81
Survivor2 a sziget
-
Aspyrin #41 A lényeg ugyanaz: nem volt fix győztes miután lement a sorozat. -
#40 nem a nézők döntöttek, hanem Sthol meg az összes RTLes műsorvezető -
Aspyrin #39 Hülyeséget mond a srác, az előzőben is a nézők döntöttek a telefonokkal, a 2-ben miért ne lenne így. -
winnie #38 miért lenne vicc? azt mindenki tudja, hogy tavaly forgatták - az, hogy ki nyerte az meg majd úgyis kiderül, ha nem a nagybácsi, akkor úgysem jössz vissza elnézést kérni:) -
winnie #37 ne hidd - itt egyszeri az alkalom, és a nézettsége is jóval kisebb. -
Aspyrin #36 Név szerint ? -
#35 Tényleg? -
#34 hol lakik? -
#33 osztalytarsam nagybatyja nyerte meg, mar regen leforgattak. nem vicc. -
#32 T-Mobile a hibás -
#31 mert a nézők telefonos szavazatiból eszméletlen pénz jön be. igaz ez így is százada a VV, BB telefonos bevételének -
#30 Kilenc?
Ez durva...
Amúgy nem értem miért nem ugyanúgy csinálják mint az amerikaiak...sokkal érdekesebb lenne! -
#29 jó a faxom is a nyelves szádba -
Wing Rockling #28 Mé, a szörvájvor az jó -
#27 Inkább csináljatok mást, mint hogy szánalmas műsorokra pazaroljátok el az időtöket. -
winnie #26 ó, az nagyon régen volt. most indul 3 hét múlva amerikában a survivor 9. a játékosok hasonlóak voltak, minden típus (néger izom, fehéz izom, homokos, jó csaj, szende csaj, öreg fiú, katona).
mindegy.
a lényeg, hogy a magyarból az hiányzik, ami az amerikait érdekessé teszi (annyira érdekessé, hogy ugye a 9., indul már) - a konspirációk, küzdelem a szavazatokért, a másik átb*szása, a taktikázás. (és ott persze nem a nézők döntenek, hanem az utolsó 7 kiszavazott, szóval azok, akiket a 2 győztes is kiszavazott) -
#25 Én annó az amcsit néztem, mikor 2 éve ment a Viasaton szinkronnal.
Sokkal jobb fej embereket válogattak oda, nem csak izom faszú jánosok meg ex légiósok voltak benne...
Amúgy azt ha jól emléxem vmi ügyvéd nyerte meg... -
#24 Szerintemis -
#23 igen
-
#22 Szerintem a testépítő Hankó Dávid nyeri -
#21 Mikor adják amúgy, szombatonként? -
#20 ha egyáltalán nézitek
-
#19 Szerintetek kinyeri a Survivor2-tőt? -
#18 -
#17 Hehe, az érdekes lesz, mert egyrészt ahogy említettem egyben vették fel a két részt...
Másrészt azt hiszem ezt a testépítő Hankó Dávid nyerte...de ez nem biztos...bár ez nem túl nagy probléma RTL-éknél...majd akkor most Buci bepasizik... :))) -
#16 -
#15 fogadjunk hogy majd Stól' becsajozik a végére mint a Survivor1-ben! és fél év múlva "csődbe" megy a kapcsolata... -
TneX #14 -
#13 Milyen jó is lesz! Majd a törhő köcsög megint csúzlizhatja az egzotikus madarakat unalmában, az a szerencsétlen meg azt sem tudja, hogy arrébb lehetne repülnie, mert még életében nem látott ilyen csupasz faszkalapot és nem tudja, hogy tartania kellene tőle, mert a szárnyával nem tudja szétcsapni a pofáját... -
#12 Ha jól tudom ezt az első résszel egy időben vették fel. -
#11 még egy értelmi műsor... -
DePreSsZYo #10 tényleg te nyitottad? mien meglepő :)) -
#9 adjanak normálisakat, de sajna nincsen....külföldi adokon is egyre agyrémek mennek, meg mostnai filmek is.... -
#8 látszik... -
#7 -
#6 Engem érdekel! -
#5 -
#4 Inkább a szekrényt nézem... -
#3 Hivatalos oldal -
#2 Ha' hajra Del! :))