436
2007-ben a mozikban!
-
#76 Nem biztos hogy 4 ellenség ellenség lesz benne csak páran mondják hogy talán még a gyíkember lesz a filmben.De az biztos 100% hogy benne lesz a Venom Homokember és Zöld manó fia Harry Osborn. -
#75 4 ellenség? Akkor már miert nem tér vissz Dr. Octavius is? Milyen szép lenne 5 ellenség. Habár lehet hogy őt a 4 filmre tartogatják -
#74 Ja csak nehogy bukta legyen! Ha mondjuk 300 millát éppenhogy megtéríti akkor máris mást gondolnak róla :D -
Pegasus #73 nem 3 hanem 4 ellenség ugyanis curt connors/gyík/lizard is benne van a 3ban
most olvastam h a 4ik részt is meg akarják csinálni
nagy siker lesz ez a pokemeber -
knightbali #72 pont ezért számíthatunk egy nagyon pörgős filmre, amit az is sejtet hogy a pókember 3-at nemcsekély 300 millió dollárból forgatták le, és ez az összeg a világon a legdrágábban elkészített filmjévé teszi. -
Pegasus #71 sztem fölös a 3 főellenség ebbe a filmbe.
az egyben elég volt a kobold, a 2ben a doki
a 3ban homokember, lidérc és venom
nemsok ez egy kicsit? -
#70 Igen, ez Venom lesz. Márcsak a hegyes fogak miatt is. -
knightbali #69 Hát egy olyan igenis meg nem is formáció, éppen átalakulóban. -
Ő most a Venom? -
knightbali #67 Egy látványos filmre számíthatunk a pókember 3 személyében ha már 300 millió dolláros a költségvetése. -
knightbali #66 Carnagera is kíváncsi lennék a filmekben mert az még Venomtól is sokkal erősebb. -
#65 Amit a trailerben látsz fekete valami, az egy élősködő, egy szimbióta. Kell neki egy gazdatest akin élősködhet.Miután Parker megszabadul tőle, egyik haverjára (illetve nem haver, inkább olyan se veled se nélküled rivális)telepedik,aki gyűlöli pókembert, és ő lesz a legnagyobb nemezis-e
Venom:
A másikuk meg egy börtöntöltelék, ő nagyon élvezi a dolgot ^^
Carnage:
-
#64 Amúgy elég érdekes, hogy az első két rész gonosza nem is volt igazán gonosz, csak bekattantak.
Ja és valaki magyarázza már el nekem mi ez a venom! -
knightbali #63 Honnan veszed ezt a nagy marhaságot? -
#62 #37 <ugyan az ? ha igen, akkor láttam már 1 ideje.. -
#61 valaki látta már -
#60 Hi! http://www.origo.hu/filmklub/20060628pokember.html Pókember 3 előzetese -
SlayR #59 Dehogynem lesz 6 részre kötöttek szerződést -
#58 Venom szerintem is csak az utolsó percekben fog "megjelenni" végszóként, de akkor nagyon ajanlom hogy legyen 4. rész mert egy Venom (+ Carnage) szórakozás atomjo lenne -
vg #57 Nem lesz több része. -
#56 szerintem is..lehet feltünik majd Venome-ként egy pillanatra a stáblista után.. -
#55 Szerintem ebben a részben még nem lesz Venom, vagy a legvégén csak,amikor póki leküzdi a ruhát magáról és "szerencsétlen" eddie ott lesz a közelben és épp megfelelő lesz a szimbiótának. Épp elég ellenféllel kell megküzdenie spidy-nak, nemhiszem hogy berakják most. Majd a köv részben Carnage-gel együtt, az lesz ám a móka :D -
#54 az is benne lesz csak nincsen az elözetesben sajnos.
-
#53 ez a pókica a fekete ruhában..én Venome-ra lennék kiváncsi
tehát a poszteren lévő a jobb oldali..engem a bal fenti érdekelne :) -
#52 http://movies.yahoo.com/movie/contributor/1800019261/photo/606518 -
na hát ilyen lesz a gonosz pókember ruhája. -
#50 naná én már láttam az elözetest kúrva jó lesz
-
balu666 #49 Na és benne lesz Gwen Stacy is ha jól láttam...Úgy látszik, valamennyire próbálnak hűek maradni a képregényhez...
-
#48 kár hogycsak 2007 májusában fog bejönni.Benne lesz Venom és a homokember de lehet hogy ismét láttjuk a Zöld Manót is. -
#47 Hi hi hi -
#46 hol ? a #37 -es komment linkjében ? -
#45 megtalátam az elsö Pókember 3 elözetesét.Nagyon jó -
#44 sőt..egynémely verzió szerint 3 ződ is van Norman és Harry Osborn meg Harry fiai is egy alternatív jövőben jáccódó pókicában..
a vészmanó meg volt az eredeti Ned Leeds, meg az őt kicsináltató Lámpás Jack is lenyúlta a rucit..ő lett a 2. vészmanó..meg az Infernó (vagy mi alatt) kigyütt belőle egy Démanó is -
Vlala #43 Én itt valahol K-ra lemaradtam. Akkor most volt két zöld meg két vész? -
vg #42 Nekem a nagymám dolgozik rajta! Ő varja a saját kezével a pókember ruháját! -
#41 Én is láttam a bemutatót, és bár nem vagyok Pókember rajongó, talán ez jó rész lesz. :)
Különösen örülök, hogy egyik jóhaverom dolgozik rajta. :) Különösen azokban a jelenetekben dolgozik amikor az a fekete trutyi beteríti pókmanust....és egyéb ilyen részecskés jelenetben. :) -
#40 hmm..direkt nem mutatják valyon Venom-ot, vagy ebben a részben még csak a szimbióta pókruci tünik fel ? -
#39 a 2. zöld manó.. -
vg #38 Nagyon jó lesz! Sajnos megint meg fog halni az egyik "főszereplő", azaz Harry Osborn a Green Goblin, vagyis nem valószínű, hogy túléli az a robbanást a feje mellett. -
#37 teaser