Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6 alvóhely lesz nálam, abból 1 az enyém, és akkor 1 a Tied, marad 4 Bartlebiéknek. Ha Pedrónak sem lesz máshol helye, akkor így (IGEN mitattad 😄) majd alszik egy matracon (tórgerrokker õ bírja 😄)

-tRs-Landor

hogy egy nagy tinit idézzek:

<#levele><#hehe>

-tRs-Landor

lehúzták a poe1-re is a rólót. és? jön majd az új(ea által szokás szerint elbaszott) alap motor és majd jön rá a poe3. the show must go on <#wink>

-tRs-Landor

REPS0L
nincs is szived.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Maak
...az lehet, hogy ott vannak a legmodernebb fegyverek, de mar tobbszor is kefejtettem, es ha felmesz egy szerverre magad is meglatod, az aixban aki elsnek beszponol, az odarohan valamelyik baszomfaszom repulohoz, es megy szarraloni a fobazist, se taktika se esz nem kell ehhez..raadasul a baserape engedett mivel ugye nincs is szinte fix pont a mapokon, probalj csak meg leszuletni amikor harom herrier, ket a-10 meg vagy nyoooc heli figyel<#boxer>...raadasul az osszes szutyok gep fel van szerelve ezekkel a lamaraketakkal, ami ha raallt a celra akkor annak annyi...ha kozben kilovik a celpontot? sebaj, talal masik celt a terkep tulso vegen...felmesz egy inf mapra...asziszed van csapatjatek??? a bagazs 99,9%-a snipa...nesze neked...nem azt mondom neha jo, de azer' mindig...hirtelenjeben ez az ami eszembe jut az aix hallatan

ja es mielott valaki(k) szemelyes sertesnek vennek nem annak szantam...es valszeg fogok meg aixolni, csak sose lesz annyira a kis szivemben mint a poe

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

õt=sõt
sry

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

honnan? mert elfelejtettem? valami borvidék vagy nem ???
mind1
megyek 😄

<#eljen>
alig várom, hogy találkozzunk
<#law>

Lásd #10006

Si vis pacem, para bellum!

MaskimXul
Tehát annyiban különleges a fight night, hogy több pontot lehet szerezni? <#rolleyes>

Inkább lenne néha frontlines meg nuke, az kicsit felpezsdítené az állóvizet szerintem. Az a baj, hogy jelenleg az idióta ww-seken múlik a poe jövõje, és nem néz ki fényesen. Ha egy újonc kipróbálja, akkor csak azt fogja látni, hogy a helik ködhatáron túlról legépágyúzzák, a tankok szembõl sebezhetetlenek, a sniper meg egy vicc, így nem csoda, ha inkább mennek aixozni. Ami nekem személy szerint nem tetszik, túl sok a láma, skillt nem igénylõ fegyver, amilyenné a hindet is tették a ww-s emberek.
Sokáig a mi szerónk volt az egyetlen, ami az eredeti poét futtatta, és még emberek is voltak rajta rendesen, már ez sincs.
Sajnos Gerzsonnak igaza van, a poe haldoklik, a fejlesztõk meg az eddigi jelek szerint szarnak rá. <#rinya>
emberek...egy dolgot ne feledjetek!!!aranyszabály!!!
Kocsma után elsõ a család...

[IRAM] leader

Herold
Miért fontosabb az ölés az AIX-ban, mint a PoE2-ben?

Inkább akkor is a "retro szarok" mint a szar fos köcsög kempelõs aix! Sokat nyomtam UT és már tele lett a tököm azokkal a játékokkal amikben csak az ölés a fontos. Az aix is pont ilyen.

MaskimXul
Onnan 10 percre lakom, majd megoldjuk, nincs messze a hely, ahova megyünk. Persze kocsira ne számíts, az nincs, van helyette jó kis békávé <#nyes>
Herold
Pedig sokkal többen játsszák az AIX-ot, mint a PoE2-t és az OPK-t együttvéve.
Ezeket a retro szarokat (bocsi Bart) meg nem favorizálom. Haladni kell a korral. Tehát se FH, se BFV és társai. Az AIX-ban vannak a legmodernebb fegyverek. Esetleg PR, de az már túl realisztikus.

Akkor inkább BFV!

REPS0L
<#levele>

TDC Geronimo
Hugod ágyát már kibéreltem 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Maak
<#levele>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Herold
Addig is tessék barátkozni az AIX-szal.

uHs Gerzson
Ha nyár elõtt vagy még idén nem adnak magukról hírt a PoE fejlesztõl akkor jövõre lehuzhatja a rollot a poe közösség mert nem lesz érdeklödés íránta.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Maak
nem vagyunk bunkok papi..ismersz mar annyira <#hehe> amugy engem valaki felkukazhatna majd a keletinel, mer' odaig meg csak-csak nade onnan ki merre hanymeter <#nemtudom>

Egy hír azoknak akiket érdekel a pontszerzés is az MRS rangokhoz! Nagy vonalakban fordítom azt a hírt amit a www.mrs-ranking.de oldalon írnak. Mint nehányan tudják az mrs szervereken megrendeznek néha olyat hogy MRS FIGHT NIGHT. Ezek általában hétvégenként rendezõdtek eddig. Na most változtattak ezen. Ezentúl havonta egyszer rendezik meg ezt az eseményt.
Az ok: ne legyen statspaddingolás, ugyanis az elérhetõ pontok duplázódnak! Arra számítanak hogy ezáltal érdemes lesz a játékosoknak másik modokat is kipróbálni és ráadásul még meg is éri. Az elsõ ilyen most hétvégén kerül megrendezésre.

