Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha te is jöttél volna akkor nem lett volna kihívás 😄D
-tRs-Landor
Mivel játszol?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
a legnagyobb online kapható dícséret XD
Na de eddig tartott a pörgésem egy klánszerveren, nagyon elkaptam az ívet xD
Olyan 40kill 19 deathnál kibasztak holmi Bad language miatt, pedig én csak elkuldtem egyikõjüket a mákos kurva annyába, miután leirottam az egész bagázst és csak õ maradt egyedül <#wow3>#wow3><#idiota>#idiota>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nekem nem tetszett, az is igaz hogy nem is adtam neki tl sok lehetõséget ,hogy megszeressem. 2.EA lanpartin kilehetett probálni amikor megjelent ,de szutyok gépeken és laggos szar volt (fasza promocio) aztán letöltöttem ,de mégcsak kisem csomagoltam ,lehet még mindig megvan😊
www.czekoart.hu
-tRs-Landor
/leszarom, hogy off :p
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Amugy sejtettem. Kb mennyien játszanak még vijetnámmal? Érdemes megvenni? Vagy csak kidobok 4000 lét a zablakon.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
amúgy felnéztem egy órája, de akkkor csak vmi 2v2 fallen volt, meg repcsis mappok.. így inkább felmentem ts-re kiborítani geróékat 😄
-tRs-Landor
-tRs-Landor
www.czekoart.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
hol vagytok?
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Friss hír hogy az EoD2-höz nemsokára kijön az új patch amit épp tesztelnek.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
hát ezaz 😞(
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
és zavar hogy poe2 szervereken méltatlanul kevesen vannak :/
-tRs-Landor
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
-tRs-Landor
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
vagy repül vagy a tetves gepárdban mereszti a seggét 😊
-tRs-Landor
persze ha ottvagyok végetek <#violent>#violent>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-tRs-Landor
-tRs-Landor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
-tRs-Landor
-tRs-Landor