Magyarok eredete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.
Szép, kerek, érvekkel teli cáfolat.
Olyan, ami egy intelligens vita része.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Tauron: Ez kicsit offtopic, viszont tenyleg nem az o jobbkeze. Vmi szerzetese ha jolemlexem, de nemtudom pontosan kie mer elfelejtettem. Mint mondottam nem en talalom ki ezeket.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
nem tudom mitol lennek provokator
te meg sunyitasz a nevtelensegben, na ez hogy tetszik?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
#109: Azért, mert õ egy hivatásos provokátor, egybõl lecsap arra, amit jobboldalinak hisz, és nem nyugszik, amíg el nem cs*szi a témát.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
emman azet kicsit sok
Tauron: Csak annyit tudok, h a szkitakkal egy brancsba vagyunk. A szkitak meg az osemberbol fejlodtek ki. ^^"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
"miert, ez legalabb annnyira alatamasztott, mint a ti teoriaitok"
Veletek nem lehet értelmesen vitázni, mert csak a magatokat fujjátok.
leellenorizni ezt sem tudom, tehat vagy elhiszem vagy nem.
ismered nagy Lajosnak ezt a szosszenetet?
a Keptelen termeszetrajzban megtalalod
Romeo alulrol jegyezte el Juliat
(az olasz tanito irta, neve most nem jut eszembe, meg lusta vagyok rakeresni)
Nagy Lajos: Mikor lesz vege a haborunak
ugyanilyen amikor a kiskolykok a nemisegrol illetve ezen szerveikrol ertekeznek ugy, hogy fogalmuk nincs az egeszrol, igy szuletnek a mendemondak. adott kozossegben priman terjedo tevkepzetek
Igazából engem a lentebb elhangzottak háborítottak kicsit fel...
Másrészt ki tusol el és mit? Nem olyan könnyû ám az. Ha a politikai hátterére gondolt a dolgoknak még azt sem olyan könnyû mivel az egymással szembenálló hatalmak ellenõrzik egymást. Szal amit elhallgatnak az elõbb utóbb úgy is kiderül.
Több 10millio történész sokmillio dolgot kutat sztem elég hatékonyan. Ami ebbõl a gimis törikönyvekbe bekerül az igen kis% és teljesen evidens dolgok.
Majd az érettségizõ fogja eldönteni, hogy ez most igaz vagy nem mi? lol
Állítani bármit lehet, bebizonyítani sokkal nehezebb.
akkor rájössz hogy nincs is olyan messze...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]