344
Minden, ami horror és ami Fangoria:)
-
#344 Exkluzív nyílt levél a Horrorfreak olvasóinak! -
#343 Nemsokára új Fangoria! -
#342 -
Böjtös #341 http://fangoria.hu/kezdo.html -
bcrics #340 hell,nem tudja vki hogy a Sleepstalker/Homokember/ c.filmet honnan tudom letölteni,megrendelni????
mindenféle megoldás érdekel,akár postán utánvétellel is elküldöd a lemezt stb::
kösz.! -
Böjtös #339 Neked is köszönöm. -
#338 Csak nem szülinap? Akkor minden jót kívánok a magam, a Horrorfreak nevében is!
Boldog Szülinapot! -
Böjtös #337 Kösszöntem szépen.:) -
#336 Böjtös urat a Sátán éltesse! -
#335 Az oké, ha büdös. Végül is horrormagazin, nem? :)
Illatos legyen mondjuk az Elle, vagy a Cosmopolitan. -
#334 Horrorfreak interjú Böjtös Gáborral -
#333 A festék meg a pinaszag nem ugyanaz!
Festékszagú pinát nem hiszem, hogy szívesen szagolnál.
Amúgy semmi bajom a lappal, csak ez a kis apróság. -
Böjtös #332 Olcsóbb.:) Szaga tényleg van a magazinnak, ráadásul a nyomda minden számnál új fajta hibákat vét (mottójuk: fő a változatosság), de sajnos örülünk, hogy egyáltalán vagyunk, szóval inkább nem ugrálunk miatta.
De mjd ha a 100. számig eljutunk, és 10.000-ek olvassák a lapot... akkor cseresznye illatú, 100 oldalas, über papíron nyomtatott magazinnal fogunk megjelenni.:D -
#331 :DD! -
Ramza #330 Büdös hát. De a pin@ is az, mégis jó. -
#329 Szerintem rohadt büdös (elnézést kérek, de igy van) festékszaga van:( -
Ramza #328 Gabikám, nagyon bejön nekem az új papír, fogalmam sincs, hogy ez most olcsóbb vagy drágább Nektek, de örültem neki! -
#327 Talán erre gondolsz:Borzongás(Creep) Faszájos kis film 1-ik nagy kedvencem!! -
#326 Hali, tudtok nekem olyan horrort mondani ami vmennyire vmilyen metróhoz kötődik vagy ott játszódik? Előre is köcce! -
Böjtös #325 Mivel a magazin csúszik, és én úgy terveztem, hogy péntektől már kapható lesz, a Pulse vetítésünkre (következő hét kedd 20:00, Corvin, Jávor terem - fél és hármnegyed nyolc között érdemes odaérni) emailben ([email protected]), vagy telefonon (215-22-80 - hétfőn és kedden 10:00 és 16:00 között) várom mától a jelentkezéseket. Két főre szóló jegyeket lehet nyerni, írjatok, telefonáljatok minél előbb.
-
Lipi1980 #324 Most találtam meg a Kukorica gyermekei 1. részét Linda Hamiltonnal a főszerepben!
Nagyon tetszett! THX -
#323 -
Böjtös #322 Örömmel jelentem be, hogy lesz 16. Fangoria.:)
Részletek holnap a honlapon.
www.fangoria.hu -
Böjtös #321 Fontos hírek a honlapon... -
Ramza #320 Okés, next time. -
Böjtös #319 Sorry, de a mai nap nem jó, marha sok a dolog. Majd remélem, köv héten menni tudok. -
#318 Itt informálódhatsz, itt pedig írhatsz. -
Breathe #317 Felhívások topik??Az merre is van? És miért kell megírnunk a véleményünket? -
#316 hát ez szomorú... -
#315 Ehh...
Nagyon sajnálom a helyzetet, én minden tőlem telhetőt megtettem. :-( -
Ramza #314 Elvileg jónak tűnik, ha lesz, előtte szólok.
Megszereztem, de nem dvd-n, úgyhogy szívesen venném. -
Böjtös #313 Jövő hét szerdán sörözés? Contaminationt megszerezted azóta? Mert a fiókomban várt Rád a DVD, vinném azt is.
Mindenkinek: gyertek a fangoria fórumára, és mindenki írja meg a véleményét a Felhívások topikban írtakra. Rendhagyó Társagónk lesz.:( -
reanimator #312 hú bazzeg kár.
'csába pedig olyan jó kedvem volt,hogy jövő héten megveszem a legújabb számot. -
Ramza #311 b.sszameg :( -
#310 Szomorú hírek a Fangoria honlapján :( -
Böjtös #309 Akkor már meg sem kell szólalnom.:)
A "sajnos" a mellékletnélküli magazinnak szólt. -
#308 Sajnos?
Nem hogy örülnél neki :) -
#307 "Sajnos ráálltak az emberek a DVD-s verióra, a simán - 200.000 forint hiányunk volt, ami hosszú távon igen kellemetlen következményekkel járt volna. Viszont árat nem emeltünk, így két évvel az indulás után is marad a bevezető ár, ami ugye személyesen 1690.-, újságosnál meg 2190.-."
Egy másik fórumból kopiztam Böjtös Gabi írását. -
#306 Ezentúl csak dvd-s lesz.
Nagyon korlátozva lesz pár dvd nélküli,de azt rendelni kell.
És bocs ,hogy Gábor helyett beszélek! -
winnie #305 hmm, ez direkt vagy véletlen, hogy nincs csak dvd-s szám? késik a lemez nélküli vagy permanens lesz