12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#8872 csíter vagy -
Landor #8871 hát egen.. 15éve még jófej volt tomcat :Ð -
#8870 Viccelsz? Politika nélkül? Há persze, hogy megviselt! Még az a buuziszáju Tomcat is bannolt a bombagyárrol. :( -
Landor #8869
-
errrtu #8868 oké oké
rád gondolva az imént szarrá lőttem a WW szerót :D :D :D
-
Landor #8867 lol
ne csináld már Zolly !!!
megviseltek az ünnepek vagy mi ??? -
Landor #8866 #8862 -
#8865 Azaz egymillió ember még nem vette észre, de már felvásárolták a fitymában kevés fajta emberek, azt a kutyaszarfészek várost. :DDDD -
errrtu #8864 lol
ne csináld már Landor !!!
megviseltek az ünnepek vagy mi ???
-
Landor #8863 milyen judapesti te szerencsétlen?? 1millió emberről beszélsz! -
Landor #8862 pina? -
Landor #8861 persze hogy nem, mivel ez egy általad kreált név -
#8860 Na a judapösti bukris mögszolalt. -
#8859 Nah ratyik, megcsináltam a -tRs- klánt totalbf.hu-n. Csatlakozzatok, jelszó nálam pm-ben, bár ha emléxik valaki a régi szerver jelszavára, akkor tudja mi az xD
A link:
http://www.totalgaming.hu/klanok/traitors/ -
errrtu #8858 azért vigyázz ezzel a 'vidéki' dumával öcsi tudtommal neked nincs fogalmad arról, hogy hol is van ez a Remeteszőlős bazze :D -
Landor #8857 nem, te vidéki p..alacsinta vagy ahol még vonat sem jár -
errrtu #8856 hülye időpont azoknak akik holnap dolgoznak
és én ilyen vagyok
-
Landor #8855 Ma PoE2HU tali a Noiret-ban! Találkozó 19:30kor a Nyugatinál! Aki szeretne jönni az jelezze nállam a telefonszáma meghagyásával! -
#8854 találkozunk mi még oleskon :D -
errrtu #8853 -
#8852 hát én azért el tudom viselni újévig ezt a szart :DDD
utánna jövök pojézni, addig megtiltotta Landor :D -
errrtu #8851 húzz evvel a szarral a picsába lalikám...
-
#8850 SSH
majdnem olyan, mint az ftp elérés, csak biztonságos. -
-
Bartlebi #8848 Írtam Sir Rouwland-nak hogy a hacker gyerek ip címét látja a bf2cc mikor csatlakozik!
Erre jött egy válasz:
Ja ich habe es gestern auch gesehen und wollte was dagegen tun.. nur wie ich festgestellt habe ist euer PB immer noch nicht am laufen... Ich würde mich darum gerne kümmern brauche aber ssh Zugang zum Server um den PB richtig einzustellen!
Lefordítom amit értek belőle!
Igen tegnap én is láttam és akartam ellene tenni... csak ahogy megállapítottam a ti PB-tek még mindíg nem fut... Szívesen foglakoznék vele de szükségem van ssh hozzáférésre a szerverhez hogy a PB-t rendesen beállítsam!
Amit nemértek:
Mi az a az SSH? -
Bartlebi #8847 Buffi módszerével tettek gabeszék egy radikális lépést és tűzfal alá helyezték az ip-t! -
Bartlebi #8846 A szerver ismét fut! -
Bartlebi #8845 Landor légyszi szólj Andynek jöjjön fel kicsit! Fontos lenne! -
#8844 hogy nem szegyenlitek a pofatokat, karacsony este jatszodni...engem meg kihagytok -
#8843 és azok se így :) az embed kódból másold ki az src után lévő linket, azt rakd a flash tagek közé -
#8842 aham.. szóval csak a Yue tube-os linkek mennek.. Na akkor RE..
ÉN IS ILYEN RUCIT VETTEM AZ ASSZONYKÁMNAK KARÁCSONYRA...
-
#8841 Kellemes Ünnepeket srácok..
-
eugabesz #8840 Majd leszokik róla... -
#8839 language-t szerintem felejtsük el, ez nem a bölcsi, hogy csúnya beszédért sarokba legyünk állítva. Na meg utálnám nézni, ahogy Landort minden halálnál ledobja a szerver -
eugabesz #8838 Bekapcsoltam Bart az autokick-et,tehát negatív score,high ping,language és tk punish esetén automatikusan kidobja az usert.Admint is minden szó nélkül,tehát ezek szerint kérem jáccani -
#8837 Boldog karacsonyt beletek -
Bartlebi #8836 [IMGhttp://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/3b7bbe6e4bcad21f4c5433569e6f515c983d2f1e.png[/IMG] -
Bartlebi #8835 Végig supportos voltam. 39/7 kdr.
[IMG]http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/3b7bbe6e4bcad21f4c5433569e6f515c983d2f1e.png[/IMG -
Bartlebi #8834 A karácsonyi öldöklés folytatódott!
-
Bartlebi #8833 Heliztem kicsit!