262
MTX:Mototrax
-
#262 heya,látom már elég rég írtak ide,pfff
szal a kérédsem,h vki akarná-e tolni ezt a gammát multiban? -
#261 barrel roll trükköt hol találom? -
#260 gyakorlailag sem na...:D
progi letölt, belép, látjátok hogy ahhoz hogy belépjetek fhnevet meg jelszót kér, elmentek gamespy.com-ra regisztráltok, és az ottani mailcímmel azt hiszem meg jelszóval beléptek a programba, és onnan már rájöttök -
Savmacska #259 És gyakorlatilag ?:P -
#258 az nem probléma elméletileg -
Savmacska #257 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de nem eredeti a játékom, és a másik félnek sem akivel játszani szeretnék -
#256 gamespy arcade nevű programmal (regisztrálni is kell majd rá)
az keres szervereket ha van -
Savmacska #255 hogy lehet ezzel multiba játszani? sehogy sem tudok, pedig mindennel próbálkoztam lan nem érdekel csak az internetes előre is kösz -
#254 akor fogalmam sincs mi a baja, valamivel akad, kár -
#253 ááá kiprobáltam másikat, levettem mindent, állitgattam mindent, vga drivert is frissitettem de nem jóóóóó
törlöm a francba... pedig jo kis game! lenne -
#252 aham lehetséges, közben megnéztem nekem nem fagy le ott,
belenézek, de nem hiszem hogy ki lehet venni belőle -
#251 nem lehet kivenni azt hogy ha beérek akkor ne legyen tüzijáték? mert sztem az a gondja. megvártam a nagy akadást és a második pályán is amikor beértem hallom tüzijáték és elkezd akadni az egész :S -
#250 oh, akkor várj :D, bele kell jönnöm -
#249 karierrben csináltam -
#248 exhibition módban megnéztem, ott nem fagyott le nekem(elsőként beérve) -
#247 oks, még nem ért ide a postás, de ma estére már megtudom nézni sztem, hogy nálam is van e ilyen gond -
#246 itt amikor beérek a célba akkor nagyon beakad és várok pár percet akkor mozdul meg ujra... :S
--><-- -
#245 hát nem hiszem, de próbáld meg, nem veszíthetsz sokat -
#244 nekem is két cd-s. az elsövel telepitettem és a másodikkal meg játszok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igaz nem kellett crackelni lehet hogy egy crack is megoldaná? -
#243 én is ilyesmire gyanakszom, újratelepítést csináltál? ott is lehetett gond...
Nem ripped verziód van? (eredetileg 2 cd-s ha jól emlékszem) -
#242 jaaa értem :D
lehet nekem hibás verziom van, aztán az a gondja -
#241 nem dehogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak nem akartam leírni, hogy letöltöm, mert az warez, a postás dolgot szokták néha ezzel helyettesíteni :) -
#240 rendeled vagy mi? ha igen akkor honnan? -
#239 oks, most meghozatom újra a postással a játékot, aztán megnézem :)
-
#238 igen probálgattam minimumon is meg minden hogy és ugyan az volt igy nem tudok továbbjutni -
#237 nekem fav-ban van, de fogalmam sincs mi lehet a gond, nekem anno nem volt vele ilyen gondom, próbálgattad, hogy más felbontással, vagy beállításokkal is lefagy-e? -
#236 gondolom már senki nem nézi ezt a topikot :( -
#235 helotok
most raktam fel a játékot és amikor a supermotocross elsö pályáján elsönek érek be akkor elkezd akadni a játék és lefagy. de amúgy meg mindenhol max grafikán játszok szal a gépem birja.
Mi lehet a gond? Nincs vmi patch vagy vmi amivel ez javitani lehetne? -
takko #234 Már 2en lennénk egy bajnokságra ;) Még vki? -
#233 gamecopyworld.com -
akos #232 Üdv mindenkinek. Valaki megtudná mondani, hogy honnan lehet a játékhoz letölteni crack-et? -
Gvatto #231 nem tok szervert indítani gamespy-on!!!
ha valaki tud segíteni, akkor az írjon ide:[email protected]
előre is thx -
takko #230 valakinek nincs kedve multizni? vagy játszik még vki ezzel a játékkal?
ha meg sincs, de érdekel, pm! -
Gvatto #229 valaki küldjön nekem is 1 mentést amin megvan az összes trükk!
[email protected]
köszi -
#228 most fogom elkezdeni a gémet újra :)
meg jött a kedvem egy is motorozáshoz :), csak a postásnak megint meg kell hoznia, mert elvesztettem :D -
balrog20 #227 Csá! Vki küldjön egy olyan mentést amiben az összes trükk fel van már oldva! Előre is kösz!!!! E mai:[email protected] -
#226 nagyon tetszik ez a játék, még csak most szereztem meg, de elég jó :D -
nyurgabela #225 hOL LEHET LETÖLTENI A JÁTÉKOT::))sEGITSETEK!!! -
selbi gt500 #224 hi!légyszi ha valaki tud küldjön egy végigjátszást mert elakadtam és nem tom továbvinni pedig jo lenne!elöre is kösz. -
#223 CLIFFHANGER-t hogy kell ugrani? Sehogy nem sikerül és ezért akadtam el a butterfinger eventnél