Megfigyeltem hogy mostanában kicsit kevesebben játszanak már és ezt észre lehet venni. Pár hónapja még többször is volt hogy a szerver annyira tele volt hogy a játékosok jó része nem fért fel. Ezért ment egy másik szerverre. Ma már nem így van.
Szoktam nézegetni azokat a szervereket ahova hirdetik ezeket a fightnight-okat abban az idõben mikorra ki van írva rá és bizony elég üresek szoktak lenni általában. Szerintem ezeket az mrs-nél is észrevették és ezért ezt lépték rá.

Véleményem: Eddig sem volt kutya a WW szerver mivel egy zászló megszerzése 6 pont volt. Na ha ez megduplázódik akkor lesz ugye 12. Crokrutni barátunk ott fog a gép elõtt elélvezni mivel mint páran tudjuk õ bizony zászlófoglaló játékos. És ott van az is ha jön mondjuk fallen olyan emberekkel mint frozenplayer vagy diehaus, Ezek ketten igen jó játékosok gyalogos pályákon. A mi kis csapatunkat szándékosan nem említettem mivel eddig nem nagyon nyomtuk a fightnight-ot.

nálam lehet aludni... <#vigyor5>

-tRs-Landor

Úgy terveztem megyek mivel ak biznisz megtörtént csak közbe jött valami és elvitte a lóvét. De még nem adtam fel csak kisebb lett az esély. A cigivel meg egyetértek veled. Nem tudom mivel megyünk pestre mivel Adolf szeretne inni és lehet hogy ezért vonatozunk. Amúgy 4-en mennénk innen.

füstöljetek csak engem nem zavar (illetve igen csak ti többen vagytok és nem merek szólni 😊 de ha eszem, márpedig fogok ne smókoljatok az orrom alá plz!
vagy üljek én el? igaz! csináljatok amit akartok 😄

Bartlebi te jövöl e? AK biznisz megtörtént, lóvé van e illetve fuvar kell e vidékrõl ???

Maak
kisgyerekek nem gyunnek...valami risz-rossz szulinapra mennek, papircsako leggombok...bahhh...utyhoty almale nem koll...<#hehe>

MaskimXul
<#eljen>
Herold
Látom te sem akarsz örökké élni. <#hehe><#bdead>

Herold
Tej 0,2 l?

REPS0L
Almalé 0,3l? <#nemtudom>

TDC Geronimo
Heineken 0,5l <#worship>

Maak
CSAPOLT SÖRÖK:
Zlaty Bazant 0,3l
Zlaty Bazant 0,5l
Heineken 0,25l
Heineken 0,5l
Soproni 0,3l
Soproni 0,5l
<#nezze>

Maak
izzea...flash, nairolf es meg paran kerdesesek mindig, kettojuknek irtam...nagash polo jon? bufi ha tudod a szamat hijjad man bele a telefonba...legyszi

Maak
nabazz a valogatos fajtadat....en kurvara magyar sorre vagyom a rak megeszi<#miaz> amugy en is fustolok mint allat ha iszom akkor meg foleg <#nevetes1>

TDC Geronimo
béna cod, szarjál rá -.- na majd a 43ba tRs név alatt! <#idiota>

486os-ra inkább!

ja, bazeg bepipulok aztán lecserélem az egész kócerájt i7-re <#hehe>

-tRs-Landor

Beers
Ugye ugyem, a ddr3 :S!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Herold
Faszé kell neked ijen drága szart venni. <#mf1>

MaskimXul
Vegyél inkább napelemes számológépet kedves Lendor <#hehe>

a változatossegg képpen megin beszart a gépem xD
má vettem egy laptoppot a héten a faszkivan 😄D

-tRs-Landor

na jó akkor mellém nem ülsz BU
<#hehe>

-tRs-Landor

MaskimXul
olyan van, a borból az íze, a teából a hõmérséklete = forralt bor <#nyes>

jól néz ki a hely, mondjuk nekem csak az számít, hogy legyen csapolt stella, vagy valami finom sör, a többi nem érdekes 😊

Az viszont lényeges kérdés, hogy van-e dohányzó részleg, és a szervezõk ennek figyelembe vételével ültetik-e az embereket? Én iszogatás mellé elég szorgosan szoktam füstölni, így jó lenne tudni, mi van ezzel.
Zs0lt1
nehogy aztán a végén ott kössünk ki, hogy a bort keverjük teával 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

és ne felejtsük el a rengeteg teakülönlegességet sem ...

<#hehe>

Zs0lt1
Óóó baazz ha ilyeneket lehet olvasni, hogy 49 féle hazai és külföldi borok, akkor kurvára készítsék be a raktárakat 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Mikor legutóbb néztem nem volt benne semmi hasznos infó.

MaskimXul
Vaze az sose volt Buflex, esetleg Bufl4x (4=a), de ha ez túl bonyolult, akkor Bufi <#nezze>