2542
-
#97 képben vagy ecsém!!! -
#96 már megjelent? -
antijedi #95 ámen, úgy legyen... -
Chaos Mad #94 hát igen! ez nem bug mert ilyenre csinálták! a bug az hiba a játék közben... -
#93 De ezek még tényleg nem bugok mert ez még csak egy kép és bugokról igazán csak majd akkor beszélhetünk ha majd kijön a game de remélem nem kell róla tulsokat beszélni mert, azért nem szeretnék benne igazán látni de szerintem nem kell agodni ha vissza gondolunk a Stronghold elöző részeire mert ott is minőséget kaptunk és szerintem most is legalább olyan jó játékélményben lesz részünk mint akkor szerintem méltó folytatása lesz a STRONGHOLD 2. az első résznek és ismét minőségi terméket kapunk a Firefly Stúdiotól! -
#92 Figyu ha egy játékban nem lennének hibák nem is játszanék vele mert már semmi játék jellege sincs tehát ha egy játékban nincsennek hibák elvesziti a játék látszatát "szerintem ha szerintem"! -
antijedi #91 jah...
rádásul elsőben is iylenvolt és még más is elég kockaalakú volt benne..., és mgése szvart annyir anagyon szeritnem senkitse... :) -
#90 ennyi hibája legyen a játéknak, hogy nem tökéletes a várárok...nem?:) -
#89 van idelyük rá!!! -
Chaos Mad #88 hát remélem ki lesz javitva -
#87 sztem még megjelenésig kijavíthatják!!!!!! -
Chaos Mad #86 neharagudj, de ez neked bug? ezt ilyenre csinálták, ez nem bug!
valoságban nem ilyen egy árok -
#85 101 kiskutya százalék hogy jól döntöttél!!!! -
#84 De asszem jól döntöttem! -
#83 Figylelj minden játékban vannak Bug-ok!Majdnem mindben!
Ja X800-sal Laptop király először mondjuk Fx 6800-at akartam bele pakolni de Radeon lett a vége! -
Chaos Mad #82 hát igen az a várárok elég szögletes... szár .. :( -
Chaos Mad #81 most akartam irni éppp ezt csak behalt az explorer... :) -
#80 Jó képek.
Talán a várárok széle kissé túl szögletes. Lehetne egy kicsit árok formája. Sztem sokkal természetesebben hatna. Pár textúrával meg lehetne oldani. -
x800?? -
#78 Én sem most vettem gépet 3,4 Ghz Ati X800 assal 1,5 GB cache memória biztos elég lesz neki! -
#77 edig én nem,, de a képek szerint,, kewlnneki erőmű,, de én ezen nem görcsölök :)))) -
#76 Tényleg a gépigyényről tudtok valamit? -
#75 Nagyon jó cucc lesz a képek alapján!
Tolni fogom a laptomon mint az állat bárhol vagyok!
-
#74 az 1-hez képest már maga a környezet is gyönyörű,, igazánnoan érzetem van,minntha egy nagy erdő közepén lenne az erődöm,, és nem oan hogy egy stratégiai játékkal játszok! -
Chaos Mad #73 hát ez állat!
hogy átsüt a napfény a felhök között! nemsemmi!!! -
#72 már az időjárás is anyira tetszik!!!!! ,,, Előre látom,,, hatalmas multis partijainkat :DDDDDDD Tudom hogy már volt,, de mikoor jön?? 2005.... ? -
#71 -
#70 az utolsó 3 már nagyon tetszik!!!!! Jaja! valami történelmi hűség!!!!
Aligh vájom!!! -
antijedi #69 hm, jó lesz ez, sokat fejlődött a graf, már nem olyan meseszerű :)
remélem itt már nem lesz iylen patkány emg diszno emg hasonlo balfaszságok -
-
-
#66 de,, olvass visza! :D -
antijedi #65 nem, olvass vissza... -
#64 Mikor jelenik meg nem tudjátok? -
#63 Sztem úgy lesz mint az elsőben. A katonáidat te irányítod, a többieknek meg csak az épületet húzod fel. -
#62 ugyláttam mejd lehet közelíteni meg távolítani,, egséz rome tw-s nézetba éss nem is rocc a grafo,,, meg azok a belsőterek tettszenek,, szerintetek bent lehet majd császkállni ??? -
Chaos Mad #61 biztos! az 1-ben is lehetett :) -
#60 Ugye várárkot is lehet majd csinálni? -
#59 alig várom!!! -
#58 2005 tavasz elvileg.