Mototrax
Oldal 1 / 6Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
heya,látom már elég rég írtak ide,pfff
szal a kérédsem,h vki akarná-e tolni ezt a gammát multiban?
szal a kérédsem,h vki akarná-e tolni ezt a gammát multiban?
gyakorlailag sem na...😄
progi letölt, belép, látjátok hogy ahhoz hogy belépjetek fhnevet meg jelszót kér, elmentek gamespy.com-ra regisztráltok, és az ottani mailcímmel azt hiszem meg jelszóval beléptek a programba, és onnan már rájöttök
progi letölt, belép, látjátok hogy ahhoz hogy belépjetek fhnevet meg jelszót kér, elmentek gamespy.com-ra regisztráltok, és az ottani mailcímmel azt hiszem meg jelszóval beléptek a programba, és onnan már rájöttök
És gyakorlatilag ?😛
Get a life!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de nem eredeti a játékom, és a másik félnek sem akivel játszani szeretnék
Get a life!
hogy lehet ezzel multiba játszani? sehogy sem tudok, pedig mindennel próbálkoztam lan nem érdekel csak az internetes elõre is kösz
Get a life!
ááá kiprobáltam másikat, levettem mindent, állitgattam mindent, vga drivert is frissitettem de nem jóóóóó <#rinya>#rinya><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
törlöm a francba... pedig jo kis game! lenne
törlöm a francba... pedig jo kis game! lenne
aham lehetséges, közben megnéztem nekem nem fagy le ott,
belenézek, de nem hiszem hogy ki lehet venni belõle
belenézek, de nem hiszem hogy ki lehet venni belõle
nem lehet kivenni azt hogy ha beérek akkor ne legyen tüzijáték? mert sztem az a gondja. megvártam a nagy akadást és a második pályán is amikor beértem hallom tüzijáték és elkezd akadni az egész :S
oks, még nem ért ide a postás, de ma estére már megtudom nézni sztem, hogy nálam is van e ilyen gond
itt amikor beérek a célba akkor nagyon beakad és várok pár percet akkor mozdul meg ujra... :S
--><--
--><--
nekem is két cd-s. az elsövel telepitettem és a másodikkal meg játszok.
igaz nem kellett crackelni lehet hogy egy crack is megoldaná?
én is ilyesmire gyanakszom, újratelepítést csináltál? ott is lehetett gond...
Nem ripped verziód van? (eredetileg 2 cd-s ha jól emlékszem)
Nem ripped verziód van? (eredetileg 2 cd-s ha jól emlékszem)
nem dehogy
csak nem akartam leírni, hogy letöltöm, mert az warez, a postás dolgot szokták néha ezzel helyettesíteni 😊
igen probálgattam minimumon is meg minden hogy és ugyan az volt <#szomoru1>#szomoru1> igy nem tudok továbbjutni
nekem fav-ban van, de fogalmam sincs mi lehet a gond, nekem anno nem volt vele ilyen gondom, próbálgattad, hogy más felbontással, vagy beállításokkal is lefagy-e?
helotok
most raktam fel a játékot és amikor a supermotocross elsö pályáján elsönek érek be akkor elkezd akadni a játék és lefagy. de amúgy meg mindenhol max grafikán játszok szal a gépem birja.
Mi lehet a gond? Nincs vmi patch vagy vmi amivel ez javitani lehetne?
most raktam fel a játékot és amikor a supermotocross elsö pályáján elsönek érek be akkor elkezd akadni a játék és lefagy. de amúgy meg mindenhol max grafikán játszok szal a gépem birja.
Mi lehet a gond? Nincs vmi patch vagy vmi amivel ez javitani lehetne?
Már 2en lennénk egy bajnokságra 😉 Még vki?
Üdv mindenkinek. Valaki megtudná mondani, hogy honnan lehet a játékhoz letölteni crack-et?
nem tok szervert indítani gamespy-on!!!
ha valaki tud segíteni, akkor az írjon ide:[email protected]
elõre is thx
ha valaki tud segíteni, akkor az írjon ide:[email protected]
elõre is thx
valakinek nincs kedve multizni? vagy játszik még vki ezzel a játékkal?
ha meg sincs, de érdekel, pm!
ha meg sincs, de érdekel, pm!
most fogom elkezdeni a gémet újra 😊
meg jött a kedvem egy is motorozáshoz 😊, csak a postásnak megint meg kell hoznia, mert elvesztettem 😄
meg jött a kedvem egy is motorozáshoz 😊, csak a postásnak megint meg kell hoznia, mert elvesztettem 😄
Csá! Vki küldjön egy olyan mentést amiben az összes trükk fel van már oldva! Elõre is kösz!!!! E mai:[email protected]
hOL LEHET LETÖLTENI A JÁTÉKOT:😊)sEGITSETEK!!!
hi!légyszi ha valaki tud küldjön egy végigjátszást mert elakadtam és nem tom továbvinni pedig jo lenne!elöre is kösz.
CLIFFHANGER-t hogy kell ugrani? Sehogy nem sikerül és ezért akadtam el a butterfinger eventnél <#help>#help>
milyen kár hogy ezt a kib*tt faxa gammát ilyen kevesen nyomják pedig kurva yo csak nem sokan ismerik milyen jokat lehetne multizni asszem meg kell várni a kovetkezõ motocrossos gammát hogy legyen belõle valami ....hmm pedig én 3szor full végigtoltam már tobbszor mint egy akármiylen kozismert gammát izlések és pofonok.....vagy nem inkább az ismerettség hiányzik belõle de az mx vs atv messze nem olyan jo mint ez pedig nekem egy ilyen video meghozná a kedvem egy virtuális motorozásra rossz idõben <#action>#action>
HELÓ
ÉN AZT A SZAR 360 AST NEM TUDOM MEGCSINÁLNI VALAKI MONDJON TIPPET!!!!!!!!
KÖSZI
ÉN AZT A SZAR 360 AST NEM TUDOM MEGCSINÁLNI VALAKI MONDJON TIPPET!!!!!!!!
KÖSZI
valaki bizto s válaszolt neked
de azért mondom
a Spacet nyomod az ugrató elõtt
és amikor az ugratón van akkor elengeded a Spacet ás megnyomod a Shiftet
és kész😄
de azért mondom
a Spacet nyomod az ugrató elõtt
és amikor az ugratón van akkor elengeded a Spacet ás megnyomod a Shiftet
és kész😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Sziasztok!
Segítene nekem vki, h hogyan kell nagyot ugratni? Szóval a problémám az, h a butterfly-ban sehogyan sem tudom a középsõ (legmagasabb) karikából kib*szni az üveget. Elõre is thx
Segítene nekem vki, h hogyan kell nagyot ugratni? Szóval a problémám az, h a butterfly-ban sehogyan sem tudom a középsõ (legmagasabb) karikából kib*szni az üveget. Elõre is thx
honnan tudom letöltenia játékot ? akár ingyenes akár nem .....
Get a life!
Hy all! Akinek megvan a cd kulcs az írja meg , mert nekem elveszett! Elõre is kössz mindenkinek! <#worship>#worship>
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
mi régen kentük a multi haverral,de má nemtom hogy...
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
hogy a faszomba lehet neten jáccani? emrt hiába nyomkodom be haverom ip jét , mert csinált már szervert de nem találja ez a szar...vki pls help
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Oldal 1 / 6Következő →