Magyarok eredete

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Mike
legalább annyira érvekkel teli, mit a te megállapíttásod

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

angello
na MI van a sumér magyar kapcsolattal okostojások ?

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Lteebee
"ez sem igaz"

Szép, kerek, érvekkel teli cáfolat.
Olyan, ami egy intelligens vita része.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Azt csak humorizalas vegett irtam, lovesem sincs h a szkitak honnan jottek.. talan azurbol mint az atlantisziak. ^^"

Tauron: Ez kicsit offtopic, viszont tenyleg nem az o jobbkeze. Vmi szerzetese ha jolemlexem, de nemtudom pontosan kie mer elfelejtettem. Mint mondottam nem en talalom ki ezeket.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

nem rád értettem

hykao
"suméristának" - ezt remélem nem rám értetted, mert én nem vagyok semmilyen -ista, csupán hozzászóltam a témához, és belinkeltem pár dolgot egyfajta elméletrõl, amiben szvsz akár lehet is valami.
A fórumon mindenki álnéven irogat, nemde?

Ebben mi a sértõ?

Mike at home
leirtam mit hiszek
nem tudom mitol lennek provokator
te meg sunyitasz a nevtelensegben, na ez hogy tetszik?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

#116: Ezt honnan veszed? Csak tudták at Árpád-háziak, melyik sír Istváné.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Mike at home
"a tizenötmilliós magyarság után a következõ finnek már csak kb. hatmillióan, a többiek összesen is csak mintegy kétszázezren vannak! Így aztán finnugor helyett magyar nyelvcsaládról kellene beszélni"

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Szerintem a finnugor elmélet hülyeség úgy ahogy van, csak a Habsburgok találták ki. A hun-avar-magyar folytonosságban több az igazság.

#109: Azért, mert õ egy hivatásos provokátor, egybõl lecsap arra, amit jobboldalinak hisz, és nem nyugszik, amíg el nem cs*szi a témát.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Mike at home
A szkitak meg az osemberbol fejlodtek ki.

emman azet kicsit sok

a második mondatodat hogy értsem?

Nem az õ keze?

Nemtom mit mondhatok, de mondjuk nagyon erdekes h aug. 20-án hordozgatjuk azt a kezet, mint h igy Istvan meg ugy, kozbe meg nemis az o keze.
Tauron: Csak annyit tudok, h a szkitakkal egy brancsba vagyunk. A szkitak meg az osemberbol fejlodtek ki. ^^"

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

én ufó vagyok

nem tettem semmilyen kijelentést a finnekre.

Mike at home
ez sem igaz

a magyarok a honfoglaláskor jöttek, láttak, gyõztek. de azóta meg csak szívunk mint a torkosborz! 😊

Mike at home
te melyik vagy?

Mike at home
az udvariassagot a finnekre vonatkozo kijelentesedre ertettem

Aki nem hiszi el, azt miért kell kikiáltani hozzánemértõnek, nacionalistának, sziriuszistának, suméristának?

Ezt mire mondod hogym iért nem vagyok udvarias?
"miert, ez legalabb annnyira alatamasztott, mint a ti teoriaitok"
Veletek nem lehet értelmesen vitázni, mert csak a magatokat fujjátok.

Mike at home
ezt az egeszet vmifele onigazolasnak szanod, az egod javitasara? miert nem vagy udvarias?

Mike at home
jelen pillanatban a hivatalos allaspont a finnugor nyelvcsalad

leellenorizni ezt sem tudom, tehat vagy elhiszem vagy nem.

Mike at home
felreertettel

ismered nagy Lajosnak ezt a szosszenetet?
a Keptelen termeszetrajzban megtalalod

Mike at home
miert, ez legalabb annnyira alatamasztott, mint a ti teoriaitok

Nincs háboru, én normálisan szerettem volna beszélgetni a témárol, amikor a topikot nyitottam.

Mike at home
ajanlom figyelmedba az alabbi konyvet

Romeo alulrol jegyezte el Juliat
(az olasz tanito irta, neve most nem jut eszembe, meg lusta vagyok rakeresni)

Lécives hagyjátok a sziriuszt meg az ufokat, mert nem errõl van szo. Nem tudom ki kavarta ide, de nem is érdekel.

