Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Ha' az minek van.Teri néni receptet cserél Mari nénivel??
Amúgy meg a pi..námat sem érdekli az ilyen kis pöcs aki ezzel élvezkedik...utána olvastam a battlefield topikot is bezárta valami eszement...akkor már egyszerûbb lenne ha senki sem modolná az oldalt,nem lenne belõle vita nem??
Amúgy meg van saját fórumom is úgy hogy bekaphassa <#mf1>#mf1>
[IRAM] leader
lol
mert rossz helyre nyitottad 😄
na ezért jó communitynak lenni <#nevetes1>#nevetes1>
-tRs-Landor
Jól nézzétek meg ezt a hozzászólást,mert ezen a lapon az utolsó lesz.
Én egy ilyen kucu oldalon nem szólok többet hozzá semmihez.....nem érdemelnek meg.
Marad a TS,msn,skype,posta galamb stb.Összegezve: kapják be<#mf2>#mf2>
[IRAM] leader
[IRAM] leader
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Si vis pacem, para bellum!
amúgy <#eljen>#eljen>
-tRs-Landor
Si vis pacem, para bellum!
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
hulyeseget meg ne beszeljel, illetve ne celozgass<#boxer>#boxer>
ha meg nem vagyok az akkor te sosem ott halsz meg ahol én vagyok mert elkóricálok ugyanis visz a vérem (pláne ha snipert hallok😊nem tehetek róla de ezen javítunk illetve nem is tudom, hogy mi lesz velem...
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
amugy egy valamit felronek, sose huzol fel he elfaradok <#levele>#levele><#mf2>#mf2>
úgy ismertél meg mint aki nem csapatjátékos???
légyszives....
tényleg nem értem mi a baj közöttünk de ahhoz képest ts-n dumálunk szinte minden nap...
áááááá
hagyjatok
nem hiszem, hogy nagy lenne az arcom de ha igen azért is bocsi
természetesen tisztában vagyok a képességeimmel amit néha ki is tudok használni és tudom, hogy HA ott lettél volna ugyan olyan jól szórakoztam volna bár biztos nem ilyen eredményesen
nem bírom magam túltenni ezen az arcos dolgon vazz...
egyebként elolvasva a "kell egy csapat mi?" hozzászólásomat tényleg olyan arcos de semmiképp sem a teamplay lenézése és aki a szerveren volt adott idõben (bartlebi,bufi) igazolhatná is ha nem a másik oldalon lettek volna, már tarott a meccs mikor beléptem és azt hiszem nem is álltunk jól bár erre nem esküszöm meg, bartlebi leader volt tehát mivel játszottál vele tudod, hogy taktikus és adja a pontot rendesen,a végeredményt meg láthatodaz én sqadomból meg tíz perc után mindenkit kibasztam mert semmire sem lehetett használni õket (at val-jön be feszt, elhullott mediccuccot felvenni képtelen játékosok)
kissé csalódott vagyok most és azt hiszem át kell értékelnem egy két dolgot azt sem értem, hogy miért is magyarázkodom már ha annak tûnik
lehet, hogy azért mert számít a véleményed???
mindegy...
mert lehetsz barmilyen jo, azert egy csapat lefog nyomni ha szervezett, es en szemely szerint jobban is elvezem a csapatban rohangalast egyutt dolgozast...faszom, valami ilyesmire talaltak ki a jatekot nem? <#nezze>#nezze>
egész en addig, amíg necron nem nyomott egy alt-f4-et az x-edik letvzés után xD
-tRs-Landor
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Komolyan nem értelek hogy mi bajod van mostanában.. :/
-tRs-Landor
látom, hogy headshot is ott volt és micsoda teljesítményt nyújtott így eurofighter nélkül biztos nagyon unatkozott <#taps>#taps> igazi láma...
kerem kaccsoja ki
ja és szeretném indítványozni hogy ezen a mapon azt a kurva anti personel-t tiltsuk be mert rohadt idegesítõ ha mindenki azzal lámul...

Teamplay meg egyszerû, csak együtt megyünk és mindenki éleszti Landort <#nyes>#nyes>
Amit viszont ritkán gyakorlunk, az a páncélos harc (tank,apc) pedig egy esetleges waron egy légierõ nélküli pályán az a kulcs a gyõzelemhez.
Nairolf vágja, de õ az egyetlen, én pl kifejezetten utálok tankozni, gondolom a skill hiánya miatt is.
Most, hogy van szerver, ahova jön a sok statbuzi célpontnak, van hely gyakorolni. Párak vélményével ellentétben szerintem egymás ellen is hasznos harcolnunk, hiszen így tudjuk a legtöbb tapasztalatot szerezni.
Nagyon jó példa erre a múltkori kharkiv, amikor a docksnál a konténer tetejérõl védtem a zászlót. Másnap fordult a kocka, Bartlebi szivatott meg minket ugyanonnan. Így fejlõdünk szerintem, nem attól, hogy halomra öljük a kezdõ játékosokat.
Meg amíg nem alakul ki egy fix közönség a szerveren, addig azért csínján a skillel, nem akarjuk elijeszteni az újakat. Ezért is kell néha egymás ellen mennünk, már csak a balansz miatt is.
-tRs-Landor
<#ejnye1>#ejnye1>
<#worship>#worship>
-tRs-Landor
hálátlan dög.. :/
-tRs-Landor