12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • REPS0L
    boldog karyt. :c
  • Tono34
    Boldog Karácsonyt!
  • errrtu
    minden keresztény magyarnak

Boldog Karácsonyt Kívánok
  • Maak
    1pont hijan baszod :D

ejfel korul leptem le, mar sehol nem volt senki, mondom akkor nem varok tovabb :s
  • Landor
    na jó, de ez szar, mert második lettél.. :PP :D
    nemtom ilyen fél 1re hova tüntél, de kurvajót lődöztünk ilyen 5v5 Oleskon :D
  • Maak
    ejj pedig mennyire utaltam ezt a palyat anno...

• Maak
  • Bartlebi
    Engem miért nem hívott? Különben meg mondtam én ilyet?
  • errrtu
    rögtön gondoltam :D
    biztos facebookon ismerkedtek meg
  • Maak
    buzi am a neniked
  • Bartlebi
    Amúgy Pedrot hívta a szakaszba.
  • errrtu
    miért nem tesz senkit csatlakozni akar a homoszexuális szexosztagomhoz?
  • Bartlebi
  • eugabesz
    és még van aki játszik ellenetek??
  • Landor
    köszönet minek kedves csapattársnak :))
  • Tono34
    Köszönet kiváló pilótámnak Xeption-nek.
  • Tono34
    Kis harcolás
  • Bartlebi
    Na jó akkor így.

• Maak
    nem az en stilusom de be kell valljam, hogy ez tetszik :D
  • Maak
  • errrtu
    ez rád tényleg igaz, fiam :) de azért leaderként legalább az eszedet használhatnád
  • Beers
    Sajnos nem igen van időm, de majd igyekszem :)!
    Nem poe-ztam már vagy fél éve, majd törlesztek :D!
  • Maak
    de azert meg feljohetsz am, csak allj az oldalunkra es akkor nem er meglepetes :D (legkozelebb merolegesebben emelkedj a repulovel, a tankok csak egy bizonyos szogig tudnak felfele loni :D)
  • Maak
    -p
  • Maak
    en meg az tiger geppagyujat
  • errrtu
    ez rád tényleg igaz, fater :) de azért leaderként legalább az eszedet használtad
  • Beers
    Mi is ezért maradtunk a dc-nél!
  • eugabesz
    Ugyan már,ez csak simán játékos-függő..én ott sem találok el senkit,meg a pojéban sem...bármilyen fegyvert fogok.Azé volr nekem jó a zajix,mert hihetetlenül sok lámarakétával felfegyverzett jármű és nekem is lett sikerélményem.
  • Bartlebi
    És nem volt véletlen az sem hogy miután megnéztem milyen a bf2 inkább visszamentem BFV-zni. Szerintem a BFV-s AK47 és az M16 pontosságára kellene állítani a fegyvereket. Az sem véletlen amikor átjön egy magát istennek tituláló ember a bf2-ből PoE2-ni akkor elhord minket minden csíternek mert állandóan meghal.
  • Bartlebi
    Szerintem az hogy a fegyver milyen pontos az nem szerver hanem játék függő. A BFV-ben közelharcra tudtál használni egy Dp29-et ami a játékban type 56 néven ment ha jól emlékszem. Ez az a fegyver ami felül dobtáras és a könnyű támogató fegyver kategóriába tartozik. Ennek a fegyvernek nem volt akkora szórása mint a bf2-ben egy sima assault fegyónak. A BFV-ben is volt nagy szórású fegyver és az M60-as volt, de az is csak akkor ha állva akartad használni. Fekve már rohadt pontos volt, de a bf2-ben fekve sem lehet közvetlen közelről egy embert normálisan leszedni. Mikor becsatlakoztam a szerverre az első 2-3 percben csak gránátrobbanást hallottam. Na ez szerverfüggő lehet.
  • boomsly
    Éreztem, hogy nem lesz egyszerű!
    Köszi!
  • Beers
    Rakd újra az egészet!1.41 majd 1.5 patch!
    Töröld ki a C:\Documents and Settings\xy\Dokumentumok\Battlefield 2\ mappát is!
  • boomsly
    Egy kis segítségre lenne szükségem.
    Újra feltettem a bf2-őt hozzá az 1.3 és a az 1.5 patcheket, de minden szerverről azzal dob ki, hogy modifikált játékkal nem lehet szerverre menni. A "jelenlegi" módokkal játsszak csak!
  • Landor
    abszolút így éreztem én is..
    na gondolhatod milyen sokk volt ezt érezni annyi év BFVzés után amikor kijott a BF2.. :DD
  • Beers
    szerintem nem szerver függő...
  • Tono34
    Rossz szerveren voltál ....
  • Bartlebi
    Felmentem sima bf2-be játszani kicsit hogy emlékeztessem magam miért is nem játszok vele. Szal a gránátlámulás az egy ember egy tár közvetlen közelről a csapatjáték totális hiánya. Na ezért nem játszok bf2-t. Legszívesebben felcsapnék hittérítőnek és megmutatnám hogy milyen is az amikor kell tudni játszani mert a fegyverek halál pontosak, de tudom hogy azoknak akik ezzel a fostömlő, nulla játékkal játszanak nincs igényük arra hogy megtanuljanak játszani. Egyszerűbb ha eldobok egy gránátot mint hogy bemenjek és saját kezűleg kinyírjak mindenkit. IGÉNYTELEN BAGÁZS!
  • Bartlebi
    Már megkaptam a választ.
  • Bartlebi
    A másikat hova teszi mert a listán nincs.
  • Maak
    az 1.5 a europian forces-t meg az armored fury-t teszi fel koma :)