Mike at home
ha teszem azt, en a magyarok eredeteben elkezdek hanlattyolni vmilyen egetvero - de hiheto - baromsagot, akkor majd azt hallom viszont fel ev mulva valakitol, hogy valakitol hallotta, az meg olvasta, stb

Nagy Lajos: Mikor lesz vege a haborunak

Ne személyeskedjetek. Inkább irjatok bizonyitékokat a finnugor elméletre, mert ezidáig NEM hallottam. Csak kijelentéseket tettetek. Konkrét bizonyítékokat akarok.

Mike at home
a kavantumreszecskek teleportalasarol nem kezdek ertekezni, mert nem ertek hozza, ergo, annyi hulyeseget hordhatok ossze amennyit a digitalis ter elbir

ugyanilyen amikor a kiskolykok a nemisegrol illetve ezen szerveikrol ertekeznek ugy, hogy fogalmuk nincs az egeszrol, igy szuletnek a mendemondak. adott kozossegben priman terjedo tevkepzetek

Nyilvánvalóan itt is mint minden tudományágban vannak ingoványos talajok amikrõl szakmai körökben is erõs vita folyik. De hazugnak semmiképp sem nevezném a történészeket és a törikönyveket.
Igazából engem a lentebb elhangzottak háborítottak kicsit fel...

"Ha már a feltételezett finnugor nyelvcsaládnál tarunk, el kell mondani, hogy vannak a nyelvcsaládok kutatásának nemzetközileg elfogadott írott, és íratlan szabályai. Ezek közé tartozik, pl. az, hogy mindig a legnagyobb létszámú népcsoportból, és a legrégibb írásos emlékekbõl kell kiindulni! Ha csak ezt betartanák nyelvészeink, egészen más következtetésekre jutnának, hiszen a tizenötmilliós magyarság után a következõ finnek már csak kb. hatmillióan, a többiek összesen is csak mintegy kétszázezren vannak! Így aztán finnugor helyett magyar nyelvcsaládról kellene beszélni, és a többi nyelvet kellene a magyarhoz hasonlítani! Ki is derülne hamar, melyik mit vett át belõle. Õseink ugyanis, valóban érintkeztek a finnugornak mondott népek õseivel! "

A finnugor elméletnek is elég komoly "bizonyitékai" vannak...

És ezt miért nekem címezted? Én csak egy kis poént szúrtam be. (Igaz, a szmájli lemaradt...)

Idióta összeesküvéselméleteket sokkal könnyebb gyártani mint utánanézni a dolgoknak és esetleg bizonyítékokkal megspékelve megcáfolni az oly sokat szidott töri könyveket.
Másrészt ki tusol el és mit? Nem olyan könnyû ám az. Ha a politikai hátterére gondolt a dolgoknak még azt sem olyan könnyû mivel az egymással szembenálló hatalmak ellenõrzik egymást. Szal amit elhallgatnak az elõbb utóbb úgy is kiderül.
Több 10millio történész sokmillio dolgot kutat sztem elég hatékonyan. Ami ebbõl a gimis törikönyvekbe bekerül az igen kis% és teljesen evidens dolgok.
Majd az érettségizõ fogja eldönteni, hogy ez most igaz vagy nem mi? lol
Állítani bármit lehet, bebizonyítani sokkal nehezebb.

Szerintem kérjük meg szépen a moderátort hogy zárja be ezt a topicot mert nem ezért nyitottuk. Sok hülye gyerek aki unatkozik idejött irogatni.

Akkor nem feltételezné, hogy eltusolták..

Honnan tudhatná, ha egyszer eltusolták...?

Mondd már el légyszíves, hogy mit tusolnak el mert ez így kevés bár igen hangzatos..

[HUN]PAStheLoD
há' ja .. az van a csoda ladába is ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

The Garrett
Igen, de ha elolvasod #52 t és megérted a ujratermelõdõenergiástérugrógépgenerátor mûködését... amit ugye magyarok találtak fel 😄
akkor rájössz hogy nincs is olyan messze...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]PAStheLoD
szerencse hogy még nem értek ide a magyarok me' szíriusz k.rva messze van 😄

The Garrett
hu gecc még szerencse hogy nem vagyok magyar 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]PAStheLoD
a magyarok a szíriuszró' gyüttek ám !!! Bezony .. !

angello
a magyarok épiteték a nagy piramist a piciket meg
a földönkivüliek

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Oldal 1 / 3Következő →