Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mellesleg megjegyzem úgytûnik senki sem ismeri a keresõt.
Kiírni nem szabad nem fog menni, ha ki lehetne az benn elenne az NFOban (bár RWre lehet próbálkozni hátha bejön)
A sorrend pedig ezerszer le lett írva: de még 1x utóljára leírom, többet nem fogom...
1. Tudvalévõ hogy fel van cserélve a két CD tehát ami után az van írva hogy CD1 az a CD2 tehát a másikról telepítesz.
..........::::::::::::::INDULJ ÚJRA!:::::::::::................
2. Ha ez megvan akkor futatsd ezt: sfdrvrem.exe de ne indítsd újra a gépet!!!!
utána ezt: sfdrvup.exe ez ad egy 1072-es hibát ez nem baj!
végül ezt: sfdrvpatch.exe a fájl itt található amit creckelni kell: Windows/System32/Drivers
............:::::::::::::MOST LEHET ÚJRAINDÍTANI:::::::::::::...................
3. Elindítod a gémet, mind1 hogy mondja e hogy indulj újra mindenképp indulj újra (nem fog futni csak simán indítsd el)
.................:::::::::::::::::INDULJ ÚJRA:::::::::::.....................
4. Ha megvan a starforce nightmare akkor abban a következõ gombokat nyomod meg:
disable CD, disable node, disable ch2 (amennyiben 2-es csatornán van a cd-d)
Ezután rakd be CD2-t és indítsd azt írja az NFO hogy kér kódot, nekem nem kért...
természetesen legújabb daemon tools szükséges minden emuláció bekapcsolva...
ÉS gémelj!
UI.: természetesen minden alkalommal amikor játszani akarsz le kell tiltani az SFNben a fentebb írt dolgokat.
UI2.: Én így csináltam ha így nem megy nálad van a hiba!
Sajna nem igazán akar müködni a crack-em,valaki el tudná küldeni e-mailben,e vagy tud adni egy elérhetõséget hogy honnan tudnám letölteni,/[email protected]
Thx
Átnéztem százszor, de így van a kézikönyvben, tehát én nem írtam el.
Tekintve a kézikönyvben lévõ helyesírási hibákat, kinézem a szerkesztõbõl hogy elnézhette.
Az ék tehát bármilyen furcsa is, de csak védelmi bónuszt ad.
???? :-)
tiszti osztag: normál osztag + tisztek.
A kézikönyvbõl szó szerint írtam ki a dolgokat, a fordításért ne engem feszítsetek keresztre.
Az összes key-t nem írtam ki, mert mát fáradt voltam.
De még mindíg nem tudom mi az istennyila az a normál osaztag meg a tiszti osztag.....
Dirket írtam hogy mit nem tudok: "Így hirtelenjében nem esik le hogy angolul mi a normál osztag, a tiszti osztag meg ez a hadállás tartása." Ebben benne vannak a formációk szerinted? A hadállás tartása elég hülye fordítása a stand groundnak, talán nincs jobb, majd gondolkodom rajta 😊, de rá nem jöttem volna magamtól hogy erre gondolsz
Gyalogság: Minden gyalogos 0.05 / 0.15 pont kárt okoz, vagy növeli a morált egy lövéssel
Könnyûlovasság: 0.125 / 0.5 15 pont kárt okoz, vagy növeli a morált egy lövéssel
Nehézlovasság: 0.25 / 1 15 pont kárt okoz, vagy növeli a morált egy lövéssel
Lõfegyver: Egy lövés 0.2 / 0.2 kárt okoz, vagy növeli a morált.
Egy katona leterítéséért a morál 3 ponttal nõ, egy elveszett katona után a sor 3 morálpontot veszít.
Amikor az alakzat elveszti a teljes létszámának 25%-át, a morál csökken
A tiszt, az altiszt és a dobos +10 morálpontot jelent.
F1 - Segédlet
F5 - Átjárhatatlan területek megmutatása
F7 - L-mód
F8 - Minitérkép méretének változtatása
F11 - Képlopás
F12 - Fõmenü
ALT - Az egységek életereje és a kiválasztott egység támadási hatáskörzete
SPACE - (ha senki sincs kijelölve) Váltás a legutóbbi riadózónára
ENTER - Chat ablak megnyitása
msn:[email protected] bárki felvehet