Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jééé, te még élsz ?

😄

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

így van! nyálazd meg bartlebi! meg te is pedró! meg a többi offolós köcsög is! <#banplz>

-tRs-Landor

Maak
"A perzselés külön performansz, a Vladi honosította meg néhány éve, azt' családi hagyománnyá vált. Konkrétan ilyen lánggitárrá válik a kezében a perzselõ, a garázsban lévõ kismagnón meg megy a Bloodhound Gang kazi, azt a refrénnél mindenki énekel, hogy burn motherfucker, burn. Konkrétan még Rózsika néni is, fejkendõben. Ha vége, visszatekerik. Beszarsz."

<#vigyor>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

arról fingom sincs mi a hiba de a játék fóruma tele van ezzel a hibaüzenettel talán nyálazd végig <#finom>

Kellene némi help egy öreg játékhoz! Elõvettem az evil genius nevü játékot mert gondoltam végig játszom. De mikor töltené be a játékot akkor resetel a gépem, és csinál egy LOG fájlt a hibáról. Ez áll benne: Running built at <Buildtime Unavailable> with config Command line + D:\Program Files\VUGames\Evil Genius\dynamicresources\config\concept.cfg
Output is flushed. Van valakinek ötlete mi lehet a hiba?

Si vis pacem, para bellum!

Zs0lt1
Maga kérem tud valamit! 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

uHs Gerzson
bazze...hozzá kell szoknom hogy szerdán gyakwar van. sry 😞 :S

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

temekkpazzmeg HAWX-oztál ahejett hogy jöttél volna finneket gyilkolni :| 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nalátod én ezért nemszeressem az ijjen 'sikerorientált' csapatokat :| és ezért rövid életûek .. szard le 😄D

jah és #9951 😄DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

uHs Gerzson
Pedig ha tudnák hogy BFv-ben Hastingsen mekkora isten vagy 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
Igazán kedves tõled b34 😄

Herold
Fú, akkor jól kibasztál velük, hogy kiléptél. <#eplus2>

ez tényleg nagyon rosszindulatú mignyilvánulás volt a részérõl..<#szomoru2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na ne búsulj Zs0lt1, mi szivesen látjuk a béna vén faszokat is xÐÐÐÐ

-tRs-Landor

Zs0lt1
Hosszu sztori, nagyjából annyi, hogy az egyik arc belémkötött, azzal, hogy az utolsó cb meccsen nekem szarul ment. Meglehetõsen megalázóan beszélt rólam, amit nem tûrhettem el. Mindenkinek vannak szar napjai, ez meg úgy állította be a dolgot, hogy én túl béna vagyok hozzájuk, mert õk a prók.

télleg mi törpént?? 😮 megúntad-kiléptél???

nem volt <#wave>

Zs0lt1
Mivel a cod4-es pályafutásom végetért, így a poe2 felé kacsintgatok. Az utóbbi hetekben volt vmi frissítés, ami kell az online gémhez?

sajnos az engem/minket nem vigasztal

Nekünk már nem...valahogy "bejáródott"<#zavart1><#taps>

[IRAM] leader

nem csak volt hanem van is valami a szerverrel, továbbra is laggol mint állat egész egyszerûen nevetséges ez az egész...

grrrrrr....

Maak
volt valami gubi a szeroval es azota szar, elotte max 60-as pingem volt ami meg boven jo, nameg a tobbieknek nincs is gondjuk, csak mintha kulfoldre lenne valami szopoka...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

CoR Zolly
Valamelyi Magyar böfö oldalon volt, a ping problémával foglalkoztak.
Én tré-onlányos vagyok, és Magyar szerveren néha nagyobb a pingem, mint pl németen.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

Maak
a szerverkorkepes hozzaszolast tessek olvasni bar a mienk nincs kozte de ellenoriztem es a mienket se talalja <#shakehead>, gondolom nem artana ha normalisan dolgozna a pb

mellesleg valamiert 110-es pingem van a magyar szeron, szal valami nemfasza vele...

REPS0L
<#wow3><#hehe>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Ügyes 😄

Sorolhatom a neveket akiket szintén nem szeretnék látni?

<#nezze>

-tRs-Landor

NNNNa emberek! Beszéltem az mrs fejével és kibannolta a Bcy nevü gyereket a szerverrõl, és azt is hozzátette hogy ezzel a névvel nem fog erre a szerverre többet feljönni játszani!<#eplus2>

nem nem fej az volt és nem is kicsi pláne a Bartié kör végén <#eplus2>

Maak
egyszer nem vagyok aztan mindjart megy a fejetlenseg<#hehe>

a válaszodból ítélve a nyomi ww-n

de ezzel az erõvel le is írhattad volna bazz..

Szerinted? <#vigyor3>

😄
melyik szerveren játszottatok ?

Hja hoppá! Megnéztem Tigra statját! 16 bíborszív vazze! Remélem a 16. én voltam!<#hehe>

Ma vendetta volt miatta! Tigra kapott is bíborszívet szerintem!

valami ilyesmire gondoltam én is <#eljen>

tegnap sikerült olyan olesko kört nyomnunk ww-n, hogy mindkét körben lepörgettek minket kb. tíz perc alatt!

Maak
guner+n abba-n...darabra megvot

Maak
hujje<#vigyor> nem, na az volt a baja, hogy szerinte megsertettuk a magassagi korlatozast ami a helikre vonatkozik, nincs kiirva, ez egy uj szabaly, szal ezentul keretik eszerint jaccodni<#vomit> persze mindez azutan jot, hogy nemet korben halomra lottuk oket es utana a hajndal meg meg egy kicsit<#hehe> bar azt nem nagyon vagom, hogy gunerkent mi beleszolasom van abban, hogy a pilota merre kozlekedik<#nemtudom><#nyes>

<#ejnye1>
asszem érik neked is egy nyakleves 😊

REPS0L
jaja, gyerek vagy! <#idiota>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

hagyd...

gyerek még <#miaz>

<#banplz>

-tRs-Landor

MaskimXul
Azt ne mondd, hogy kimentél hollandiába, és rendesen be se gombáztál? Láma <#nyes>
<#wow3><#wilting>

-tRs-Landor

MaskimXul
hash mi? gomba nem volt? <#vigyor>
nem! hanem egy kurvajó buliért! <#vigyor3>

-tRs-Landor

hash+prefix kombó..

-tRs-Landor

Mivan egész hollandiáig kell menni egy füves cigiért? <#vigyor3>

Várjunk vele addig amíg megint feljön játszani! A hash id alapján akkor ki lehet bannoltatni! A név azért nem jó szerintem mert simán megváltoztatja!

Mivel nem bírtak el Pedróval és Buffival ezért azzal a szöveggel dobták ki õket hogy túl magasan repültek a helivel! Ha jól tudom ez a szatori.