Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REPS0L
<#rinya>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Zs0lt1
Akarsz körszakállt?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

REPS0L

<#idiota><#hehe>

Zs0lt1
Vki toljon egy linket plz a legutóbbi poe 2 peccshez. thx.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Ok!Te borzalmas nagy tudású...hová abba a búbánatos lófingköpködõ anyámasszonykatonájába nyissam baz,ha nem a játékosok fórumába<#boxer>
Ha' az minek van.Teri néni receptet cserél Mari nénivel??
Amúgy meg a pi..námat sem érdekli az ilyen kis pöcs aki ezzel élvezkedik...utána olvastam a battlefield topikot is bezárta valami eszement...akkor már egyszerûbb lenne ha senki sem modolná az oldalt,nem lenne belõle vita nem??
Amúgy meg van saját fórumom is úgy hogy bekaphassa <#mf1>

[IRAM] leader

Modoknak, klánoknak, anyámkínjának max a saját fórumok közé lehet topikot nyitni.

lol
mert rossz helyre nyitottad 😄
na ezért jó communitynak lenni <#nevetes1>

-tRs-Landor

Hát igen...nyitottam egy külön fórumot az AIX-nak.Szinte azonnal bezárták,mert megemlítettem a klánunkat.
Jól nézzétek meg ezt a hozzászólást,mert ezen a lapon az utolsó lesz.
Én egy ilyen kucu oldalon nem szólok többet hozzá semmihez.....nem érdemelnek meg.
Marad a TS,msn,skype,posta galamb stb.Összegezve: kapják be<#mf2>

[IRAM] leader

Jövök én repcsisnek ha befogadtok...igaz nem vok elég jó egy ilyen csapatba, de kell valaki aki ellépteti a pályát ha nem elég jó...<#wave><#falbav>

[IRAM] leader

REPS0L
<#vigyor5><#wave>

Maak
na es mi van a repulessel<#confused><#schmoll2><#nezze>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

REPS0L
jóvan engem senki se szeret <#rinya>

Bocsi Nairolf nem szándékos volt! Nairolf bizony állat a tankkal. Gerzsonnal nem sokat játszottam mivel nem nagyon látom játszani! Különben tény hogy jól nyomja õ is! Szal legyen 7. Akkor is kevés. A gunner kategóriát nem emeltem ki külön mivel azzal mindenki elboldogul közülünk.

Si vis pacem, para bellum!

nairolfot még megemlíteném tankonsan (meg gerzsont is, ha méltóztatna játszani), meg jómagamat gunerként 😄
amúgy <#eljen>

-tRs-Landor

Hát ti teljesen készvagytok! Nehogy egymás torkának ugorjatok. Amúgymeg KOCKÁK vagytok vazzeg. Landor és Hentes a földön pusztít, Buffy és Hentes a levegõben pusztítt. Pedróval gyõzünk kullogni utánnatok. Különben meg ha jól megnézitek ami pontot szereztem azt leginkább mediceléssel szereztem vagy ritkán supportként. Nekem az csak jó ha Landor megy elõl és pusztítt mivel néha õt is kilövik (hál isten)! Szal azt hiszem van egy ember a csapatban aki állat módon helizik(Buffi), van egy állat gyalogosunk(Landor), van egy univerzális emberünk aki állat a helivel meg gyalogosként is(Hentes) és utánna jövünk mi gyalogosok aki ugyan kissebb hatékonysággal de bevethetõk helivel (max transport<#vigyor3>)és gyalog is. Ez 5 ember akiket tudom hogy lehet számítani rájuk (és nem ugranak ki a helibõl vagy másból ha 3 hp van már csak). Kicsit kevésnek tûnik. Múltkor volt fent egy magyar a nevét nem tom de qrva jól nyomta szerintem bekellene szervezni õt is a kis társaságunkba. Buffi te tudod kirõl írok. Hja és még valami! QRVA JÓ ÉRZÉS VOLT LEKÉSELLNI HENTEST!<#hehe>

Si vis pacem, para bellum!

Nos, örömmel jelenthetem be, hogy a szerverünk immáron hivatalosan is Privat Ranked rendszerû, a német MRS renszerhez csatalkozva! A statisztikát itt nézhetitek meg. A pontos szerverszabályzat a késõbbiekben kerül kihirdetésre.

