Stargate SG-1
← ElőzőOldal 9 / 9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csillagkapu.hu
jaj be hüje vagyok <#banplz>#banplz>
Ezt nem ide akartam....
amúgy egy Bf tipúsû multira nagyon kiváncsi lennék...
Ezt nem ide akartam....
amúgy egy Bf tipúsû multira nagyon kiváncsi lennék...
HI! Mit tudtok a 8. sorozatról ??? mert láttam belõle kb 10 részt azóta semmi...😞((
Ja és Atlantishoz a feliratok.hun kívül honnan lehet feliratot szerválni???
Elõre is köszi
Ja és Atlantishoz a feliratok.hun kívül honnan lehet feliratot szerválni???
Elõre is köszi
ez single playeres lesz?
pont most akartam jönni a hírt berakni 😊
akkor akár a topic címét át is lehet írni
Stargate - The Alliance -re nem?
akkor akár a topic címét át is lehet írni
Stargate - The Alliance -re nem?
ja, és a hivatalos oldal.
Te ratyi!
Épp most nézem újra az egészet, már lassan végzek az 5. évaddal.
Épp most nézem újra az egészet, már lassan végzek az 5. évaddal.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
en minimum elvarok egy olyan modot ahol egy goaudot iranyitok, es a kulonbozo emberi szervekre kulonbozo hatasokat kifejtve mozog a karom, es igy kene iranyitanom apofist
aham, ha fps nézetnem lehetne tárcsázni és oda ahova te akarod az lenne a legjobb
meg ha az iris kinyitásáhóz bekéne írni kódot
meg ha az iris kinyitásáhóz bekéne írni kódot
Én abban reménykedek, hogy lehet rendesen tárcsázgatni és utazgatni a világok között szabadon. Nem lenne jó, ha lineáris játékmenete lenne. Mindenképp vissza kéne adni a film hangulatát.
Minimum replikátor csata és Apophis elleni küzdelmek kellenek. No meg Asgard látogatások is. 😊
Minimum replikátor csata és Apophis elleni küzdelmek kellenek. No meg Asgard látogatások is. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
"Oly kevés dolgot tudni a StarGate SG-1-rõl, hogy mondhatni a soha nem látott Józsi bácsit is jobban ismerjük. Így gondoltam érdemes tudnotok róla, hogy valakik kifaggatták a készítõket (jelen esetben Ben Lenzot). Ahogy kiderül: a játékon 12 hónapja már javában dolgoznak és még ugyanennyi van hátra az 55 emberbõl álló csapatnak. Szeptember-október környékére várhatjuk az elsõ videót. Mint azt Ben elmondta, a filmsorozat íróinak egy csoportja is segédkezik a munkában. A játékban lesz multiplayer mód is, ám többet nem igazán óhajtott elárulni az úr. A teljes interjút itt találjátok."
Infó: Gamestar
Infó: Gamestar
Dehogy...
Azt má leváltották 😊
Azt má leváltották 😊
Remélem lesz benne commander mód... minimum olyan mint a soldönerben 😊.
Van mar ilyen jatek:
StargateTc half life mod
Meg van egy nagyon jooooo Unreal-es is de annak nem tudom a webcimet
StargateTc half life mod
Meg van egy nagyon jooooo Unreal-es is de annak nem tudom a webcimet
hát ha ez ugyan az mint ami at #1 ben van akko JoWooD a kiadó gondolom a fejlesztõ meg a Perception PTY Ltd de lehet rosszul értelmezem a szöveget
énis..szal....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
csatalkozhatsz gebberhez adam5 htx 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
BF-hez csinálnak egy ilyen modot, bár kicsit késõn kezdték el, ezért még csak az elsõ verzió van kint.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
"A titokzatosság legmélyebb bugyrainak gödreiben tárolják az információkat, amik csak léteznek a Stargate SG-1-rõl. A filmsorozat PC-s megvalósításáról azonban most - akarattal - mégis kiszivárgott valami. Mégpedig az elõzetes megjelenési dátum. Az õsi és a vadiúj gonosz ellenségeket feldolgozó akció 2005. nyarán fog megérkezni a publikum elé. Párat ugyan még aludnunk kell, de legalább úgy tûnik, hogy nem lesz belõle "fornever" 😊."
infó Gamestar
infó Gamestar
← ElőzőOldal 9 / 9