Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting> Junit megint csatarkent jatszatja mint multkori meccsen behalok
BUDA > miskolc.
Lol, nem kezd sem Adriano, sem Robinho, Ronaldo lesz az egyedüli ék, és Juninho Pernambucano került be...
Ha fociztál már életedben,akkor tudod h egy meccsen indulatossabb mindenki,és mindenki káromkodik és szid mindenkit!Ugyh jópár embert ki lehetne állitani!
<#nemtudom>#nemtudom>nah megyek olvasni...aztán brazil - francia (csak szép meccs legyen könyörgöm..)<#hehe>#hehe>
Ha rálöknek vkire jóhogy tökön taposod!Már rég le kellett volna fújni amikor össze vissza lökték!
ha hülye akkor szóljon be nyugodtan, biztos ez volt az elsõ meccse, soha életében nem halott még a piroslapról..
hat remelem majd tokon taposnak teged is es ugyanezt fogod mondani, raadasul szovegelt bironak, meglokte ronaldot a szeme elott 😛
BUDA > miskolc.
De a bíró nem a fönököd és nem a tanárod!A magánéletedet egy meccsen zárd ki!Vonatkoztasson le!Hol érdekel h szidják anyámat!A nézök is szidják a bíró anyját,akkor azokat is állitsa ki vagy mi?
Milyen zenét játszanak a stadionokban a meccsek után? Mi a címe és az elõadója???
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
A Portugálok nagyon nem érdemelték meg a továbbjutást!60 percig voltak emberelõnyben és nem tudtak gólt lõni sõt még nagy gólhelyzetekbõl is kevés volt!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
az egy hülyeség ha anyázod a bírot kiállit!Ez egy gyökér szabály!
Nem játszótéren vannak,mindenki aztmond amit akar!Én ilyenért nem szívóznék!
Nem játszótéren vannak,mindenki aztmond amit akar!Én ilyenért nem szívóznék!
A látottak alapján nem volt jogos a kiállítás, de azt ne felejtsük el, hogy nem tudjuk, mit mondott rooney a bírónak. De holnap már okosabbak leszünk.
Egyébként meg vicces, hogy egy 11est nem mernek befújni, de a pirosat(ami talán még többet számít) meg 2 kézzel szórják.
Nem videobíró kell ide(bár egy automata góljelzõ jó lenne), hanem a szabályok kisebb reformja. A lest pl eltörölhetnék (régen nem is volt).
Egyébként meg vicces, hogy egy 11est nem mernek befújni, de a pirosat(ami talán még többet számít) meg 2 kézzel szórják.
Nem videobíró kell ide(bár egy automata góljelzõ jó lenne), hanem a szabályok kisebb reformja. A lest pl eltörölhetnék (régen nem is volt).
Gracie Barra
Épp írni akartam 😊
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Bizony <#hehe>#hehe>
olaszok semmire 😄😄😄
BUDA > miskolc.
Vagy még jobb lenne ha a 30 perces hosszabítást kapusok nélkül nyomnák!!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
mindenki ugy beszel mintha Brazilok hazakuldtek vona oket, pedig meg el sem kezdodott :s
Nagy meccsen ha csak 1 gollal de nyer Brazilia akkor iszonyat boldog leszek
Nagy meccsen ha csak 1 gollal de nyer Brazilia akkor iszonyat boldog leszek
BUDA > miskolc.
ne szidjad az angolokat!köszi kíváncsi lettem volna a nagy olszokra mre képesek 10emberrel a portugálok ellen.
írjunk nekik e-mailt..tudja valaki a FIFA e-mailjét?😄 és valaki tud angolul fogalmazni?:AD:A?D_
és lesszabályt sem alkalmaznának ilyenkor (hogy pörögjön a meccs)
és lesszabályt sem alkalmaznának ilyenkor (hogy pörögjön a meccs)
Egy építõ javaslat az RTL Klub számára: ha mindkét csatornán megy a foci élõben, és közbe jön a Forma 1 élõ idõmérõ edzése SportKlubbon simán adhatnák azt... Így nem sok értelme van...
Hát az 5 kevés,de mondjuk 7+kapus lehet nem lenne rossz,akkor még be lehetne futni a pályát,és tuti lenne gól.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
téleg komolyan gondoltam!! 1 kapus, 5 ember, a kapu maradna ugyanakkora...sokkal több esély lenne arra hogy gólt lõjenek..kapnak 15percet, aki több gólt lõ az nyer
jahjah 😄DD😄😄D:
ESTI meccsen remélem nagy meglepetésben lesz része a világnak és a FRANCIÁK visszatérnek régi nagy játékkedvükbe és egy 3:1es mérkõzéssel megverik a Brazilokat. Ámen.<#eljen>#eljen>
"német faj" jajj ez már legkevésbé sem a fociról szól <#ejnye1>#ejnye1>
Ketrecbe vonulnak😊
Gracie Barra
mért? komolyan gondoltam >D
rögtönzött ötlet...de eldönthetnék FIFA WORLDCUP 06-ban +playstationnel is a végén 11-es rúgás helyett 😄
rögtönzött ötlet...de eldönthetnék FIFA WORLDCUP 06-ban +playstationnel is a végén 11-es rúgás helyett 😄
Az már jó lesz nem?Akkor már meg lesz oldva a probléma...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.