-tRs-Landor

este 10kor ha fent tudnál lenni ts-en, akkor azt megköszönném..

-tRs-Landor

ezt te sem gondoltad komolyat te kis fórum geek

-tRs-Landor

MaskimXul
A lényeget nem figyelitek: csak négyszer haltam többet mint hentes, és ugyanannyit öltem, szóval mindenki bekaphattya <#nyes>
Maak
neve szama? kijje?<#ticking>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
pedig nem semmi pontszamot kaphatnal csak az en elesztesembol<#nevetes1>

hulyeseget meg ne beszeljel, illetve ne celozgass<#boxer>

ha leader vagyok nem huzogatlak fel az biztos illetve nem mindíg de nem kell ecsetelnem, hogy miért ugye???
ha meg nem vagyok az akkor te sosem ott halsz meg ahol én vagyok mert elkóricálok ugyanis visz a vérem (pláne ha snipert hallok😊nem tehetek róla de ezen javítunk illetve nem is tudom, hogy mi lesz velem...

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

REPS0L
újreg kisgyerek 😄

Maak
te meg ki vagy?<#sniffles>

Maak
tegnap oleskon voltunk ejjel Bufival, en voltam az egyetlen medic a squadban...szep mi? errol beszelek, kell az a kibaszott csapat<#boxer>

Maak
nem basztatlak, nekem nincs bajom veled papi <#bee1> tudom hogy csapatban jatszol, en csak a war miatt gondoltam, hogy kicsit jobban kene ezt es tobbet gyakorolni, mert az hogy TE meg meg par infantry lama<#mf1> megel egyedul en nem, en nem lovok ki squadokat egyedul, csak neha <#nevetes1>, es ezert kell a csapat...vagod

amugy egy valamit felronek, sose huzol fel he elfaradok <#levele><#mf2>

most te is mit basztatsz he?
úgy ismertél meg mint aki nem csapatjátékos???
légyszives....
tényleg nem értem mi a baj közöttünk de ahhoz képest ts-n dumálunk szinte minden nap...

áááááá

hagyjatok

szerintem félreértettél valamit vagy ami valószinûbb félreérthetõ volt a hozzászólásom amiért ha igy lenne bocsi
nem hiszem, hogy nagy lenne az arcom de ha igen azért is bocsi
természetesen tisztában vagyok a képességeimmel amit néha ki is tudok használni és tudom, hogy HA ott lettél volna ugyan olyan jól szórakoztam volna bár biztos nem ilyen eredményesen
nem bírom magam túltenni ezen az arcos dolgon vazz...
egyebként elolvasva a "kell egy csapat mi?" hozzászólásomat tényleg olyan arcos de semmiképp sem a teamplay lenézése és aki a szerveren volt adott idõben (bartlebi,bufi) igazolhatná is ha nem a másik oldalon lettek volna, már tarott a meccs mikor beléptem és azt hiszem nem is álltunk jól bár erre nem esküszöm meg, bartlebi leader volt tehát mivel játszottál vele tudod, hogy taktikus és adja a pontot rendesen,a végeredményt meg láthatodaz én sqadomból meg tíz perc után mindenkit kibasztam mert semmire sem lehetett használni õket (at val-jön be feszt, elhullott mediccuccot felvenni képtelen játékosok)
kissé csalódott vagyok most és azt hiszem át kell értékelnem egy két dolgot azt sem értem, hogy miért is magyarázkodom már ha annak tûnik
lehet, hogy azért mert számít a véleményed???
mindegy...

REPS0L
<#wow3><#smile>

Maak
"Igen, kell!"

mert lehetsz barmilyen jo, azert egy csapat lefog nyomni ha szervezett, es en szemely szerint jobban is elvezem a csapatban rohangalast egyutt dolgozast...faszom, valami ilyesmire talaltak ki a jatekot nem? <#nezze>

<#conf>

nna ugyan ez a buzz-necron páros volt tegnapelõtt, bufi én meg egy hind ellen 😄
egész en addig, amíg necron nem nyomott egy alt-f4-et az x-edik letvzés után xD

-tRs-Landor

Maak
<#eljen>

Maak
dnipro sunrise volt elotte, ukran oldalon kezdtunk, termeszetesen szetlottunk mindenkit, kovetkezo korben meg a kor elejen elloptuk a hindet anti air nestrol, igaz barszor beledoglottunk de meglett...na onnantol latni kellett volna, szegeny necron es buzz heliztek...volna ha hagyjuk...olyan 5x teveztem le oket...<#eplus2>...azert jo ha van egy hind a haznal, na meg persze egy jo pilota <#worship>
<#worship><#worship><#worship>

