134
Buccser és Tauron vitája
-
#134 ajánlott olvasmány -
#133 legalább annyira érvekkel teli, mit a te megállapíttásod -
#132 na MI van a sumér magyar kapcsolattal okostojások ? -
#131 "ez sem igaz"
Szép, kerek, érvekkel teli cáfolat.
Olyan, ami egy intelligens vita része. -
_Vegeta_ #130 Azt csak humorizalas vegett irtam, lovesem sincs h a szkitak honnan jottek.. talan azurbol mint az atlantisziak. ^^"
Tauron: Ez kicsit offtopic, viszont tenyleg nem az o jobbkeze. Vmi szerzetese ha jolemlexem, de nemtudom pontosan kie mer elfelejtettem. Mint mondottam nem en talalom ki ezeket. -
Tauron #127 nem rád értettem -
#126 "suméristának" - ezt remélem nem rám értetted, mert én nem vagyok semmilyen -ista, csupán hozzászóltam a témához, és belinkeltem pár dolgot egyfajta elméletről, amiben szvsz akár lehet is valami. -
Tauron #125 A fórumon mindenki álnéven irogat, nemde? -
Tauron #124 Ebben mi a sértő? -
#123 leirtam mit hiszek
nem tudom mitol lennek provokator
te meg sunyitasz a nevtelensegben, na ez hogy tetszik? -
Emmegki #122 #116: Ezt honnan veszed? Csak tudták at Árpád-háziak, melyik sír Istváné. -
#121 "a tizenötmilliós magyarság után a következő finnek már csak kb. hatmillióan, a többiek összesen is csak mintegy kétszázezren vannak! Így aztán finnugor helyett magyar nyelvcsaládról kellene beszélni" -
Emmegki #120 Szerintem a finnugor elmélet hülyeség úgy ahogy van, csak a Habsburgok találták ki. A hun-avar-magyar folytonosságban több az igazság.
#109: Azért, mert ő egy hivatásos provokátor, egyből lecsap arra, amit jobboldalinak hisz, és nem nyugszik, amíg el nem cs*szi a témát. -
#119 A szkitak meg az osemberbol fejlodtek ki.
emman azet kicsit sok -
Tauron #118 a második mondatodat hogy értsem? -
Tauron #117 Nem az ő keze? -
_Vegeta_ #116 Nemtom mit mondhatok, de mondjuk nagyon erdekes h aug. 20-án hordozgatjuk azt a kezet, mint h igy Istvan meg ugy, kozbe meg nemis az o keze.
Tauron: Csak annyit tudok, h a szkitakkal egy brancsba vagyunk. A szkitak meg az osemberbol fejlodtek ki. ^^" -
Tauron #115 én ufó vagyok -
Tauron #114 nem tettem semmilyen kijelentést a finnekre. -
#113 ez sem igaz -
steweee #112 a magyarok a honfoglaláskor jöttek, láttak, győztek. de azóta meg csak szívunk mint a torkosborz! :) -
#111 te melyik vagy? -
#110 az udvariassagot a finnekre vonatkozo kijelentesedre ertettem -
Tauron #109 Aki nem hiszi el, azt miért kell kikiáltani hozzánemértőnek, nacionalistának, sziriuszistának, suméristának? -
Tauron #108 Ezt mire mondod hogym iért nem vagyok udvarias?
"miert, ez legalabb annnyira alatamasztott, mint a ti teoriaitok"
Veletek nem lehet értelmesen vitázni, mert csak a magatokat fujjátok. -
#107 ezt az egeszet vmifele onigazolasnak szanod, az egod javitasara? miert nem vagy udvarias? -
#106 jelen pillanatban a hivatalos allaspont a finnugor nyelvcsalad
leellenorizni ezt sem tudom, tehat vagy elhiszem vagy nem. -
#105 felreertettel
ismered nagy Lajosnak ezt a szosszenetet?
