445
  • hispan2
    Tovább mélyül a JoWood alatt a gödör

(GamesIndustry) A különböző átszervezések, leépítések és stúdióbezárások (Studio Elbensee - Transport Giant, Wings Simulation - Söldner) ellenére is egyre válságosabb helyzetben van az osztrák JoWood. Ugyan bíztató lehet a tény, hogy a kiadó egyetlen játékot sem adott ki ez év első negyedévében, és mégis 34%-kal növelték bevételeiket 3.1 millió USD-re, továbbra is hatalmas veszteséget halmoznak fel. Az említett időszak alatt a cég 4.8 millió USD konszolidált veszteséget ért el, így további átszervezéseket kénytelen végrehajtani. A JoWoodnál dolgozó 178 emberből 54 főt a továbbiakban freelancerként foglalkoztatnak, ezek az alkalmazottak többnyire teszterek. Az osztrák kiadó a Koch Mediaval köttetett együttműködési megállapodástól, és a közeljövőben várható játékaiktól (Aquanox, Stargate SG-1: The Alliance, Panzer Elite Action) várja sanyarú helyzetének javulását.
  • hispan2
    Hispan1-nek jobban szeretem ha szólítanak, a hispan2 reg csak egy félreértés volt de ez van most. A másik oldalt megnéztem és az is jó de én részemről viszem tovább az enyémet (meg a többi oldalamat is, nem ez az egyetlen de ez most más lapra tartozik).
  • Istencsászár
    bárcsak ottlennénk a fejlesztőknél és mondanának nekik a jbbnál jobb 5letek:D
  • Lifeforce
    Hogy ne csak OFF-oljak...
    Egy kicsit félek, hogy az MGM leállította a HL2 alá készített SG1 mod készítését.
    Örültem volna ha van más alternatíva is.
    Ötlet lenne sok, hogy hogyan lehetne jól megcsinálni a játékot.
    Remélem a mapok kiválasztása tárcsázással lesz kiválsztható. :)
    Mivel az UT2004 motorja engedi, remélem a pályára való beérkezés is a kapun keresztül történik majd, és nem csak sima respawn lesz.
    Az UT2004 mapokat ismervén, még egy jó ötlet is felmerült sokunkban, hogy a pályára be lehet rakni "3 pályát".
    Tehát egyik részről az indítócsarnok, másik részről egy goa'uld hajó, mint kiindulópont, és végül a nagy pálya amin a harc folyik, sok rpg elemmel megfüszerezve :)
    Reméljük a legjobbakat.
  • Lifeforce
    Nem az a fontos, hogy hivatalos vagy rajongoi oldal, hanem az, hogy az amúgy is "kicsi" scene ne szakadjon szét.
    Nem a kinézete a lényeg, hanem a tartalma.
    Természetesen a kinézet is fontos, de ez nézőpont kérdése.
    Valaki a csili-vili oldalakat szereti, valaki a mezei-egyszerü és átlátható oldalakat.
    Az sem hátrány, hogy az általam linkelt oldalon, már vagy pár éve gyülnek a rajongók, klubbot is alapítottak, ami nem is olyan kicsi :)
    Félreértések elkerülése végett, nem lehúzni akarom Hispan2 oldalát, mert én nagyon örülök ha valaki kreatív, és csinál valamit önerőből, de mégjobban örülnék ha a "hivatalos" oldalon végezné ugyan ezt besegítve a már felépített scenének, és nem szétszakítaná azt. ;)
  • Istencsászár
    jahát az nagy királyság lenne ha tárcsázol és te döntöd el hova mész vagyis lehetne választani pár bolygó közül nempedig full lineáris lenne . Reménbykedjünk
  • Serpa
    talán a foly -ba berakják a karriert, ha sikeres lesz.
  • Istencsászár
    HALI: Magyarország első StarGate SG1 The Alliance rajongói weboldalán jártok. FONTOS mondat RAJONGÓI
    amugymeg nekem ez jobban bejön mer a másik elég ronda..
  • Lifeforce
    Értelmetlen csinálni mégegyet oldalt.
    Itt az eredeti Magyar scene oldala, és még engedélyük is van az MGM-től, hogy felhasználhassák a képeket...
    Game: http://alliance.csillagkapu.hu
    Film, sorozat: http://csillagkapu.hu
  • haxoror
    ...és nyomni egy F6-ot mert elszúrtad?
  • hispan2
    Az lenne a legnagyobb királyság (bár erre kicsi az esély), ha lenne karrier-mód is. Kapsz egy embert a bázisra, akivel persze te nyomtad végig az alapkiképzést és először küldetésket kapsz, csapattag vagy majd t eleszel egy önnáló osztag vezetője, kitüntetések, sbt. A végén persze már te választasz bolygót és egyre magasabbra jutsz.
    A másik, amit piszkosul várok már, hogy tárcsázhassak. Mekkora lenne már ha tényleg tudni kéne a Föld koordinátáit vagy az írisz kódját és mindezeket az infókat úgy bevinni a klaviatúrán, hogy közben kereszttűzben van a csapat. Utána belépni a járatba és...
  • Istencsászár
    ááá imádom a csillagkaput legnagyobb sorozat ami valaha is létezett, atlantis is odabaszos, és még gém is lesz belőle ahogy előrehaladunk lehet hogy még jó is kisül belőle:D
  • grebber
    Remélem nem lesz rajta erős védelem és simán lehet majd coop-ozni a tört verzióval is.
  • dronkZero
    Dióhéjban:
    Eddig még nem volt igazán ütős játékuk, de ezen kívül van egy másik nagy projectjük.
    Kb 50-en vannak.
    Közvetlenül a 8. sorozat Threads c. része előtt játszódik, lesz benne mindenféle addigi ellenség.
    Lesznek mindenféle bázisvédős, kitámadós küldik, több szemszögből is lehet majd játszani (O'Neel, Jackson)
    Unreal engine.
    Csapatalapú FPS lesz.
    Lesznek a sorozatból ismerős, és új pályák is.
    Lesz benne co-op. (Szvsz ez eddig a legnagyobb királyság benne)
    Annyira pontos a sorozathoz, amennyire 50 SG fanatiustól telik.
    A fílinget és a sorozat humorát tekintik elsődleges szempontnak.

