7
  • Piscator
    #7
    Jó, ez is csakk egy cikk a többi közül, de egyre megerősít, hogy kezd névlegessé válni a szabadság.
    Hát gyermekkorunkban nem vol túl security itt Bp-n egy buszozás.
    Igaza van Michael Moornak: agyon féltik a társadalmukat.
    Akkor élek már kelet-európában, pedig az se süti :P
  • aaaaa
    #6
    Nagyon tetszett amikor bemutatták a TV-ben az egyik kerületben telepített térfigyelő kamerákat. A rendőrök már el is kezdték büszkén használni a tilosban parkoló autósok kiszűrésére. Gratulálok... Ha nincs bűnös , majd csinálnak. Valamit mindenkire rá lehet húzni előbb, vagy utóbb.
  • Macc
    #5
    Bocs hogy ennyit irok... De kicsit tovabbkepzelve: mivan, ha az aktualis hatalomnak utban van egy ember (mondjuk aki pont valamilyen elnyomo rendszer ellen kuzd az emberek erdekeben), kicsinaljak, megnezik az adatbazisban, hogy ki volt ott a kozelben akkor alibi nelkul, es rogton megvan a bunbak is. Egy olyan rendszer van kiepuloben a "mi" segitsegunkel, ami egyre nagyobb teret biztosit a korrupt hatalommanias vezetok reszere. En sem vagyok paranoias ugye????
  • Macc
    #4
    Hat ma a gyerekek, holnap meg mar mindenki. Nagyon jol csinaljak az amerikaiak. Folyamatosan nyomjak az emerekbe a felelmet, majd emiatt mindenki azonositja a biztonsagot a nyomkovetessel, es a vege az lesz, hogy a megfelelo hatosagok barkirol tudni fogjak, mit mikor hogyan kivel hanyszor csinal. Kezd egyre roszabb lenni a helyzet. Lassan azzal fogjuk azonositani a szabadsag fogalmat, hogy elhetunk... de hogyan???
  • h4x0r
    #3
    Amerika a vilag hi-tech jatszotere. Csak ez egyre inkabb a gyerekek feletti totalis kontrollra megy ki (lasd elozo hirek). A vegen a gyereknek el kell fogadnia, hogy mindig ellenorzes alatt all. Erdekes nevelesi celzat

    Nem is vagyok paranoias, mi?
  • gz8
    #2
    Ja
    12 éve azért kissé más volt a helyzet, és már sosem lesz olyan, mint akkor
  • [HUN]PAStheLoD
    #1
    és akkor lehet netezni a sulibuszon ? :)