12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
errrtu #11077 dehogy védelek meg "öreg" sőt szívesen megnyakallak a ránk akasztott igaztalan és sértő jelző miatt
"mondjuk azt is kell nézni kitől jön,mert onnan viszont nem erős..."
ezt viszont most miért kellett
Viccekért meg felmegyek ts-re és csendben lépek ha kiakadtam oké? :D -
eugabesz #11076 oohhh...kösz Henti,de meg tudom magam védeni ha nagyon kell,de itt most nem erről van szó.Eszemben sincs magyarázkodni tovább,végül is ez csak egy virtuális tér,ki a fenét érdekel ki mit írkál össze,csak kicsit erősnek tartottam a reakciót...mondjuk azt is kell nézni kitől jön,mert onnan viszont nem erős...
Visszatérve a viccekre,megígérem Neked,hogy legközelebb megállok az elviselhető mennyiségnél. -
errrtu #11075 szerintem mindenki tudja, hogy miért kaptad fel a vizet mert egyértelmű és jogos tehát kapd be te...
ja és bocs, hogy nem ugrok gabesznak egy faszság miatt de ha kibírom tőle ha a vicceit meséli akkor ez is simán belefér
-
#11074 uuuuugy imadom mikor valaki annyira okos es osztja az eszt mikozben a tarsalgas tok masrol zajlik, majd mikor leesik neki akkor beirja, hogy hulyek vagyunk...aztan persze emiatt visszaszolnak neki akkor meg jon azzal, hogy o mennyivel idosebb es mi az hogy nem van tisztelve a kora, ahelyett, hogy beirna, (miutan szamara is vilagossa valik, hogy masrol van szo) "ja en a szerverfajlokrol beszelek, beneztem bocs"
ugyhogy Landoron kivul bekaphatja mindegyik csira, egyedul o vagta miert haborodtam fel, kocsog banda -
errrtu #11073 #11017 -
#11072 oszt ez akkor micsinál? -
errrtu #11071 jogos :D
orthos a nyerő és gratulálok a gépedhez... -
#11070 legközelebb írj pü-t, azt biztosan észreveszem ;)
Amúgy meg nem rémlik lávaanimációs progi, amiket én használok az a prime95, superpi, orthos és memtest. Lehet azért nem láttam a lávát soha, mert annyira fasza a gépem -
errrtu #11069 nyugi nyugi -
errrtu #11068 neked meg csitu van inkább válaszolnál ha kérdezlek más fórumon
-
#11067 éljen a flém, kapja be mindenki -
eugabesz #11066 Vízöntő lévén,nekem minden új dolgot ki "kell" próbálnom,csupán azért akartam az OPK-t is kipróbálni,de a szerver fájlokat csakis "kiváltságosok" kapják meg (akik mellesleg pl. nem mernek feltenni egy pach-et)...ezt akartam röviden kinyögni,de közben összekevertem két hsz-t...bocsánat,bocsánat,ha akkora bűnt követtem el,hogy ilyen arogánsan kell rendreutasítani,de mint már írtam is ,csak magamnak köszönhetem. -
eugabesz #11065 Azé b+ mert én is emberből vagyok és félrenézhetek valamit,de a hangnem amit Pedro elenged akkor sem megy el a jó érzésem mellett,mert már nem vagyok mai csirke és nem vagyok hozzászokva...(azt sem értem mi van a "nagy tudásúakban" sértő?? de min1) amúgy teszek rá mit akarnak a németek meg mit nem,csak annyi förtelmes nagy ésszel megáldott ember "fél" feltenni egy egyszerű pach-et a szervergépre,mert valamelyik oktondi kitalálta,hogy nem fog menni. -
Landor #11064 nem, nem..
mi a fasznak írtad oda, hogy "nagy tudásúak"...
ahelyett hogy egyenesen megkérted volna valamelyikőnket, hogy beszéljenek az ügyedben a németekkel, még mi vagyunk a buták... -
eugabesz #11063 igazad van...én vagyok a hüje...mi a fasznak írkálok én ide... -
#11062 kibaszott okos vagy megint, se hentes se tono se en nem beszeltunk a szerverfajlokrol, mivel egyikunk sem erintett benne, csak a sajat gepunkon levo mezei jatekrol van szo, ugyhogy mielott beszolsz, tanuld meg ertelmezni a leirtakat -
eugabesz #11061 mi a passw?? -
eugabesz #11060 a szerverfájlokról beszélek,nagy tudásúak -
errrtu #11059 gyere ts hama hama... -
#11058 ezen mi a komplikalt, ma bocsanat -
#11057 Mi ebben a bonyolult?? :) -
#11056 en is igy csinaltam de 1.5-nel nem mukodott a geco, ugyhogy rakhattam ujra az egeszet, johetne man valami hotfix kutyu -
eugabesz #11055 Fogod szépen az exe-cskéget és elindítod...tartom érte a hátam,ha valamit elcsesz...csak nyugodtan telepítsd fel...én mondtam!!Uff. -
#11054 Gondolom dolgoznak rajta ... -
eugabesz #11053 fúúhhh...komplikáltabban nem is lehetne b+ -
eugabesz #11052 Nem neketek ne,a Németeknek nem árulom el..látom az OPK még mindig 1.41 alatt fut nekik,mert nem mernek hozzányúlni..a poje-val mi a helyzet?, -
#11051 Én lemásoltam az egész BF2 könytárat, egyiknek maradt az eredeti neve a másik mellé odaírtam 141. Ha cserélni akarom akkor átnevezem őket. -
errrtu #11050 ha nem árulod el akkor pukkadj meg és nem megyünk hozzátok grillezni vidékre a télen mert ez a nyár már erősen elmúlt :D
ja és nem kapsz a tuti koktélparadicsomomból vazze... -
eugabesz #11049 Há' nemm tudom...nekem semmit az ég világon nem cseszett el...sem a gépemen ,se a szerveren...igaz a szervergépre csak "tiszta" telepítéssel(minden le,minden fel)tudtam feltenni,de fut és az a lényeg.
Viszont a titkot,hogy a szerverre hogy kell feltenni,csak akkor árulom el még a Németeknek is,ha ideadják az OPK 0.31 server fájlokat.
Tudom,hogy köztetek van aki szokott velük beszélni,azért írtam(directe) ide... -
errrtu #11048 ha másik meghajtóra mentem át az 1.41 (sajna kicsi az ssd-m) nem fog rinyálni? Mintha kényes lenne a bf2 ha nem a c-n van? Vagy ez már a múlt?
Azért kösz hazamegyek kipróbálom de előtte szúrok egy ghostot...
-
#11047 Elmented a bf2 1.41-es mappáját, majd fel az 1.5!
Másik ikonról indítod és értelemszerűen annak adod meg az elérési útját! -
errrtu #11046 Valami biztonsági másolatos ide-oda másolgatós okosságról hallottam azért kérdem! Vagy tévednék? -
#11045 De már dolgoznak a hotfixen -
#11044 Mivel a modok nem kompabilitisak 1.5-el így sehogy. -
errrtu #11043 letöltöttem az 1.5 és ki is próbálnám de valaki okos árulja el, hogyan csináljam úgy, hogy ne bassza el a modokat és játszható maradjon...
thx -
#11042 ennyi ;) -
#11041 -
Bartlebi #11040 Haverunk látogatóban volt és már távozott is!
-
Bartlebi #11039 Születésnapja volt a kisgyereknek! Betöltötte a 14-et és azért nem akart jönni bulizni. Gondolta megünnepli hogy szőrös lett a lompos kezdemény. -
Landor #11038 ...---...