12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#2400 Lehet hogy ahonnan töltötök le az a rossz mert amit meow csinált arról én éjfélkor kezdtem tölteni a FEAR-ral eggyütt és az lejött ez meg maradt 0%-on pedig amikor elmentem aludni már 30%-on volt... -
Nauron #2399 .cab nevu fájt is csomagold ki mellé:) -
#2398 Én már 3.szor kezdtem letölteni.Most 80%-nál járok.Remélem sikerül most minden hiba nélkül
-
Deqwator #2397 :D az kira!én is ezzel küzdök. -
n003 #2396 bakker :(( nekem kb egy 400mb-os exe-t csomagolt ki az 1gb-os zip-ből és telepítés közben azt írja ki hogy hiányzik a map-pack-cab :((( -
#2395 Hu neked akkor nagyon vegtelen lehet a fantaziad, de amig te fantazialsz addig en jatszok. -
#2394 800*600 17"TFT is az mert végtelen fantáziám azzá teszi! -
#2393 coRDHa szerver beinditozta PoE2 szerverét mindenkit várunk, mostantól:
ip: rdha.hu
PASS: pussy -
#2392 najó az is, de csak az fh2 után:) -
#2391 Jaja.
1280*1024 19" -os TFT-n gyonyoruuuuu:) -
#2390 Eh telleg a Rangsorolt szuro bevolt kapcsolva ezert nemlattam a szervereket.:)
Koszike. -
TS Zolly #2389 No meg a DCon!!! :D -
#2388 FH2 lesz az igazi! -
TS Zolly #2387 Sivataghoz szokott szemem :D miatt, hát, hogy is mondjam, ... Pár pálya után kijelenthetem, még egy picit ma játszok vele, és menek vissza alap BF2-ni. Túl zöld, túl sötétek a pályák. Magyarán számomra felejtős lett. Vijetnámos Poe is jobb volt ennél. Bár vannak benne elég szép számmal ötletek ami nagyon jó. De valahogy mégsem az az igazi játék ez. Kopár, kietlen sivatag kell nekem, mint amilyen lesz a DCon. Valahogy nem érzem át ennek a játéknak a filingjét. De kinek a pap, kinek a papné. Még egy picit szórakozok vele, hátha megtalálom ebben azt, amit a BF2-en hiányolok, mig a DCon kinem gyün. -
#2386 Lehet, hogy a low detail modelek masok, highban nagyon szep a jatek. -
#2385 én 800*600 low meg off on játszom (meggyözödésből) és igy láccik a különbség ,de engem nemzavar ,leszarom a grafikát ,a lényeg a játékélmény! -
haxoror #2384 hűhahűha!
Hát végre eljött az igazság pillanata!
Na telepítem aztán -
#2383 Nem vettem eszre, hogy szarabb lenne. -
#2382 Szerintem brutal, foleg a tankozas nagyon hangulatos szamomra, helit lottunk Korival szepen :D A palyak nagyon jok, van mondjuk csak repcsis map, azt en passzolom de a tobbi az remek, foleg van egy ami erdoben jatszodik, csak infantry, huh. A golyok futyultek a fulem mellett, megprobaltam a fu ala is bujni mar :)) Nekem nagyon tetszik, remelem hogy marad a kezdeti lelkesedesbol a tovabbiakra is. -
#2381 persze hogy jobban fut mert szarab a grafikája ,ami spec engem nem zavar ,a végtelen fantáziámmal még egy kartondobozról is elhiszem hogy egy tank:) -
#2380 mukodik ,minden pipát szedjél ki a szüröknél kivéve a modos cuccot -
#2379 aztarézfánfütyülőjéténmegdolgozom -
#2378 Az első tapasztalatom.
Helikopterek rettegjenek a csöves légvédelemtől! Iszonyatos milyen pusztításra képesek -
atwe #2377 Na rohat jo mod fökép assault map Minden semmi statláma mindenki élvezi és rohatjo mészárlás és sokal jobban fut nekem mint a sima bf
Hatalmas mészárlás közepete nesze DICE peddig k*rva jo volt .DD
Régi légvédelem de rohat jo : PPPPPPPPP -
#2376 milyen nettel is?nekem cselló klasszik van^^ -
#2375 szaros 400KB/s -e jön :DDD -
#2374 Poe szerverek! -
#2373 Náluk van 1-2 perm banos modtól függetlenül :)! -
#2372 #2338 -
#2371 Azért jó lett volna ha szingliben is müködne... -
#2370 aíkkor hol próbáltátok ki eddig? -
#2369 pfhhh... csak nehogy ez is három napig tartson mint általában az összes csoda... -
#2368 Nektek mukodik a szerverkereso?
Nalam nincs 1 szerver se.
Vagy csak este 9 -tol lesz? -
#2367 kiirták hivatalosan. -
#2366 En is sejtettem, de most hogy kiprobaltam a jatekot......:) -
#2365 Egész jó csatát lenyomtunk,van hangulata a game-nek.A fül mellett elfütyülő golyók hangja valami eszméletlen.Ossza meg mindenki a játékkal kapcsolatos jó..vagy rossz tapasztalatait. -
#2364 az a baj, hogy azzal egyenesen arányosan jönnek át janekék :D
most ébredtem bassza meg, 14:00-ra kellene mennem melozni, gondoltam még tolok pár poe kört előtte, erre bazzeg, szólnak a melohelyemről, hogy mennyek be :(((
kurvaélet. -
#2363 Én ezt már hónapokkal ez előtt megjósoltam ! -
#2362 hogy sikerült megszerezni a passt?
egyébként működik... -
#2361 Lelki szemeim elott latom sullyedni a BF2 topikot.:)