2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
whoami108 #1308 Én feltettema hivatalos patchet és egyáltalán nem akad.
Egész gyors. -
whoami108 #1307 Mert sokszor nem mindegy mikor ér oda az utánpótlás.
Volt már szarul letett barakkom és inkább kezdtem egy újat. -
#1306 miért jobb?
három gombot lenyomok és indítom -
L3oN #1305 Az a 2 fájl engine.exe meg protect.dll felül irása után megy a game multi rész nélkül. Ez a crack miért nem jó? jobb mint a carbon. multizni meg ugyis csak game box ID-vel lehet. tehát van normálisabb crack -
#1304 miért kell közel lennie a "front"hoz? -
#1303 nálam abszolút nem mióta beállítottam -
Lupis #1302 Megesett párszor :D a végén már képregény volt ,jah sztem is szarul programozták le valószinű nem rendesen használja fel a memót. -
#1301 Nektek akad? nekem egy fél óra után nagyon durva akadások jönnek....nem tom miért, ennél durvább RTSek is elmentek akadás nélkül, ez nem valami programozási hiba? -
whoami108 #1300 Én hamarosan lelépek egy másfél órára.
Remélem nem esünk majd vissza. :-) -
whoami108 #1299 A storehose-nál sem mindegy, hogy mennyire lesz közel a leendő frontokhoz.
Nem csak az számít hogy közel legyen a fa és a kő.
A barakk és a többi letételénél meg figyelni kell hogy a későbbi frontoktól se legyen túl távol. -
whoami108 #1298 szvsz a cossacks pause nélkü csak sima arcade.
No taktika viszont jól néz ki hogy leadod a sortüzet.
Én erősen stratégia-taktika párti vagyok, és ha nem lenne pause nem is játszanék a cossacks egyik részével sem. -
#1297 Tartjuk a 7.-et P -
#1296 oké ez a storehouse-ra igaz, de a többi? -
whoami108 #1295 Ez igaz, de jelentősége van annak is, hogy hová teszed le az első épületeidet.
Ha jól csinálod sokkal gyorsabban termelsz és hamarabb ér oda az utánpótlásod.
Később ezek értékes másodperceket és sokkal több nyersanyagot jelentenek majd neked. -
#1294 de akkor még nem látod az egész pályát
bár volt egy haverom aki egyből írta be a ww-t -
whoami108 #1293 Viszont a legelején én megállítom a játékot, hogy legyen időm eldönteni, hogy a pálya alapján mit milyen sorrendben csinálok. -
whoami108 #1292 Akkor még csak ritkán kell. -
whoami108 #1291 Azért csak nyugtával dícsért a napot! :-)
A Pause nélküli módra más taktikám van.
(Pl. nem én megyek a hűtőhöz kivenni a sört, hanem a feleségem. :-) ) -
#1290 najó de pl mikor városháza elso storehouse már akkor is? -
whoami108 #1289 Pause csak akkor kell, ha nem akarod hogy telljen az idő amíg kiadod a parancsokat.
Több frontos játszmánál minden pillanatban történik valami, minden pillanatban változik a helyzet. -
#1288 a cigi helyett lehet sex a sör helyet meg csaj? P -
#1287 hát asszem pause nélkül elintéznélek pauseval meg te engem P -
whoami108 #1286 Tudod a 8 óra pause-ban benne van az is, hogy kimész kiveszel a hűtőből egy jó hideg sört, kényelmesen kinyitod, rágyújtasz egy cigire, átnézed jó alaposan az egész térképet, 5 fronton betámadsz (ne higyje a gép, hogy ilyet csak ő tud csinálni), 3 kommandóval felderítesz, feltöltöd a tartalékba vont századaidat, írsz a fórumba is egy kicsit, leviszed a kutyát sétálni, lemész még sörért ...
:-))) -
#1285 hát építkezés -
whoami108 #1284 A 10 órából 8 pause, 2 óra meg realtime. :-))) -
whoami108 #1283 Miközben? -
#1282 de mire kell a 10 óra? -
Czud #1281 na ezzel megnézem kösz -
#1280 vagy aközben is pause? -
#1279 ja igen mert ti nem szerettek építkezni -
whoami108 #1278 Ha 2 - 3 osztagnak kell egyszerre soronként kiadni a tűzparancsot, akkor igen.
Mert mi van ha kb. U alakban álltok és egy ellenséges század egy olyan pontra ér, ahol a 3 osztagodnak egyszerre kéne tüzelni. Ha nem tudod 1 mp alatt kiadni mind a háromnak a tűzparancsot, akkor elbasztad. -
whoami108 #1277 Igen a többi cossacks-al is így játszottam.
Pause nélkül is megpróbáltam de úgy hamar megúntam, mert nem volt benne túl sok taktikázás. Inkább fejetlenséggé lett az egész. -
whoami108 #1276 Igazából úgy lenne jó a multi, hogy egy nemzettel többen lennének.
1 ember csak a micromanagment-el foglalkozna, a többiek meg kapnának fejenként 5 - 6 különféle századot és csak arra ügyelnének.
Mindenki csak a maga századait tudná irányítani és csak azokkal kavarna a térképen.
Persze lehetne kérni egymástól segítséget (hátba támadás, support attack meg ilyesmik).
Ha én csináltam volna ezt a game-t, akkor biztosan belefejlesztettem volna valami ilyesmit. :-) -
#1275 tessek -
#1274 k-lite sztem
ace-t próbáld meg rendesen leszedni
deha nem értesz hozzá próbálj meg keresni ott vkit aki segít -
#1273 és a három sor tüzelése közben is pause?
nem válik nagyon szaggatottá -
Czud #1272 pedig ace van! Akkor milyen legyen? -
#1271 és 10 óra alatt nem nyertél?
Az european wars-al is így játszottál? -
#1270 inkább milyen ne:ace
de az codec -
#1269 ilyen a való élet
nem lehetsz ott mindenütt egyszerre