonkezdetünk talán megközelíthettük volna õket, de egyáltalán nem biztos. Ez is csak a HA kategória. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
a két manchesteri külön szintet képvisel,pontok tekintetében is,meg a gólkülönbséget nézve is...:S jövõre hátha lesz egy jó chelsea,meg egy jó arsenal,és akkor még ilyenkor legalább 4 csapat lesz harcban a bajnokságért

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szomferi
de

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Steve Downie
<#eljen>

Steve Downie
<#worship>
"Thierry Henry travelled 5,000 miles from New York to visit Fabrice Muamba in hospital in London on Wednesday. The former Arsenal striker spent an hour with Muamba."

[HUN]FaTaL
Az elsõ sárgát nem õ kapta, rosszul írták ki. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Steve Downie
😄DD

Steve Downie
Grat a fiúknak, csak megcsináltuk! Meddig tartott elpazarolni a 13 pontos elõnyt? Egy hónapig?

off

real meccsen 2 sárgával a gyerek tovább focizott, aztán lecserélték<#idiota>
Sabcsee
laza, edzõmeccs feeling volt, az Everton-on nagyon látszott, hogy pár meccsel többet játszottak mint mi. Vissza kaptuk a tavalyi ellenünk befújt lesgólt is...na, meg ugye a yid army x-elt, így még édesebb a gyõzelem 😊
Vermaelen a meccs embere egyértelmûen.

Amúgy csak engem idegesít fel, hogy Song 3 gólpassz után úgy érzi, hogy õ az új Fabregas és már leszarhatja a labdaszerzéseket/védekezést? ma is rohadt flegmán és könnyelmûen játszott...

kaka

aztaaaa most látom qpr mekkorát játszott, 0-2ig figyeltem, de ez kemény😄
nem hiszem el😄
arsnl
3.hely, Chelsea szopás, Spurs bénázás, Liverpool nc. tökéletes forduló😄