81
Survivor2 a sziget
  • Aspyrin
    A lényeg ugyanaz: nem volt fix győztes miután lement a sorozat.
  • akyyy
    nem a nézők döntöttek, hanem Sthol meg az összes RTLes műsorvezető
  • Aspyrin
    Hülyeséget mond a srác, az előzőben is a nézők döntöttek a telefonokkal, a 2-ben miért ne lenne így.
  • winnie
    miért lenne vicc? azt mindenki tudja, hogy tavaly forgatták - az, hogy ki nyerte az meg majd úgyis kiderül, ha nem a nagybácsi, akkor úgysem jössz vissza elnézést kérni:)
  • winnie
    ne hidd - itt egyszeri az alkalom, és a nézettsége is jóval kisebb.
  • Aspyrin
    Név szerint ?
  • TomY92
    Tényleg?
  • akyyy
    hol lakik?
  • magus
    osztalytarsam nagybatyja nyerte meg, mar regen leforgattak. nem vicc.
  • akyyy
    T-Mobile a hibás
  • repro
    mert a nézők telefonos szavazatiból eszméletlen pénz jön be. igaz ez így is százada a VV, BB telefonos bevételének
  • Narancs
    Kilenc?
    Ez durva...
    Amúgy nem értem miért nem ugyanúgy csinálják mint az amerikaiak...sokkal érdekesebb lenne!
  • akyyy
    jó a faxom is a nyelves szádba
  • Wing Rockling
    Mé, a szörvájvor az jó
  • Bandew
    Inkább csináljatok mást, mint hogy szánalmas műsorokra pazaroljátok el az időtöket.
  • winnie
    ó, az nagyon régen volt. most indul 3 hét múlva amerikában a survivor 9. a játékosok hasonlóak voltak, minden típus (néger izom, fehéz izom, homokos, jó csaj, szende csaj, öreg fiú, katona).

mindegy.

a lényeg, hogy a magyarból az hiányzik, ami az amerikait érdekessé teszi (annyira érdekessé, hogy ugye a 9., indul már) - a konspirációk, küzdelem a szavazatokért, a másik átb*szása, a taktikázás. (és ott persze nem a nézők döntenek, hanem az utolsó 7 kiszavazott, szóval azok, akiket a 2 győztes is kiszavazott)
  • Narancs
    Én annó az amcsit néztem, mikor 2 éve ment a Viasaton szinkronnal.
    Sokkal jobb fej embereket válogattak oda, nem csak izom faszú jánosok meg ex légiósok voltak benne...
    Amúgy azt ha jól emléxem vmi ügyvéd nyerte meg...
  • TomY92
    Szerintemis
  • TomY92
    igen
  • Davidus
    Szerintem a testépítő Hankó Dávid nyeri
  • hykao #21
    Mikor adják amúgy, szombatonként?
  • TomY92
    ha egyáltalán nézitek
  • TomY92
    Szerintetek kinyeri a Survivor2-tőt?
  • TomY92
  • hykao #17
    Hehe, az érdekes lesz, mert egyrészt ahogy említettem egyben vették fel a két részt...
    Másrészt azt hiszem ezt a testépítő Hankó Dávid nyerte...de ez nem biztos...bár ez nem túl nagy probléma RTL-éknél...majd akkor most Buci bepasizik... :)))
  • TomY92
  • DJ Skyline
    fogadjunk hogy majd Stól' becsajozik a végére mint a Survivor1-ben! és fél év múlva "csődbe" megy a kapcsolata...
  • TneX
  • RangeR
    Milyen jó is lesz! Majd a törhő köcsög megint csúzlizhatja az egzotikus madarakat unalmában, az a szerencsétlen meg azt sem tudja, hogy arrébb lehetne repülnie, mert még életében nem látott ilyen csupasz faszkalapot és nem tudja, hogy tartania kellene tőle, mert a szárnyával nem tudja szétcsapni a pofáját...
  • hykao #12
    Ha jól tudom ezt az első résszel egy időben vették fel.
  • ricsi1
    még egy értelmi műsor...
  • DePreSsZYo
    tényleg te nyitottad? mien meglepő :))
  • akyyy
    adjanak normálisakat, de sajna nincsen....külföldi adokon is egyre agyrémek mennek, meg mostnai filmek is....
  • traXion
    látszik...
  • Glpetyus
  • TomY92
    Engem érdekel!
  • TomY92
  • traXion
    Inkább a szekrényt nézem...
  • Amse
    Hivatalos oldal
  • Sephi
    Ha' hajra Del! :))