2542
-
Thanatos #137 egyéni soc problem :D (ha az elirásra gondolsz az akkor is megvan ha lassan irok, nem tok tökéletesen gépelni, ez van :P) -
Thanatos #136 nem a főenemyvel emg egynémely normális bezsolásal volt a gond hanem hogy ezel megint sikeresen kiirtoták belőle a realitást enyi erővel lehetett volna fantasy is csak ako nem tom ménem volt benne varázsló meg sárkány... -
nem azért írtam... hanem azért mert nem tudom elolvasni a hozzászólásodat :) -
Thanatos #134 miért kergetne? ott csak az emberek kergetek hogy hova rakd az épületet... :) -
Thanatos #133 nem emrt full 3d volt ennek ellenére..., ezé mondomh ogy komoly fogalomzavarod van mert a 3d nem egyenlő a kamera kényszerű tekergetésével... -
nyugi, nem kerget a tatár ! :D -
Thanatos #131 én a lándzsán leverjük a falat-on még most se derülök és iylen realitást agyonvágo "poénok" ne legyenek mert megöli azt ami a játéknak a lényege lenne.... -
végülis akkor a Red Alert-tel játszottál, kis texture tuninggal :P -
Thanatos #129 az hogy a csirke aréébbszalad és nem tod miatta leteni épületet voln stronghold 1ben is csak éppen ott aze bmer szaladt oda ahova le akartad tenni szal réssz példa megint... -
legalább 2 értelmes ember van a topicban :D -
Thanatos #127 attol hogy valami 3d nem kell neki komplex kamera kezelés.... (erre legjobb péld c&c generals ami full 3d és mégse forgatam egyszer se a kamerát, tulképp nem is tudom hogy lehet-e...) -
Thanatos #126 nc-t arra irtam hogy te megtod itélni only kép alapján is... értelme... :P -
1. minek írod hogy no comment ha mégis kommentelsz ? értelmes... :DDD
2. oké, akkor az átláthatóságot visszavonom, de a képek elég komplex kameraforgatási lehetőségekről árulkodnak. Nekem az veszi el a keddvem a játéktól ha nem tudok egy épületet 15 percig lerakni mert egy csirke lefoglal egy polygont és 10 percig forgatom a kamerát de mindig arrébb szalad és így sosem látom (itt jönnek be az átlátható vagy félig átlátható épületek ügyeskedés, ami már jobb egy fokkal).
3. nos én is poénosnak tartottam a "a lándzsával leverjük a falat effect"-et, de hát sztem ebben a részben is lesznek érdekességek amiken csak később fogsz derűlni :DDD
4. a malac, patkány, farkas beszólások szvsz elég poénosak lettek, engem nem zavart :) A képeken nem látod, lehet itt is minden 5 percben bedumál valami 'főkajakcsávó' :DD -
Thanatos #124 nc..., szvsz nagyon nem a grafika a léyneg hanem a játékélmény... 8és halkan megjegyzem tény hogy 3d néha leorntja átláthatóságot, de láttunk már olyan 3d-t is mai átláthatóságban simán volt oylan vagy jobb mint a legtöbb 2d game...)
hangulatilag meg szvsz a képek alapján sokkal jobb lesz a kettő mint az egy..., nekem nagyon nem jöttek be ez a patkány, diszno etc poénkodások a gameben, igy lehet tökéletesen elbagatelizálni egy jónak indulo gamet... (a lándzsával levverjük a falat effectről már ne is beszéljünk, tragédia...)
ha iylesmiket kijavitanak legyen akármilyen a grafika sokkal jobb lesz mint az előző... (megjegyzem az első rész szvsz csak azért lett ilyen siker mert ebben a müfalyban gyk nem volt konkurenciája..., ha lett volna már senki nem emlékezne rá szerintem...) -
ennél...
képek alapján is lehet ítélni... én például le vagyok maradva az egyszerű átlátható grafikánál, játékmenetnél, nincs szükségem sokmillió fokban forgatható kamerára... meg kell hagyni mutatósnak mutatós, mivel egy screenshotnak annak kell lennie a játék megjelenése előtt :P -
Thanatos #122 minél? képek alapján aztán tényleg nagyon jol meglehet itélni egy játékot :))) -
hát maz igaz hogy za 1. részel szérmultiztam az agyam de, nagyon várom már a2. at, télekmikoyelnikmámek? -
nekem az első rész jobban tetszett... mindjárt fel is rakom ! -
Thanatos #119 én csak május 19.-et láttam... -
Realtibi #118 véletlenül nem március 28. án jelenik meg? -
Movie (4,4MB) -
;)))) -
A környezet a szkrínek alapján nagyon tetszik!! a kasztlö atakot végigvittem, tovább nem érdekelt! azonkívül Áprilisban jelenik, mek! az jó mert mire rolytosra játtszom a gémet mehetek moziba, aztán meg san andreasozhatok, és utánna meg kikapcsolhatom a gépet és belemerülhetek a nyárba! -
kettő=crussaider!!! bocs mindig kettőnek hívom!!! -
Mert akár milyen furcsa is az egyet meg a kettőt már unom valami újra vágyom megcsaphatna már a változás szele!!! -
Pontos megjelenést nem tud valaki cimbik -
Castle Attack 2-ben első próbálkozásra 212 koronát értem el és kb. 110ezer pontot.
100ezer felett fel lehet iratkozni az online listára. Ennyi ponttal nem vagyok bent az első 11000-ben.
Amúgy 7. szintig vittem és csak 6% hiányzott... pff
10 szintig van de itt is már aztán jön minden... -
Pár letölthető trailer és egy minigame itt.
Az első részhez is volt hasonló minijáték annak idején... Ez is hasonló. -
Néhány új screenshot elérhető a hivatalos oldalon.
Várható megjelenés áprilisban. -
Realtibi #108 mikor adják ki? -
1 hét gyakorlás aztán multiparti, okéj?? :DD -
Chaos Mad #106 hát igen :) -
ez nagyon királyul néz ki!
Kijöhetne már a játék :) -
És a tűz az tetszik, mgez a arődszerű reélisabb nézet
-
thx! -
Chaos Mad #102 cép loko :) -
new képek itt!!! -
meg még 2 vid ;) -