Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
<#levele>#levele><#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
ja es mielott valaki(k) szemelyes sertesnek vennek nem annak szantam...es valszeg fogok meg aixolni, csak sose lesz annyira a kis szivemben mint a poe
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
sry
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
mind1
megyek 😄
alig várom, hogy találkozzunk
<#law>#law>
Si vis pacem, para bellum!
Inkább lenne néha frontlines meg nuke, az kicsit felpezsdítené az állóvizet szerintem. Az a baj, hogy jelenleg az idióta ww-seken múlik a poe jövõje, és nem néz ki fényesen. Ha egy újonc kipróbálja, akkor csak azt fogja látni, hogy a helik ködhatáron túlról legépágyúzzák, a tankok szembõl sebezhetetlenek, a sniper meg egy vicc, így nem csoda, ha inkább mennek aixozni. Ami nekem személy szerint nem tetszik, túl sok a láma, skillt nem igénylõ fegyver, amilyenné a hindet is tették a ww-s emberek.
Sokáig a mi szerónk volt az egyetlen, ami az eredeti poét futtatta, és még emberek is voltak rajta rendesen, már ez sincs.
Sajnos Gerzsonnak igaza van, a poe haldoklik, a fejlesztõk meg az eddigi jelek szerint szarnak rá. <#rinya>#rinya>
Kocsma után elsõ a család...
[IRAM] leader
Ezeket a retro szarokat (bocsi Bart) meg nem favorizálom. Haladni kell a korral. Tehát se FH, se BFV és társai. Az AIX-ban vannak a legmodernebb fegyverek. Esetleg PR, de az már túl realisztikus.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Az ok: ne legyen statspaddingolás, ugyanis az elérhetõ pontok duplázódnak! Arra számítanak hogy ezáltal érdemes lesz a játékosoknak másik modokat is kipróbálni és ráadásul még meg is éri. Az elsõ ilyen most hétvégén kerül megrendezésre.
Megfigyeltem hogy mostanában kicsit kevesebben játszanak már és ezt észre lehet venni. Pár hónapja még többször is volt hogy a szerver annyira tele volt hogy a játékosok jó része nem fért fel. Ezért ment egy másik
Szoktam nézegetni azokat a szervereket ahova hirdetik ezeket a fightnight-okat abban az idõben mikorra ki van írva rá és bizony elég üresek szoktak lenni általában. Szerintem ezeket az mrs-nél is észrevették és ezért ezt lépték rá.
Véleményem: Eddig sem volt kutya a WW szerver mivel egy zászló megszerzése 6 pont volt. Na ha ez megduplázódik akkor lesz ugye 12. Crokrutni barátunk ott fog a gép elõtt elélvezni mivel mint páran tudjuk õ bizony zászlófoglaló játékos. És ott van az is ha jön mondjuk fallen olyan emberekkel mint frozenplayer vagy diehaus, Ezek ketten igen jó játékosok gyalogos pályákon. A mi kis csapatunkat szándékosan nem említettem mivel eddig nem nagyon nyomtuk a fightnight-ot.
-tRs-Landor
vagy üljek én el? igaz! csináljatok amit akartok 😄
Bartlebi te jövöl e? AK biznisz megtörtént, lóvé van e illetve fuvar kell e vidékrõl ???
Zlaty Bazant 0,3l
Zlaty Bazant 0,5l
Heineken 0,25l
Heineken 0,5l
Soproni 0,3l
Soproni 0,5l
<#nezze>#nezze>
-tRs-Landor
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
má vettem egy laptoppot a héten a faszkivan 😄D
-tRs-Landor
<#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
jól néz ki a hely, mondjuk nekem csak az számít, hogy legyen csapolt stella, vagy valami finom sör, a többi nem érdekes 😊
Az viszont lényeges kérdés, hogy van-e dohányzó részleg, és a szervezõk ennek figyelembe vételével ültetik-e az embereket? Én iszogatás mellé elég szorgosan szoktam füstölni, így jó lenne tudni, mi van ezzel.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
<#hehe>#hehe>
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_