Németországban népszerűek az online feljelentések

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szomszédommal kezdeném, mondjuk az megérdemli 😊

Hogy a billentyûzetembõl vetted ki a szót, ejha!!!
Erre gondoltam én is!

[HUN]PAStheLoD
mint ugye a pokolba az üst, melyben a magyarok fõnek , teljesen õrizetlen , hisz úgyis amint valaki kijutna visszahúzzák a többiek ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

HuAn82
Ja, "jó" magyar szokáshoz híven.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

h4x0r
Meg ismerve a magyar nepet, sztem elso napon ugy kb. a lakossag fele fel lenne jelentve

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

gz8
"Onnan e-mailben visszaigazolják a feljelentést, sõt, a feljelentõ arról is információkat kap, hogy ki foglalkozik az ügyével, így, ha bármi kérdése merülne fel késõbb, akkor az állampolgár bármikor közvetlenül kapcsolatba léphet az ügyet vizsgáló nyomozóval és nem kell felesleges telefonokba és e-mailezésbe bonyolódnia."

A magyar rendõrség jelenlegi pénzügyi helyzetét elnézve nem várható ilyesmi a közeljövõben, ráadásul a rend õreinek számítógépekkel ápolt kapcsolata különösen kérdésessé teszi.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Meg a köcsög zsarukat, akik a szintén köcsög, délután 5-kor is kiló hússzal száguldozó motorosokat nem képesek elkapni

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

[HUN]PAStheLoD
sztem elsõ dolgom lesz , hogy feljelentem a korrupt rendõröket

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Faterx
Szerintem ezt hamar át fogjuk venni