Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
LoL
Melyik elmebeteg találta ezt ki?😄

The FlashBack
Minden csaj a Braziloknak szurkolt??
😄D

The FlashBack
Gyönyörû Képek:-) thx

The FlashBack
hopp, igazad van, máris:-)

The FlashBack
Ekkora f*sz partjelzõt😄

The FlashBack
Az tutikirály.

The FlashBack
Kicsit késik általában a Relase, olyan háom nap szokott lenni álalában a várakozási idõ!

The FlashBack
LoL:-)

Német - Francia?
Hát igen, jelenleg ennek a legnagyobb az esélye, ha a Franciák folytatják ámokfutásokat😄DD

The FlashBack
Így van. Zidane bebizonyította, hogy szügsége van rá a csapatnak. A Brazilok pedig az elsõ félidõ közepe felé fogták fel, hogy ez nem egy Japán, de akkor már késõ volt.

The FlashBack
545 új üzenet ejjha
Na kezdek visszaolvasni:-)

james69holden
akármelyik honi torrent oldalról le tudod majd tölteni napokon belül...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Zsolti9014
picit sajnálom brazilokat, de Fr.o. egyszerûen jobb volt, Zidane még mindig a világ legjobbja, örülök az eredménynek, a brazilok lebecsülték a franciákat, érezhetõ volt h megijedtek a meccsen.

Hajrá Magyarország!

...tegnap majdnem különaludtunk asszonnyal😊

- én dühöngtem az angolok, Õ a brazílok kiesése miatt...
Õt a német meccs nem érdekli, innentõl a portugáloknak szurkol, én meg a francia-német döntõnek...
Mostanában asszem rendelnem kell az ebédet, de lehet a szexet is - k*rva foci😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

SLICK
hi all!

bocsi h itt is megkérdezem, de nem tudjátok véletlenül, h honnan tölthetném le a mai meccset (magyar kommentátorral pl amit Léderer rikácsolt az is jó)? (a francia - brazil meccsre godnolok) esetleg nem tudjátok h mikor ismétlik még a TV-ben mert sokan mondtátok h anygsezrû mérkõzés volt én sajnso csak bele bele nézegettem mert véletlen mára szerveztem egy kerti party-t, tudnátok segíteni? köszi elõre is 😊

grizzly21
Még annyit, hogy a VB legjobb meccse volt. Errõl az ágról lesz a gyõztes ez tuti.
Olvasom itt a hsz-eket: amennyire divat braziloknak szurkolni, annyira divat szidni is õket. Nem látjátok a feliratot a banner alatt? Ha valaki dicsér valakit az szabad, szidni azonban nem kéne senkit. A fél topik a brazilok ellen szurkol mindegy hogy ki az ellenfél.
Szeretne a francia válogatott 3 egymást követõ vb-n döntöbe kerülni...
A franciákról meg annyit hogy talán 2 francia ember van benne, Zidane, aki a hátán viszi az egész válogatottat SEM az..

grizzly21
micsoda buta egy aláírásod van, szánalom

grizzly21
Egyébként a mai meccsen bebizonyosodott: Zidane a világ legjobbja volt, méltó lesz a búcsúzása. -bár gyülölöm a franciákat

grizzly21
de primitiv vagy.

grizzly21
nekem pont fordítva van.
Jó kis meccsek voltak, brazilokat sajnálom

fernando torres
mikor lenditi a lábát,magával húzza a partjelzõét is..oltás..

Kandurex
Na, emberek, most értem haza a lagziból és egyik szemem sír, a másik nevet.

Sír: Anglia

Nevet: Francia

<#eljen><#eljen>

(az milyen amikor a full násznép VB -t néz a mennyaszonnyal egyetembe? <#hehe><#eljen>)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

fistin
igen, az az igazság hogy én is ezt vettem ki belõle, de a partjelzõ hamarabb elhúzza a lábát minthogy ronaldinho a labdát rúgná 8) vmi turpisság van benne :]

fernando torres
Ronaldinho le akarta gurítani a szögletet aztán belerugott a partjelzõ lábába

fistin
különben ez mégis mi?

