12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#11360 boldog karyt. :c -
#11359 Boldog Karácsonyt! -
errrtu #11358 minden keresztény magyarnak
Boldog Karácsonyt Kívánok -
#11357 1pont hijan baszod :D
ejfel korul leptem le, mar sehol nem volt senki, mondom akkor nem varok tovabb :s -
Landor #11356 na jó, de ez szar, mert második lettél.. :PP :D
nemtom ilyen fél 1re hova tüntél, de kurvajót lődöztünk ilyen 5v5 Oleskon :D
-
#11355 ejj pedig mennyire utaltam ezt a palyat anno...
-
#11354 -
Bartlebi #11353 Engem miért nem hívott? Különben meg mondtam én ilyet? -
errrtu #11352 rögtön gondoltam :D
biztos facebookon ismerkedtek meg -
#11351 buzi am a neniked -
Bartlebi #11350 Amúgy Pedrot hívta a szakaszba. -
errrtu #11349 miért nem tesz senkit csatlakozni akar a homoszexuális szexosztagomhoz?
-
Bartlebi #11348 -
eugabesz #11347 és még van aki játszik ellenetek?? -
Landor #11346 köszönet minek kedves csapattársnak :))
-
#11345 Köszönet kiváló pilótámnak Xeption-nek. -
#11344 Kis harcolás -
Bartlebi #11343 Na jó akkor így.
-
#11341 nem az en stilusom de be kell valljam, hogy ez tetszik :D -
#11340 -
errrtu #11339 ez rád tényleg igaz, fiam :) de azért leaderként legalább az eszedet használhatnád -
#11338 Sajnos nem igen van időm, de majd igyekszem :)!
Nem poe-ztam már vagy fél éve, majd törlesztek :D!
-
#11337 de azert meg feljohetsz am, csak allj az oldalunkra es akkor nem er meglepetes :D (legkozelebb merolegesebben emelkedj a repulovel, a tankok csak egy bizonyos szogig tudnak felfele loni :D) -
#11336 -p -
#11335 en meg az tiger geppagyujat
-
errrtu #11334 ez rád tényleg igaz, fater :) de azért leaderként legalább az eszedet használtad -
#11333 Mi is ezért maradtunk a dc-nél! -
eugabesz #11332 Ugyan már,ez csak simán játékos-függő..én ott sem találok el senkit,meg a pojéban sem...bármilyen fegyvert fogok.Azé volr nekem jó a zajix,mert hihetetlenül sok lámarakétával felfegyverzett jármű és nekem is lett sikerélményem. -
Bartlebi #11331 És nem volt véletlen az sem hogy miután megnéztem milyen a bf2 inkább visszamentem BFV-zni. Szerintem a BFV-s AK47 és az M16 pontosságára kellene állítani a fegyvereket. Az sem véletlen amikor átjön egy magát istennek tituláló ember a bf2-ből PoE2-ni akkor elhord minket minden csíternek mert állandóan meghal. -
Bartlebi #11330 Szerintem az hogy a fegyver milyen pontos az nem szerver hanem játék függő. A BFV-ben közelharcra tudtál használni egy Dp29-et ami a játékban type 56 néven ment ha jól emlékszem. Ez az a fegyver ami felül dobtáras és a könnyű támogató fegyver kategóriába tartozik. Ennek a fegyvernek nem volt akkora szórása mint a bf2-ben egy sima assault fegyónak. A BFV-ben is volt nagy szórású fegyver és az M60-as volt, de az is csak akkor ha állva akartad használni. Fekve már rohadt pontos volt, de a bf2-ben fekve sem lehet közvetlen közelről egy embert normálisan leszedni. Mikor becsatlakoztam a szerverre az első 2-3 percben csak gránátrobbanást hallottam. Na ez szerverfüggő lehet. -
boomsly #11329 Éreztem, hogy nem lesz egyszerű!
Köszi! -
#11328 Rakd újra az egészet!1.41 majd 1.5 patch!
Töröld ki a C:\Documents and Settings\xy\Dokumentumok\Battlefield 2\ mappát is! -
boomsly #11327 Egy kis segítségre lenne szükségem.
Újra feltettem a bf2-őt hozzá az 1.3 és a az 1.5 patcheket, de minden szerverről azzal dob ki, hogy modifikált játékkal nem lehet szerverre menni. A "jelenlegi" módokkal játsszak csak! -
Landor #11326 abszolút így éreztem én is..
na gondolhatod milyen sokk volt ezt érezni annyi év BFVzés után amikor kijott a BF2.. :DD -
#11325 szerintem nem szerver függő... -
#11324 Rossz szerveren voltál .... -
Bartlebi #11323 Felmentem sima bf2-be játszani kicsit hogy emlékeztessem magam miért is nem játszok vele. Szal a gránátlámulás az egy ember egy tár közvetlen közelről a csapatjáték totális hiánya. Na ezért nem játszok bf2-t. Legszívesebben felcsapnék hittérítőnek és megmutatnám hogy milyen is az amikor kell tudni játszani mert a fegyverek halál pontosak, de tudom hogy azoknak akik ezzel a fostömlő, nulla játékkal játszanak nincs igényük arra hogy megtanuljanak játszani. Egyszerűbb ha eldobok egy gránátot mint hogy bemenjek és saját kezűleg kinyírjak mindenkit. IGÉNYTELEN BAGÁZS! -
Bartlebi #11322 Már megkaptam a választ. -
Bartlebi #11321 A másikat hova teszi mert a listán nincs. -
#11320 az 1.5 a europian forces-t meg az armored fury-t teszi fel koma :)