Igen, kell! Nem lenne ekkora az arcod (és a kd-d 😄) ha ott lettem volna Bartlebivel, meg Buflexel..
Komolyan nem értelek hogy mi bajod van mostanában.. :/

-tRs-Landor

ejnye-bejnye az a fránya -1 pont 😄
látom, hogy headshot is ott volt és micsoda teljesítményt nyújtott így eurofighter nélkül biztos nagyon unatkozott <#taps> igazi láma...

Maak

kerem kaccsoja ki

ja és szeretném indítványozni hogy ezen a mapon azt a kurva anti personel-t tiltsuk be mert rohadt idegesítõ ha mindenki azzal lámul...

MaskimXul
a maplistet amit csináltunk majd vissza kéne rakni, mert most minden map benn van, és 64esben.
kell egy csapat mi? 😄

MaskimXul
Ja, a ww vs. poe2hu az elsõ, és a tg vs. poe2hu az utolsó lépcsõ <#eljen>
MaskimXul
Ezen én is gondolkoztam már. Pályákat ismerjük, taktikus gondolkodás megvan, skill is alakul <#kacsint>
Teamplay meg egyszerû, csak együtt megyünk és mindenki éleszti Landort <#nyes>

Amit viszont ritkán gyakorlunk, az a páncélos harc (tank,apc) pedig egy esetleges waron egy légierõ nélküli pályán az a kulcs a gyõzelemhez.
Nairolf vágja, de õ az egyetlen, én pl kifejezetten utálok tankozni, gondolom a skill hiánya miatt is.

Most, hogy van szerver, ahova jön a sok statbuzi célpontnak, van hely gyakorolni. Párak vélményével ellentétben szerintem egymás ellen is hasznos harcolnunk, hiszen így tudjuk a legtöbb tapasztalatot szerezni.
Nagyon jó példa erre a múltkori kharkiv, amikor a docksnál a konténer tetejérõl védtem a zászlót. Másnap fordult a kocka, Bartlebi szivatott meg minket ugyanonnan. Így fejlõdünk szerintem, nem attól, hogy halomra öljük a kezdõ játékosokat.

Meg amíg nem alakul ki egy fix közönség a szerveren, addig azért csínján a skillel, nem akarjuk elijeszteni az újakat. Ezért is kell néha egymás ellen mennünk, már csak a balansz miatt is.
ennyi év battlefieldezés után azt hiszem már elég jól meg tudom mondani valakirõl vagy valakikrõl, hogy mennyire jó/jók

-tRs-Landor

"utóbbi idõkben sokat kihagytam"-tehát lehet, hogy te jöttél ki a gyakorlatból és nem "mi" fejõdtünk???

most nehogy már mellreszívd...
<#ejnye1>
<#worship>

A teamplayt ugatom év eleje óta, mióta elindítottam ezt az egészet. Tulajdonképpen ez lett volna az egyik sarokköve az egésznek. Speciel én waroztam vietnamban (bartlebivel), waroztam bf2ben (gerzsonnal), szóval nekem nincs gondom a csapatmunkával. Eddig az volt a baj számomra hogy nagy volt a kontraszt köztünk, kicsit bele is fáradtam a nyáron, de pont tegnap említette bufi hogy a poe2hu prefix már-már riasztóan hat a nem pro játékosokra, annyira jók vagyunk. És ezt én is így látom. Az utóbbi idõkben sokat kihagytam és visszajõve, azt tapasztaltam, hogy nagyon sokat ugrott a játékszínvonalunk. Az én meglátásom szerint is itt az idõ elkezdeni gyúrni egy komolyabb warra..

-tRs-Landor

pff... az bazdmeg akinek ezt az egész poe2hut köszönheted
hálátlan dög.. :/

-tRs-Landor

kijaza landor ???

Maak
ha jol ertem "War"-ra gondolsz,nem kellene ahhoz elobb egy kicsit osszeszokni, mert az egy dolog hogy kulon kulon landorral meg meg nairolfal jo infantrysok vagytok de ahhoz ko egy csapat<#vigyor5>