Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs, hogy nem mentem tg-re de mivel nem bírtam kivárni a söfõrszolgálatot hazavezettem 😞 teljesen kész vagyok illetve voltam na meg persze az asszony is mikor meglátta, hogy nem látja a kísérõautót 😄 aztán ment a veszekedés és a verekedés is és egyszer csak elaludtam
( vagy leütöttek?)
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
-tRs-Landor
mintha az elmúlt idõszakban olyan nagy figyelmet fordítottok volna a poe2-re... <#whatever>#whatever>
-tRs-Landor
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Most nem hinném, hogy a bf1943-ra térnek át. Sztem inkább a bfbc2-re hajaznak, addig elpöcsölik az idõt a poe1-re vagy valami ilyesmi 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Si vis pacem, para bellum!
Acesen ugyanez a srác adta a célokat, én meg meg sem álltam 40-3 -ig f18-ban. Fallenen medic squaddal védtük north cabint, 39 élesztéssel elsõ lettem. Szóval csak a szokásos PoE2HU minõségi játék <#nyes>#nyes>
lesz viszont poe1 final patch.
-tRs-Landor
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
ha gyártotok egy 160*160-as POE2 ikonképet, akkor belekerül az is 😊
(sry, sg-s flash kicsit trágya)
landor: kód fentre
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
2.1-es hinddel csináltuk ezt sokat, ott ugye volt legalább 1, de inkább 2 engy, akik szereltek folyton, meg aknáztak is rendesen 😊
de aranyos a naívitásod 😄D
-tRs-Landor

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-tRs-Landor
-tRs-Landor