2542
  • Johnyy
    Szoval elvileg mostmár a belső térben mozgathatjuk is emberünket nem csak nézhetjük.. Szép lessz(ha nem is anyita mind a rome) Mit mondtatok mikor is?????
  • Johnyy
    már előre látom multis harcainkat...
  • grebber
    Új képek: 1.2.3.4.
    Többi kép
  • tibor16
    "ez stronghold 2 téma de mind1" - akkor jó, ha mind1 -:))) -jó hogy megkérdeztem....
  • Johnyy
    Az volt a téma hogy a warcsest az mi, 2, vagy nem ...
  • Devids Pro
    ez stronghold 2 téma de mind1..
  • Johnyy
    Nincs :(((((
  • tibor16
    Ahamm, én asszittem lesz egy új, elkülönülő küldetéssorozat, vagy vmi ilyesmi... de ilyent nem találtam...
  • Johnyy
    Nincssemi, csak valahol vanak uj pályák, lehet hogy az alapban sőtt
  • tibor16
    Hát, én nem látok különbséget az önnálló magyar crusader és a warchest-beli között... Mégis hol kellene lennie???
  • tibor16
    Aham, oksi. -mer amikor feltettem az első CD-t, a Crusadert, ott nem láttam, hogy más lenne. Ráadásul úgy tűnik, egymástól független kezeli, tehát nem kérte a 2. lemezt, ebből gondoltam, hogy csak összevonták. de akkor újra rápróbálok, de ezúttal a 2. résszel. Tényleg, - ki is prószáltad ezt a + 50 pályát, - csak hogy sivatagos, vagy milyen?
  • Johnyy
    SZoval a WArchest 2 cd- 1. az alap strong 2. a crucader és még amiért kiérdemelt egy uj nevet kapott 50 plussz pályát amiről most nem tom hol leledzik(melyik cd-n)
  • tibor16
    Hi, most nemtom, de ez úgy néz ki (még nem tettem fel) mintha a sima Stronghold és a második CD-én a sima Crusader lenne. Azt írja a doksija, ez a DeLux, - most ebben van még olyan 50 pálya, ami a külön külön lemezen lévő játékokon nem szerepel...????
  • Johnyy
  • tibor16
    Köfike, már meg is van.... :)))
  • Johnyy
    AZ Alapnagy van magyar szövege
  • tibor16
    ... húúú, mingyá utánna nézek ennek a Warchest dolognak... -tényleg, azt is magyarosították vajon?
  • Johnyy
    VAn a Strongold ugye! VAn a Strobghold Crusader magyarul ami egy külön gém de nem külön rész, és vagy egy Stronghold Warchest ami a sima stronghold+ 50 plussz pálya,,, a SZtonhold 2 majd jön valamikor,, lásd: képek ;)
  • tibor16
    Sziasztok. Ami már megjelent, az ugye 2 rész? -a Stronghold és a S. Crusader? -egye? Mer most fogom befejezni mindkettőt, és jó lenne ha lenne ... persze ha van??? -...hehe ezt jólmegaszondtam....
  • Johnyy
    Mindenki: megjelenik a gém, 5 nap gyakorlás meg végigvitel és ezerrel írtjuk egymást!!! :DDDDD
  • Johnyy
    DE MEKKORÁKAT FOGOK ÉN EZZEL MULTIZNI!!!!!!! JUHÍÍÍÍ ;)
  • RangeR
    hát igen, ez hazavágja majd a mai szerencsétlen , silány játékokat, mint annak idején az első rész az akkori gagyikat!
  • Devids Pro
    pff
  • Johnyy
    Na Ugyehogy
  • aiguo
    Navegre egy igazi "3D game"!Tudnak ezek a strongholdos fiuk...:)
  • Johnyy
  • Johnyy
  • Johnyy
    Kell ott támadni is!! meg ostromolni! FElépíted a birodalmat és hódítassz!
    Az lenne jó ha a harcrenszerbe egy csipet Rome total wart tennének, és a birodalmi köznapi életet is tökéletesen szimulálnák
  • tajfun
    Kar hogy csak epitgetni meg vedekezni kell, kene bele rendes strategia resz is, amolyan Lords of the Realms szeru.
  • tajfun
    "Az első rész úttörőnek számított a szimulátor és harci stratégia kombinációjával"
    Amennyiben egy koppintas (eredeti: Castles) uttoro lehet...
  • grebber
    Nagyon-nagyon king lesz ez a game.
  • grebber

Stronghold 2
  • Johnyy
    Magyarul nemtod?
  • grebber
    Ja de csak németül persze.
  • grebber
    A következö havi gamestarban a 10-esben van róla cikk berakaom képként mert az egyész gamestar megvan pdf fájlként.
  • Johnyy
    nekem is magyar
  • Esrohnoil
    Egyébként a Crusader nálam szinkronizálva van. Biztos nem sima hangfile a köszönés, mert azokon kívül minden le van fordítva. :)
  • Johnyy
    Azta! Hárny ami név van? Lehet hogy hangmintával műxik,de akkor iszonyat jó minőségg...... ;)
  • Esrohnoil
    Greetings Lord Thomas!
  • Chaos Mad
    kiprobáltam, a Davidra és azt köszöni h Greeting Lord David :)