2542
-
#57 Szoval elvileg mostmár a belső térben mozgathatjuk is emberünket nem csak nézhetjük.. Szép lessz(ha nem is anyita mind a rome) Mit mondtatok mikor is????? -
#56 már előre látom multis harcainkat... -
#55 Új képek: 1.2.3.4.
Többi kép -
#54 "ez stronghold 2 téma de mind1" - akkor jó, ha mind1 -:))) -jó hogy megkérdeztem....
-
#53 Az volt a téma hogy a warcsest az mi, 2, vagy nem ... -
#52 ez stronghold 2 téma de mind1.. -
#51 Nincs :((((( -
#50 Ahamm, én asszittem lesz egy új, elkülönülő küldetéssorozat, vagy vmi ilyesmi... de ilyent nem találtam... -
#49 Nincssemi, csak valahol vanak uj pályák, lehet hogy az alapban sőtt -
#48 Hát, én nem látok különbséget az önnálló magyar crusader és a warchest-beli között... Mégis hol kellene lennie??? -
#47 Aham, oksi. -mer amikor feltettem az első CD-t, a Crusadert, ott nem láttam, hogy más lenne. Ráadásul úgy tűnik, egymástól független kezeli, tehát nem kérte a 2. lemezt, ebből gondoltam, hogy csak összevonták. de akkor újra rápróbálok, de ezúttal a 2. résszel. Tényleg, - ki is prószáltad ezt a + 50 pályát, - csak hogy sivatagos, vagy milyen? -
#46 SZoval a WArchest 2 cd- 1. az alap strong 2. a crucader és még amiért kiérdemelt egy uj nevet kapott 50 plussz pályát amiről most nem tom hol leledzik(melyik cd-n) -
#45 Hi, most nemtom, de ez úgy néz ki (még nem tettem fel) mintha a sima Stronghold és a második CD-én a sima Crusader lenne. Azt írja a doksija, ez a DeLux, - most ebben van még olyan 50 pálya, ami a külön külön lemezen lévő játékokon nem szerepel...???? -
#44 -
#43 Köfike, már meg is van.... :))) -
#42 AZ Alapnagy van magyar szövege -
#41 ... húúú, mingyá utánna nézek ennek a Warchest dolognak... -tényleg, azt is magyarosították vajon? -
#40 VAn a Strongold ugye! VAn a Strobghold Crusader magyarul ami egy külön gém de nem külön rész, és vagy egy Stronghold Warchest ami a sima stronghold+ 50 plussz pálya,,, a SZtonhold 2 majd jön valamikor,, lásd: képek ;) -
#39 Sziasztok. Ami már megjelent, az ugye 2 rész? -a Stronghold és a S. Crusader? -egye? Mer most fogom befejezni mindkettőt, és jó lenne ha lenne ... persze ha van??? -...hehe ezt jólmegaszondtam.... -
#38 Mindenki: megjelenik a gém, 5 nap gyakorlás meg végigvitel és ezerrel írtjuk egymást!!! :DDDDD -
#37 DE MEKKORÁKAT FOGOK ÉN EZZEL MULTIZNI!!!!!!! JUHÍÍÍÍ ;) -
#36 hát igen, ez hazavágja majd a mai szerencsétlen , silány játékokat, mint annak idején az első rész az akkori gagyikat! -
#35 pff -
#34 Na Ugyehogy -
aiguo #33 Navegre egy igazi "3D game"!Tudnak ezek a strongholdos fiuk...:)
-
#32 -
#31 -
#30 Kell ott támadni is!! meg ostromolni! FElépíted a birodalmat és hódítassz!
Az lenne jó ha a harcrenszerbe egy csipet Rome total wart tennének, és a birodalmi köznapi életet is tökéletesen szimulálnák -
tajfun #29 Kar hogy csak epitgetni meg vedekezni kell, kene bele rendes strategia resz is, amolyan Lords of the Realms szeru. -
tajfun #28 "Az első rész úttörőnek számított a szimulátor és harci stratégia kombinációjával"
Amennyiben egy koppintas (eredeti: Castles) uttoro lehet... -
#27 Nagyon-nagyon king lesz ez a game. -
Stronghold 2 -
#25 Magyarul nemtod? -
#24 Ja de csak németül persze. -
#23 A következö havi gamestarban a 10-esben van róla cikk berakaom képként mert az egyész gamestar megvan pdf fájlként. -
#22 nekem is magyar -
#21 Egyébként a Crusader nálam szinkronizálva van. Biztos nem sima hangfile a köszönés, mert azokon kívül minden le van fordítva. :) -
#20 Azta! Hárny ami név van? Lehet hogy hangmintával műxik,de akkor iszonyat jó minőségg...... ;) -
#19 Greetings Lord Thomas! -
Chaos Mad #18 kiprobáltam, a Davidra és azt köszöni h Greeting Lord David :)