Szvsz olyasmi lesz, mint mostanában a SW:Republic Commando... Ami szerintem nem baj. Biztosan nem lesz korszakalkotó FPS tekintetben, de mindenképp ígéretesnek tűnik.
    Hm. Halványan reménykedtem, hogy nem egy lineáris végigtolom-azt'-jóvan típusú játék lesz, de úgy tűnik nem nekem írják ezeket... :) Pl egy első pár sorozatot felölelő felderítős, egy helyszínre sokszor sokmindenért visszamenős, saját magamtól tárcsázós, UFO-s fejlesztgetős, RPG elemekkel felturbózott csapatFPS-t is ki lehetett volna hozni a témából, aminek személy szerint jobban örültem volna, de hát ők csinálják, nem én... :) Kár, hogy nem kérdeztek meg :)
  • hispan2
    Végre egy lelki társ.
  • grebber
    Én sem tudok de beleolvasgattam.
    Az elején csak azt kérdezgetik hogy mióta csinálják,meg hányan.
    Mi köze lesz a filmhez.
    A többit nem forditottam le mert no angol tudás.
  • hispan2
    Még jó, hogy nem tudok angolul. Hülye maradok.
  • grebber
    Interjú
  • hispan2
    Sokak szerint az Alliance HUN kinézete nem volt elég "csillagkapus" így most beújítottam.
  • hispan2
    O'Neill-nek kéne még egy kis borosta vagy valami. Olyan síma a bőre. Kicsit a FarCry-s emberi bőrre emlékeztet.
  • hispan2
    Jók az új képek és lesz még ennél szebb is de most már jöhetne valami mozgóképállomány is.
  • grebber
    Bejövös a graf:)
    Már nagyon várom az E3-at az esetleges video(k) miatt.
  • grebber
    Szép képek :)
  • Serpa
    ezek nem új képek?
  • hispan2
    HÍR

Játékunk következő felbukkanása az E3-on várható, ahová a JoWood több más fejlesztése mellet az Alliance-t is viszi.

A JoWood E3-as listája:

Gothic 3
    Stargate SG-1: The Alliance
    SpellForce 2
    Panzer Elite Action
    The Guild II (nem nyilvános bemutató)
    Ski Racing 2006 (nem nyilvános bemutató)
    Hotel Giant 2 (nem nyilvános bemutató)
    Yetisports Arctic Adventures
    Aquanox – The Angels Tears
    Legend of Kay

forrás: Hardwired & Alliance HUN
  • grebber
    Viszik ezt is az E3-ra.Remélem mutatnak fasza ingame akciómoviet.
  • hispan2
    Tényleg szépek.
  • Serpa
    egyetértek.
  • Kori
    tök jó kéepk
  • Serpa
    2 wallpaper a hivatalos oldalon
  • Evin
    Rendben.
  • hispan2
    A vonal nem az enyém a magasságot meg majd megpróbálom. Kiderül, hogy módosul-e az is a képpel vagy ha a kép magaságga nagyonn, akkor benyomja ugyanekkora hejre. De nem akarom, hogy e miatt bannoljanak szóval csak pixelről-pixelre. :D
  • Evin
    És van a kép fölött egy árva vonal. Ki lehetne szedni, ha az is a kép része.
    És talán egy kicsit lehetne magasabb is.
  • haxoror
    a "THE ALLIANCE" alatt egy kicsit üres, oda lehetne még vmit írni pl. ÉLJEN HAXOROR vagy vmi ilyesmit
  • hispan2
    Ok. SG.hu kék lesz.
  • dronkZero
    SG.hu-kékkel... :)
  • hispan2
    Például?
  • Serpa
    most veszem észre, hogy a jobb felső sarok tiszta fehér.
    nem lehetne kitölteni vmivel?
  • hispan2
    Tényleg szép. Majd még azon próbálok javítani hogy a jpg minőségvesztés miatt néhol ne legyen olyan pontozott.
  • Serpa