12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
errrtu #11926 Na ja ezt az egy év garit nem is figyeltem :( viszont lehet hosszabbítani csak az a kérdés, hogy vajon mibe kerül? -
#11925 Dell nem rossz, (nekem is D620 van és nem cserélném el sok mai szarra), de ott is sokféle széria van!Ennyi pénzért nem rossz az a hp, de az 1 év gari miatt én kihagynám! -
Bartlebi #11924 Szerintem az is fontos kérdés hogy mire akarja használni. Amit kinéztél az egész jó kis gépnek tűnik. Mondjuk én nem vagyok AMD párti de nekem is HP-van. -
errrtu #11923 nem jót írtam HP G62-A70EH WZ774EA FD 4GB kb.ilyesmi kellene
-
errrtu #11922 150000 max
fs-t biztos nem mert nem is tudom, hogy minek a rövidítése
CQ62-A60SH kb ezek a paraméterek kellenének csak ez hp és mi ketten nem vagyunk barátok...
szakértő barátom Dell-re szavaz de hasonló paraméterekkel egy olyan pont nem fér bele ha jól láttam
ui:fs-fujitsu??? lol -
#11921 Keret?
fs-t ne! -
errrtu #11920 off
kukk
Notebook vásárlás előtt állok és szeretném a keresésemet kicsit szűkíteni legalább egy gyártóra. Vannak konkrét elképzeléseim és a pénztárcám is szab rendesen határt de a gyártókkal bajban vagyok. Vagy legalább mit ne?!
előreisköszi
on
mikóiszunk :) -
Landor #11919 nah, a saját ts-t ne keressétek, nem látom értlmét tovább futtatni.
a ts3-as hunts-en vagyunk -
#11918 amcsin, TG még mindig. Szerencsére itt kevésbé számít a ping, 140 körül még simán jó vagyok gyalog, járművekben meg mindegy. -
Bartlebi #11917 EU szerveren játszol vagy amcsin? -
#11916 Ja, és van is benne bug bőven :)
Ezt leszámítva nagyon jó lett, rövidebbek a körök, rengeteg új jármű/fegyver, köztük egy régi favorit, az eurocopter tiger. A bugokat meg egy hamarosan érkező hotfix javítja majd.
Itt a hivatalos trailer:
-
Bartlebi #11915 úgy látom megjelent és szép nagy! -
Gyuszopapa #11914 Vasárnap este a 762 szerveren is összegyültünk 8-an,nagy részük német volt,de nem volt olyan jó csapatmunka mint az amcsikkal. -
#11913 Nem rossz, kár hogy nem volt sose annyi időm, hogy a pr-t jobban megismerjem! -
-
#11911 Egy kis kedvcsináló a hamarosan megjelenő Project Reality 0.95 -ös verzióhoz.
Realisztikus gránátvetők
Cél lézeres kijelölésére alkalmas UAV
Aknavető rendszer
A több tucat új fegyverből egy pár:
Mi-8
BMP-2
Panther CLV
Telepíthető hidak
-
Xeption #11910 Nem könnyű bármit csinálni így estefelé, ha meló közben lefáraszt a sok kedves ügyfél / mocskos f@szkalap.
Kellene rendezni végre valami kis össznépi poe banzájt, hogy kiélhessem végre gyilkos hajlamaimat :D -
Landor #11909 nem, az élményre :D -
#11908 kd-re mész? :D -
Landor #11907 ....bárkit is. :D -
#11906 ehh, pedig a WH 40k-t is felpakoltam vegre :D -
#11905 nehezebb lesz lelőni :D -
Landor #11904 nekem most csak mobilinternetem van otthon -
#11903 mi van veled ocsi? neha feljohetnel ts-re, (ez mondjuk mindenkire vonatkozik) -
Xeption #11902 Utólag köszönöm mindenkinek -
Gyuszopapa #11901 POE szerverek -
Gyuszopapa #11900 TacticalGamer szerver -
Gyuszopapa #11899 Több is van de egy részük coop szerver a kereső néha külön mutatja.
-
errrtu #11898 Talán mert csak annyi van ?! Szerintem... -
#11897 Sziasztok!Lenne egy kérdésem miért csak 4 szervert látok?Poe 2.5 van fent.köszi a segitséget előre is. -
Landor #11896 gametrackeres címét linkeld már be pls, kirakom majd bannerba -
Landor #11895 :D -
Gyuszopapa #11894 Ahhoz képest nem volt laggos,igaz a ping nem volt valami alacsony.De csapatmunka az volt rendesen.Végre valami felüdülés a Codcampany 2 után. -
errrtu #11893 azért vannak onnan skalpjaim -
Landor #11892 naja, kurva laggos oda a cuuc :S -
errrtu #11891 Mintha az amcsi szerver lenne. Bufi spanjai tolják ott :) Jó játékosok és csapatmunka igazi kihívás. Pláne, hogy laggzik mint állat :( -
Gyuszopapa #11890 TacticalGamer.com szerver -
Landor #11889 melyik szerver volt ez? -
Gyuszopapa #11888 Ma hajnalba próbakép benéztem a poe szerverekbe és láttam hogy páran nyomják valami TG klánosok voltak tulnyomórészt,szerintem angolok voltak de felét se értettem mit mondtak mert gyorsan beszéltek,de azt nagyon értettem mikor azt mondták hogy"nice shot".Ez fél 2 fele volt és úgy eltelt az idő hogy 5-kor eszméltem rá hogy le kéne feküdni.Azt is írták hogy állítólag szerdán és pénteken szoktak játszani. -
errrtu #11887 akkor igyunk valamikor :)