7
 • Piscator
  #7
  Jó, ez is csakk egy cikk a többi közül, de egyre megerősít, hogy kezd névlegessé válni a szabadság.
  Hát gyermekkorunkban nem vol túl security itt Bp-n egy buszozás.
  Igaza van Michael Moornak: agyon féltik a társadalmukat.
  Akkor élek már kelet-európában, pedig az se süti :P
 • aaaaa
  #6
  Nagyon tetszett amikor bemutatták a TV-ben az egyik kerületben telepített térfigyelő kamerákat. A rendőrök már el is kezdték büszkén használni a tilosban parkoló autósok kiszűrésére. Gratulálok... Ha nincs bűnös , majd csinálnak. Valamit mindenkire rá lehet húzni előbb, vagy utóbb.
 • Macc
  #5
  Bocs hogy ennyit irok... De kicsit tovabbkepzelve: mivan, ha az aktualis hatalomnak utban van egy ember (mondjuk aki pont valamilyen elnyomo rendszer ellen kuzd az emberek erdekeben), kicsinaljak, megnezik az adatbazisban, hogy ki volt ott a kozelben akkor alibi nelkul, es rogton megvan a bunbak is. Egy olyan rendszer van kiepuloben a "mi" segitsegunkel, ami egyre nagyobb teret biztosit a korrupt hatalommanias vezetok reszere. En sem vagyok paranoias ugye????
 • Macc
  #4
  Hat ma a gyerekek, holnap meg mar mindenki. Nagyon jol csinaljak az amerikaiak. Folyamatosan nyomjak az emerekbe a felelmet, majd emiatt mindenki azonositja a biztonsagot a nyomkovetessel, es a vege az lesz, hogy a megfelelo hatosagok barkirol tudni fogjak, mit mikor hogyan kivel hanyszor csinal. Kezd egyre roszabb lenni a helyzet. Lassan azzal fogjuk azonositani a szabadsag fogalmat, hogy elhetunk... de hogyan???
 • h4x0r
  #3
  Amerika a vilag hi-tech jatszotere. Csak ez egyre inkabb a gyerekek feletti totalis kontrollra megy ki (lasd elozo hirek). A vegen a gyereknek el kell fogadnia, hogy mindig ellenorzes alatt all. Erdekes nevelesi celzat

  Nem is vagyok paranoias, mi?
 • gz8
  #2
  Ja
  12 éve azért kissé más volt a helyzet, és már sosem lesz olyan, mint akkor
 • [HUN]PAStheLoD
  #1
  és akkor lehet netezni a sulibuszon ? :)