12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Landor #11117 tötötötötötötötötööööööööööö tötötötötötötötötööööööööööö! ::DDD -
#11116 Rekedt torok nélkül ne is gyere haza :D -
Landor #11115 jó reggelt mindenkinek, nekem tegnap volt az utolsó munkanapom a héten!
ma este SCOOTER KONCERT!!! :D:D:D -
#11114 Jó lenne még aludni, de reggel 7-től dolgozom. -
errrtu #11113 kapd be ménemalszol vazze.... -
errrtu #11112 mindegy... -
#11111 Pár napja kiadták a 1.5-ös szerveroldali javítást a PoE2-höz.
Azt írják a kliensnél nem kell semmit sem csinálni. -
errrtu #11110 én kínomban CaesarIII tolom :D
egyedül egyébként nem szar annyira inkább az a szopás ha négyen kergetitek egymást egy 64s mapon egy fostalicska ww szerveren és a rajtad kívül játszó pár emberke bf2ből érkezett ugribugri gl láma gránátdobáló c4car-os vadparaszt -
#11109 Mi a helyzet, katona? Csak nem el akarja dobni a felszerelését??? -
Bartlebi #11108 Ha úgy alakulnak a dolgok ahogy tervezem akkor tök mindegy. -
#11107 Türelem Bart, kijön a javítás és újra lesznek teli szerverek. -
Bartlebi #11106 Ismét csak pénz! És nem bírom megszokni azt a rohadt irányítást! Nekem nem jön be és nem áll kézre. -
Landor #11105 igy van! vegyetek ti is ikszobkszot! -
eugabesz #11104 Má nem azé.hogy bele-vauvau...de egy idő után beleun az ember fia.Meg kell vallani öszintén.Nekem sosem volt annyi pénzem,hogy vegyek egy hiper-szuper gépet,mindig csere-beréltem,mindig egy kicsit jobbra...lassacskán összejött egy olyan gép amivel elfogadható szinten lehet játszani(szal ez csak hivatkozási alap)...de néha váltani kell...eljön az ideje. -
Bartlebi #11103 Még most is ugyan úgy szeretem a poe2-t mint az elején de így hogy gyakorlatilag egyedül maradtam így szar! A szerver is üres teljesen! Amikor nekiálltam akkor volt időm rá mivel nem volt melóm. Most van melóm de annyi lóvém nincs hogy gépet vegyek. A másik meg hogy nem találok játékot ami úgy tetszene mint a BFV vagy a PoE. Az újjak meg nem futnaka gépemen. -
Landor #11102 Time played: 1341 hr...
így nincs és nem is volt értelme szerintem... funból jó ezt (és bármit is) csinálni..
-
Bartlebi #11101 A közeljövőben esélyem sem lesz arra hogy gépet vegyek! A távolabbiban meg lehet hogy abbahagyom az egészet szal nem úgy néz ki hogy folytatom! Más terveim vannak hosszútávon. Főleg így. -
#11100 -
errrtu #11099 hagyjál már gyászolni naaaaAAA..... tört volna el a kezem amikor felpecseltem a szaros bf2t -
Landor #11098 na EZT viszont hülyeségnek tartom.
nem tudom te hogy vagy vele, de egy elég jó arcokból álló társaság jött itt össze (kivéve Coldfire, de majd felnő 1* :DD)
Szóval nem hiszem hogy a következő slágerjátéknál ne gyűljön össze a bagász újra egy össznépi klánozsdira!
Itt az élő példa Bartlebi a BFVből, vagy akár a jópár tRs-es. Akik mellesleg szintén jelen lesznek a továbi BF játéokban is. -
errrtu #11097 R.I.P PoE2 Hungarian community -
Landor #11096 pont ebben a hónapban jár le a poe2 logós bankkártyám..
már készül a bc2-es.. -
errrtu #11095 R.I.P PoE2 -
Bartlebi #11094 Ma is olyan sokan lesztek poe-ban mint tegnap? -
errrtu #11093 röhej ott az a közösség pont mint itt a bf2s társaság -
#11092 -
#11091 mondja ezt a statpadder -
Landor #11090 :O :DD -
errrtu #11089 szerintem ez az egész még így is egy nagy FOS 1.5 ide vagy oda -
errrtu #11088 én tegnap este beadtam a derekam és nem tököltem fel 1.5öltem fél óra játék miatt...(mondjuk megérte mert orelen ronggyá lőttem az ellent de ezt már megszokhattuk ugye? :)
remélem hamar jön a hotfix és mintha azt hallottam volna, hogy szerveroldalról lesz csak belepiszkálás a fileokba és mi mezei játékosok csak klikkolunk azt megyen
???
-
eugabesz #11087 aha...meg az IRAM ..igaz másfél napomba került mire kibogoztam mit kell és mit nem...de fut és a lényeg az. -
Landor #11086 naná hogy az. :D
1.41 vok :DD -
errrtu #11085 igaz
neked még ez is sok nem?
-
Landor #11084 mi kell még? :DDD -
#11083 1.5-os peccs alatt is van mar ww, igaz csak harom map fut, Orel,Fallen,Olesko -
#11082 -
Landor #11081 te alapból szopóágon vagy -
Landor #11080 -
eugabesz #11079 Azé mer azért annyira viszont már ismerem Pedro-t,hogy alapból ilyen "méregzsák" tipusú,csak alapból nem szokott azért így fogalmazni...azért írok ilyent ,most már értem??
Több mint valószínű,az egész nem ér annyit amit írkáltunk róla,de hát a flém az flém...evan. -
#11078 oszt én mé kapom be? :C