445
-
#85 De én ilyen "konzervatív" gyerek vagyok. Ami szép, az szép. Lesz így is eég CSK-s dolog ott. A háttérnek egy életérzést kell kifejeznie. Ez a háttér a Stargates életérzést tükrözi: a föld csak egy pont, messziről nézve nagyon kicsi és a távollal csak egy gyűrű köt minket össze. Meg hát azért eza háttér az űrt is jelképezi ahol a játék tulajdonképpen játszódni fog. (Természetesen ez a dizájn nem végleges, apróbb vagy nagyobb változások még várhatóak). -
#84 De nagyon király, meg minden, csak nem oda való. Lehetne valami CSK-sabb is. Nem? -
#83 Ezt úgy érted, hogy a gyönyörű földgömböm nem tetszik? -
#82 Vagy lehet sajátot is csinálni, aki ért hozzá. -
#81 vmelyik banert be kéne rakni.
#66 -
#80 Jöhetne már valami akciódus ingame trailer. -
#79 Ötletes egy oldalad van, de hamár CSK(az SG-t félre lehet érteni), akkor szerintem cserélj hátteret. Valami odaillőre. -
#78 Hi!
Mint iss sokan, én is fanatikus StarGate Fan vagyok és eddig csak elméleti síkon foglalkoztam a dolgokkal (de tényleg szó szerint) de mot végre itt a game. És én olyan vagyok, hogy nem bírom ki, ha nem csinálhatok weboldalt erről, úgyhogy csináltam. Szóltam a hivatalos oldalon is hogy vagyok, eddig még nem válaszoltak. A cím, akit érdekel: http://sgalliance.uw.hu/. Várok szerkesztőket, segítőket meg mindenkit, akinek van kedve az oldal fejelsztésében való részvételre.
Üdvözlettel:
hispan1 -
#77 3 új pics -
#76 Nagyon jó lesz ez. -
Anubis lesz a főellenség.
-
#74 Nekem jó... Brutál lesz...ilyen gép gyilkos game lesz szerintem, tehát érdemes a takarékba betenni mindig egy kis manit a játék megjelenéséig..:) -
#73 nem tudom másnak jó e, de nekem a windows os trailernek nincs hagja, a quicktimeos meg csak egy csík.
itt a hi-mov -
#72 remélem, hogy vaami jó kis fps lesz, de olyan amiben nem csak lövöldözni kell, hanem taktika..stb. -
haxoror #71 Mert bent van a templomban -
#70 ez se rossz.
-
#69 2.ban nem láttom a kaput. -
haxoror #68 Meg ez is király csak nincs vízszintesben :(
-
haxoror #67 Nekem ezek tetszenek:
-
#66 bannerban ezek vannak -
#65 most vettem észre.
van egy trailer az oldalon. -
haxoror #64 Ez buzis :P
Valami sötétebb kellene de persze legyen benne arany is :) -
#63 van 1-2 jó banner az oldalon.
-
haxoror #62 Remélem lehet majd kristályokkal alagutakat növesztgetni -
#61 Uj képek vannak a http://www.stargate-thealliance.com/ oldalon -
#60 állandóan -
#59 Höhö már bannerek is vannak. Kéne egy magyar oldalt is csinálni, és egy olyan menü kéne, ami csillagkapu alakú és tárcsázni kell, hogy bejöjjön amit akarunk. Vagy valami hasonló. -
Vlala #58 Valaki poénkodott már a játék és ennek az oldalnak a címe közötti hasonlósággal? -
#57 nagyon király lesz a game!!!
az eddigi Jaffak amiket felraktak már azok is rohadt jól jól néznek ki!! -
#56 hmmm ...
-
#55 én FPS -re gyanakszok. -
#54 megnéztem az oldalt nagyon király lesz ha készlesz -
#53 végül is milyen játék lesz ez? -
#52 hivatalos oldal -t kezdik feltölteni.
új képek, karakterek ... -
haxoror #51 Na most néztem a filmet szal jöhetne a game is -
haxoror #50 Rohadt visszaszámláló, azt hittem hogy a megjelenésre számol pedig "csak" a következő hírezésig :( -
#49 újabb 2 kép -
#48 3 új kép a hivatalos oldalon.
Q&A -
#47 2 új kép a hivatalos oldalon -
powerdozer #46 Hali!!!
Nem tud valaki olyan oldalt ahonnan letudok tölteni részeket,?