2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
whoami108 #1268 Én csak kb egy másfél óra múlva érnék rá. -
whoami108 #1267 Aztán megnézem, hogy máshol is kell-e figyelni valamire.
Ha nem, akkor kijelölöm az egyik osztagomat és egy kicsit felengedem a pauset.
Ha több oldalról támad és én több osztaggal védekezek, akkor a parancskiadásokhoz mindig megállítom a játékot, hogy ezzel se veszítsek el egyetlen értékes másodpercet sem.
Ha minden másodpercet megbecsülsz, akkor nagyon hatékony tudsz lenni.
Ezzel a pályával már vagy 10 órát játszottam és eddig össz vissz 5 osztagomat tudta csak megfuttatni! -
Hát az a hamarosan minél hamarabb legyen mert nekem el kell mennem hamarosan :9 és szeretnék egy próbát tenni hogy milyen, mellesleg nem nagy hardcore csatára kell itt gondolni egyszerre 5 front 1000 ember támad.....:D csak egy kis ismerkedésre :) kis sörözés a front melletti kocsmában, taktikáról való eszmecserék, és úgy mellesleg valaki győzne is :DDDD szal úgy rendeznénk a dolgokat hogy NE legyen őrül klikkelőverseny a dologból.......de egyelőre abban sem vagyok biztos hogy van direct IP csatlakozás, most indítom el hogy ezt megtudjam, majd kinézek 10 percen belül.... :) -
Czud #1265 milyen codac kell? -
whoami108 #1264 Többször volt hogy beszól a hang, hogy az ellen akcióban, a kistérképen meg vagy 4 különböző pontot megjelöl, hogy ott kéne odafigyuzzak.
Mire az egyik ponton kiadnám a parancsokat, addig a másik 3-at simán levernék, mert nem voltam ott tűzparancsot adni.
Szerintem ezt a játékot pause nélkül játszani olyan, mintha úgy FPS-eznél, hogy csak minden 5-ik másodpercben nyitnád ki a szemed. :-) -
de akkor könnyűvé válik nem? -
hát úgy mint igazából
megpróbálok kitartani amig jön az erősítés P
de vegyük át jön egy ellenséges osztag a kezed rátapad a pauséra aztán? -
whoami108 #1261 Sokszor ki kell várni, amíg az ellen besétál a kívánt lőtávba és gyakran egyszerre kéne több osztag lőtávját is figyelnem. -
whoami108 #1260 És pause nélkül van időd pontosan átlátni a helyzeteket?
Vagy csak úgy pánikszerűen klikkelgetsz? :-) -
az időmegazerő velem van -
hát én élveztem, igaz 5 óra volt legalább P -
whoami108 #1257 4000 alá nem megyek ha egyáltalán eladom. :-)
-
whoami108 #1256 Hát a gép ellen nem nagyon.
Általában vagy 5 frontot tartok egyszerre és van amikor a gép mind az 5-ön egyszerre támad + kis kommandókkal megpróbál besurrani + a micromanagmentre is több szinten lehet odafigyelni.
Ha nem pause-olok, akkor legalább a tennivalók fele lemarad.
Meg úgy nem is élvezetes a game. -
másold már be ugyis eladod P
3000 -
nekünk az hiánycikk
Amúgy anélkül elboldogulnál? -
whoami108 #1253 Hát akkor rosszul írta.
A Kézikönyv is a Pause gombot említi. -
whoami108 #1252 Akkor lehet hogy mégiscsak valami driver gond -
whoami108 #1251 No akkor majd hamarosan teszünk egy próbát azzal a multival. :-) -
de neki már szól a zene -
komolyan
sok játékban a space az illetve vmi doksi a ~-at írta -
whoami108 #1248 Lehet hogy csak ki kell várjad, míg betölti magát a game.
Addig nekem is hót sötét minden, mintha kiégett volna a monitor. -
whoami108 #1247 Ezt most komolyan kérded?
:-)
Keress a billentyűzeteden egy olyan gombot, amire ez van írva:
Pause Break
:-))) -
Énmajd ha megtanulom a formációkat
melyik a pause gomb? -
Egyáltalán milyen a gép? -
milyen codac van fent? -
Szerintem azért megérne egy próbát az a multi....max. őrült klikkelgetés lenne, mint diablóban :) -
Czud #1242 Végre sikerült életre kelltenem a játékot! Vagy mégsem? Amikor elindul, hang az van de a képernyő sötét marad. Mi lehet a baja? Gondoltam a vga driver de kettővel is ugyanzet csinálta. Ha valaki tudja esetleg írjon légysz! Köszi! -
tehát akinek gyengébb a gépe de szeretne szinte ingyen egy legális stratégiát itt az alkalom -
mienk is annyi
sdzval akkor mi a pause? -
én az eredeti COssack -ra gondolok ami a GUru-hoz járó teljes játék -
whoami108 #1238 Hát igen, akik anno szerettek a cossacks1-el játszani azok igazán megvehetnék, mert a skirmish hozza azt a játékélményt. -
whoami108 #1237 Szerintem a neten is lehetne játszani.
Az itthoni 2 Mbit/sec-es sávszélemen csak nem lassulna. :-) -
Pedig klasszikus -
~ -
whoami108 #1234 Másról nem tudok -
whoami108 #1233 Milyen hullámvonal? -
Igazából ez lan-ba jó
Egyszer elvittek egy Counter, Qvék bulibe ahol vittem a gépet a Cossack-al
Apropó csak engem érdekel az eredeti példány mewgszerzése? -
én nem használtam pause-t single-ban sem P
Kezdek büszke lenni magamra :-)
a hullámvonal az ugye? -
whoami108 #1230 A tegnapi játéknál is, csak néhány másodpercre engedtem fel a pause-t úgy 10 percenként egyszer.
:-) -
whoami108 #1229 Nekem lenne kedvem, van legális game is, csak mint már mondtam szétklikkelgetnénk magunkat.
Azt se tudnánk már mit miért csinálunk, csak gyorsan csinálnánk valamit. :-)