31698
-
Dean Winchester #26127 Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere már 1996 óta ül a londoni csapat kispadján, most azonban nem tud egy újabb hosszú távú szerződésre gondolni.
A francia szakembernek még két évig szól a szerződése az Emirates Stadionba, de hogy hosszabbít-e, azt csak azután dönti el, hogy értékeli a saját teljesítményét az idei szezonban. Annak ellenére, hogy Ivan Gazidis vezérigazgató persze továbbra is bízik benne.
"A múltban már sokszor bizonyítottam az elkötelezettségemet az Arsenal iránt, de mostanában nem vagyok abban a hangulatban, hogy egy hosszú távú szerződésen gondolkozzak. Mindenekelőtt jó eredményt akarok elérni ebben a szezonban" - mondta Wenger a Sky Sports Newsnak.
"Az Arsenal embere vagyok, ezt mindig is kimutattam, és kölcsönös bizalom alakult ki azokkal az emberekkel, akikkel együtt dolgozom. De meg kell vizsgálnom, jól végzem-e a munkámat vagy sem. És ha nem, akkor el kell gondolkozzak a jövőmön."
Arsene Wenger a következő hónapban lesz 63 éves, és bevallotta, hogy egyre nehezebb ugyanolyan intenzitással dolgoznia, mint eddig. "Át kell gondolnom, hogy ebben a korban is megvan-e bennem a kellő edzettség, vágy és elkötelezettség."
Wengert az is elkeserítheti, hogy az utóbbi években szisztematikusan szétszedik a csapatát, melyet szinte minden szezonban újra kell építenie. Az utóbbi években távozott a klubtól a meghatározó emberek közül Emmanuel Adebayor, Kolo Touré, Cesc Fabregas, Samir Nasri, Gael Clichy, Alex Song és Robin van Persie is. -
#26126 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1093857406&no=26119]#26116[/URL]: Együtt lakik vele, címet majd privátban :)
-
Balázs 17 #26125 Pedig errol cikkeznek -
#26124 Kár,h ez nem is a tegnapi mérkőzésből való... de nem gond,még savanyú... :) -
#26123 http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/kina-az-arsenal-visszacsabitana-a-pl-be-drogbat-sajtohir-2173053
-
#26122 ????
ez nem ezen a meccsen volt
nem sérült meg szerintem csak huntelaarba szerelmes van gaal:D:D: -
#26121 -
#26120 na, Coquelin valószínűleg bizonyíthat hétvégén, a jó öreg Abou-nak izomsérülése van és úgy néz ki az öreg inkább nem kockáztatja hétvégén...
ma pedig sajnos elég sok játékosunk játszik a vb selejtezőkön, reméljük mindenki megússza sérülés nélkül.:) -
Balázs 17 #26119 neve, címe? -
#26118 -
#26117 holy shit, bárcsak hozzánk jönne... -
geo91 #26116 semmi -
Cubemaniac #26115 ebből vajon mi igaz?
"A hírek szerint az Arsenal megegyezett az Athletic Bilbaoval. Llorentéért 10milliót + Miquelt ( kölcsönbe) adják. A spanyol csatár januárban lehet ágyús." -
Balázs 17 #26114 jólenne ha játszana Coquelin mert én bírom -
#26113 hát igen, csak nem lesz Ramsey-effektus(bár ő sosem volt alap kezdő).
és hát még ő is itt van...:
Coquelin: "Júliusban beszéltem a mesterrel, és tudatta velem, hogy számít rám, és teljes értékű kerettag vagyok. Mikor Alex Song eligazolt, nem vettek védekező középpályást, ami azt bizonyítja, hogy bíznak bennem."
"Azonban az, hogy az első 3 meccsen egyáltalán nem játszottam, elgondolkodtatott. 6 hónapot adtam magamnak, ha addig nem sikerül a kezdőbe kerülnöm, elmegyek máshova. -
#26112 reménykedjünk hogy wilshere úgy tér vissza ahogy játszott. mer azért 1 évet kihagyott ami nagyon sok idő -
#26111 a kis Santi valami hihetetlen nagy fogás volt, ráadásul óriási formában is van. Nagyon úgy néz ki, hogy nem kell sokat várni az Arteta-Cazorla-Wilshere "álomközéppályára" :) -
#26110 gólpasszt is adott asszem + Walcott és Chambo is 1-1 gólpassz. -
#26109 úgy van! cazorla is gólt lőtt :D meg elég jól mozgott -
Dean Winchester #26108 nem nagyon nézegettem de a franciáknál Diaby 3 pontot érő gólt lőtt -
#26107 jól mennek a játékosaink a válogatott meccseken :) -
#26106 ajj-ajj Nicklas...: Juventus: Bendtner dagadt a játékhoz -
#26105 http://www.soccerway.com/news/2012/September/04/arsenal-chairman-talks-up-title-hopes/ -
#26104 :D a számláit nem tudná az Arsenal fizetni:DD
-
Balázs 17 #26103 only psg -
Dean Winchester #26102 nem tudom mi igaz abból,hogy CR ott akarja hagyni a realt de mind1, ha poén akkor az mekkora poén lenne ha wenger papa elhozná ide :D :D -
Chris Lowe #26101 Iiiii bazz elkiabáltam, azt hittem már végeredmény 2-1nél...
Van persie szépen beilleszkedett. -
#26100 True... -
#26099 november 3,Old Trafford -
#26098 épp írtam is, hogy majd a volt csapata lekonyítja a száját a kis mocsoknak, de valamiért nem küldte el...
mikor is lesz Arsenal - MU meccs? -
#26097 majd úgyis hozza formáját azt lesérül előbb utóbb... -
#26096 védelmük legalább szar egyelőre -
Balázs 17 #26095 majd ellenünk lerúgja verma aztán ennyi volt idén rvp:) -
#26094 Mesterhármas és megnyerik. :( -
Balázs 17 #26093 basszasmeg 2-3:( -
#26092 Sajnos RvP ott sem állt le a góltermeléssel... Pedig abban reménykedtem, hogy a múltévi szezonja kiugró teljesítménnyel bírt. Azért remélem előrébb végzünk a bajnokságban mint a United. -
#26091 most legalább mi mondhatjuk, hogy OneManTeam.
kurvarvp -
#26090 ez elhamarkodott volt :D -
Chris Lowe #26089 Kikap a mu? Jó ez a forduló! -
#26088 RvP kapja az ívet a kihagyott tiziért :D Hajrá Szentek! :D