a Keptelen termeszetrajzban megtalalod -
#104 miert, ez legalabb annnyira alatamasztott, mint a ti teoriaitok -
Tauron #103 Nincs háboru, én normálisan szerettem volna beszélgetni a témárol, amikor a topikot nyitottam. -
#102 ajanlom figyelmedba az alabbi konyvet
Romeo alulrol jegyezte el Juliat
(az olasz tanito irta, neve most nem jut eszembe, meg lusta vagyok rakeresni) -
Tauron #101 Lécives hagyjátok a sziriuszt meg az ufokat, mert nem erről van szo. Nem tudom ki kavarta ide, de nem is érdekel. -
#100 ha teszem azt, en a magyarok eredeteben elkezdek hanlattyolni vmilyen egetvero - de hiheto - baromsagot, akkor majd azt hallom viszont fel ev mulva valakitol, hogy valakitol hallotta, az meg olvasta, stb
Nagy Lajos: Mikor lesz vege a haborunak -
Tauron #99 Ne személyeskedjetek. Inkább irjatok bizonyitékokat a finnugor elméletre, mert ezidáig NEM hallottam. Csak kijelentéseket tettetek. Konkrét bizonyítékokat akarok. -
#98 a kavantumreszecskek teleportalasarol nem kezdek ertekezni, mert nem ertek hozza, ergo, annyi hulyeseget hordhatok ossze amennyit a digitalis ter elbir
ugyanilyen amikor a kiskolykok a nemisegrol illetve ezen szerveikrol ertekeznek ugy, hogy fogalmuk nincs az egeszrol, igy szuletnek a mendemondak. adott kozossegben priman terjedo tevkepzetek -
riviera #97 Nyilvánvalóan itt is mint minden tudományágban vannak ingoványos talajok amikről szakmai körökben is erős vita folyik. De hazugnak semmiképp sem nevezném a történészeket és a törikönyveket.
Igazából engem a lentebb elhangzottak háborítottak kicsit fel... -
Tauron #96 "Ha már a feltételezett finnugor nyelvcsaládnál tarunk, el kell mondani, hogy vannak a nyelvcsaládok kutatásának nemzetközileg elfogadott írott, és íratlan szabályai. Ezek közé tartozik, pl. az, hogy mindig a legnagyobb létszámú népcsoportból, és a legrégibb írásos emlékekből kell kiindulni! Ha csak ezt betartanák nyelvészeink, egészen más következtetésekre jutnának, hiszen a tizenötmilliós magyarság után a következő finnek már csak kb. hatmillióan, a többiek összesen is csak mintegy kétszázezren vannak! Így aztán finnugor helyett magyar nyelvcsaládról kellene beszélni, és a többi nyelvet kellene a magyarhoz hasonlítani! Ki is derülne hamar, melyik mit vett át belőle. Őseink ugyanis, valóban érintkeztek a finnugornak mondott népek őseivel! " -
Tauron #95 A finnugor elméletnek is elég komoly "bizonyitékai" vannak... -
DecenS #94 És ezt miért nekem címezted? Én csak egy kis poént szúrtam be. (Igaz, a szmájli lemaradt...) -
riviera #93 Idióta összeesküvéselméleteket sokkal könnyebb gyártani mint utánanézni a dolgoknak és esetleg bizonyítékokkal megspékelve megcáfolni az oly sokat szidott töri könyveket.
Másrészt ki tusol el és mit? Nem olyan könnyű ám az. Ha a politikai hátterére gondolt a dolgoknak még azt sem olyan könnyű mivel az egymással szembenálló hatalmak ellenőrzik egymást. Szal amit elhallgatnak az előbb utóbb úgy is kiderül.
Több 10millio történész sokmillio dolgot kutat sztem elég hatékonyan. Ami ebből a gimis törikönyvekbe bekerül az igen kis% és teljesen evidens dolgok.
Majd az érettségiző fogja eldönteni, hogy ez most igaz vagy nem mi? lol
Állítani bármit lehet, bebizonyítani sokkal nehezebb.