3DMark 2005, és az eredmények!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt írja a csóka, hogy ebben már mûködik az ATI "AI" optimalizációja, ami hivatalosan majd csak a 4.10-es Catalyst-ban debütál.
Kíváncsi leszek...
Valaki súgja már meg, mi a neve annak a proginak, ami az installált programok listájából kipucolja a szemetet.
Csináltam egy rendszervisszaállítást, erre a 3dmark05-nek eltûnt az indítófájlja, a korábban uninstallált 3dmark03 meg ott virít az installált programok listájában, de az uninstalláláshoz szükséges fájlok persze már nincsenek meg... 😊
pl most huzva van a procim is es a 9800prom is 2227 helyet tkaptam 2280 at..LOLLER😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
PERSZE ATI ODABASZT A NIVDIA DUAL ULTRA KÁRTYÁKAT ÉS MÁR KELL IS PATCH.............
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem egyszerubb lenne csak megnezni a kepet, es nem megmondani hogy mit csinaljak?!
A SP2 felrakasa utan:4134 pont lett.
ASUS P4C800Deluxe|P4 3GHz 800FSB|1GB KINGMAX DDR/400 RAM|Ati X800 XT PE 256MB|
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Nem lett volna egyszerûbb egy számot beírni, meg a konfigod fõbb részeit, mint screenshotot készíteni, feltölteni (bazi nagy méretben), megpróbálni belinkelni?
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
win kb.2 éves, stb.
lehet, hogy meglenne, de nálam ez nem versenyszám...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
LYONESS - Your Cashback Company
Amúgy ide minek berakni képet? Hadd szopjanak a modemesek? Szerintem mindenki tudja, látta már, hogy néz ki a program, és a végén az eredmény ablak...
Batch Size Test és a Feature Testeket nem csinálta meg.
Igy ezek nélkül kaptam 1135 pontot.
Mér nem fut le a két teszt amit leirtam??Kell hozzá a serial amiatt vagy miért?
Next PC upgrade: 2022
Az SLI eredmények, pedig mint látod kamuk voltak.
Szal lehet, hogy felteszem újból, pro nélkül, bár ha te itt mindig tájékoztatást nyújtasz a legújabb eredményekrõl, akkor lehet, hogy felesleges.
SLI-re nem tudok mit mondani, nem láttam a teszteredményeket a fentiek miatt, csak olvastam, hogy az összes 7000 fölötti nVidiás eredményt SLI-s rendszerrel érték el.
a http://www.sg.hu/ nem kellen elé.
Official Futuremark
nVidia rekord: 7130
Ati rekord: 8250
Összesített rekordlistán az elsõ 12 helyezett Ati, a 13. nVidia, utána pedig az elsõ 20 ban már nincs más csak Ati, tovább nem nézegettem.
"Nemakarok vitát nyitni, mert nem ezért van ez a topic, csak egy megjegyzés, az ATI hoz mindig felbukkan valami játékjavításos driver, nvhez meg szerintem nemnagyon van?!
Ne kövezzetek meg de ez azért igaz nem ??
Nem azt mondom, mert a Hárdver az jó, csak a meghajtókhoz kellene egy kicsit jobban érteniük! És ezzel vége az OFF-nak
részemrõl!" -Item
Erre te : "Az igaz hogy volt egy két bug néhány játékban de <<<<van olyan driver is ami hibás>>>> te kecske!" - Gabesz
Szerintem itt véget is ért a vita.
Csinálni kell logint, és akkor tudsz tallózgatni.
Windows System : Microsoft Windows XP/2002 Professional (Win32 x86/IA32) 5.01.2600 (Service Pack 2)
Full Name : Microsoft Windows XP 5.1.2600 : Service Pack 2
directx 9.0c, ati catalyst 4.9
ezen nem kell vitatkozni!
Az igaz hogy volt egy két bug néhány játékban de van olyan driver is ami hibás te kecske!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Én úgy olvastam, hogy az nVidiások a 3dmark05 eredménytáblázat elsõségéért az SLI technológia révén 2 kértyás rendszerrekkel szálltak ringbe, és a "meccs" elsõ menetét meg is nyerték.
Erre válaszul az ATIsok egy 800Mhz fölötti maggal üzemelõ X800 XT PE-t állítottak csatarendbe, megspékelve a még ki nem adott 4.10-es Catalyst bétájával (amirõl egyébként azt rebesgetik, hogy elég jelentõs eredménynövekedés várható vele 3dmark05-ben, és a Doom3-ban is...), és elsöprõ fölénnyel, 8000 fölötti eredménnyel nyerték a 3dmark05 eredménytáblázat elsõségéért folytatott "harc" második menetét!
...hogy hány menet lesz még, nem tudni... 😊
Szóval maradnak a dx9-es játékok és abban egy pöttyet jobb az ati.
Nézd csak végig az eredményeket.
3DMark Score: 4340
User: [email protected]
Date: 2004-9-30
CPU: AMD Athlon(tm) Processor 1838 MHz
GPU: NVIDIA GeForce 6800 GT, 351 MHz / 1002 MHz
Display Driver: 6.1.7.7
Driver Status: Non WHQL - Not FM Approved
Megint az nvidia-s kezdte

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Doom3-ba volt neked hiba?
Ez Nvidia-s game mégis többet nyújt mint a konkurens...
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Hmmmm...! Furcsa
Nem inkább SK8V alaplapot akartál leírni...