5w0rdf15h
sokat gyúrt 😄DD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

fernando torres

fistin
már eldõlt 😄

hát nemtom ha a házigazda nyerne lenne öjömbódottá, mégis a szívem a franciák felé húz, megpróbálom semlegesen kihúzni a döntõt, de az elõdöntõket ezek szerint végigszurkolni :]

fernando torres
gec Henrynek mikarjavanmár...<#wow2>

Német vs Francia döntõ van folyamatban.....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

tormy
Mellesleg nem ertem hogy mi alapjan allitotta ossze Pekerman az Argentin csapatot, kihagyta pl. Pellegrinot, es az iden szenzaciosan focizo Martin Palermot. De meg lenne par nev akit nem ertem miert maradt ki...na mindegy keso banat.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

tormy
veron szerintem kioregedett ezert nem kerult be, ha figyelemmel kiserted hogy jatszott mostanaban akkor nem csoda hogy nem tette be pekerman a keretbe. samuel-el egyetertek szeribtem hiba volt kihagyni. Aimar-t annak idejen csodagyereknek kialtottak ki ami a foci tudasat illeti, szerintem kicsit tuloztak vele kapcsolatban, olvasni lehetett hogy nagyon hangulatfocista, tehat neha nagyon jol jatszik neha pedig rosszul. Szerintem pont ezet volt csere.

Na de argentina fanoknak egy kis nosztalgia. Az 1986-os argentin csapat. Az embernek borsozik a hata amikor a neveket olvassa, akkora focista volt mind:

22 GK Hector Zelada
21 MD Marcelo Trobbiani
20 MD Carlos Tapia
19 DF Oscar Ruggeri
18 GK Nery Pumpido
17 FW Pedro Pasculli
16 MD Julio Olarticoechea
15 GK Luis Islas
14 MD Ricardo Giusti
13 DF Oscar Garre
12 MD Hector Enrique
11 FW Jorge Valdano
10 MD Diego Maradona
9 DF Jose Cuciuffo
8 DF Nestor Clausen
7 MD Jorge Burruchaga
6 DF Daniel Passarella
5 DF Jose Luis Brown
4 FW Claudio Borghi
3 MD Ricardo Bochini
2 MD Sergio Batista
1 FW Sergio Almiron

Edzo:
Carlos Bilardo

Az 1986-os argentin csapat:

Burruchaga belovi a 3. argentin golt a dontoben:

tényleg nem a nyelvóra helye ez😄
a puhos focista hasról annyit h csak táplálkozás kérdése -ronaldo többet eszik meg nem figyelegybõl látszik rajta pl.. nem kövér de nem is hasonlít egy focistára
tevez tényleg jó birom is nincs vele bajom csak meglepõdtem picit😊
pekerman meg már a kerethirdetésnél hibázott szóval mehet a busba😊 verón samuel... és aimar se játszott...
na mindegy majdnem minden válogatott keretével nem voltam megelégedve
talán az angolok elefántcsontpartiak mentek jó kerettel akik nekem is megfeleltek...
de ez nem kívánságmûsor😄

violence can be used for good - JUSTICE

tormy
Jojo, szepen magyarul akartam fogalmazni. 😊

Egyebkent Tevez marha jo focista, nem kell fikazni, kicsi a termete es ilyen a testfelepitese, de gyors attol fuggetlenul. Azt kell hogy mondjam hogy nem Batistuta szint, de helye van az argentin csapatban.
Egyebkent amit sosem ertettem hogy az argentin edzok miert nem jatszattak sosem Diego Quintana-t szerintem oriasi tehetseg .

na végre az elsõ értelmes kép😊
sztem õ volt a legjobb aki valaha is focizott azóta nem is nézek annyi focit mióta visszavolnult
a mentalitása a tudása és az odaadása az feledhetetlen volt!😊
na mindegy nem érzelgõsködök😄

tormy
Elozo kep kimaradt.

tormy
Pekerman elmondta velemenyet es dontese vegleges, tavozik az argentin kispadrol:

http://www.afa.org.ar/images/news/Jose%20Pekerman%20indicando.jpg

http://www.afa.org.ar/?m=news&n=891

reaper4
nem fikázni a pocakos embereket😄 pl én 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

tévez zsíros kb olyan hasa volt mint apámnak😄
nem hittem h valaha is látok ilyen puuhos focistát
egyébként nem búcsút int hanem elhagyja... abandonar😊

tormy
Batistuta szerint Pekermannak maradnia kellene:

http://www.afa.org.ar/?m=news&n=895

Hat en nem ertek vele egyet. Azert egy Battigol szintu csatart jo lett volna latni az argentin csapatban.

reaper4
sajnálom õket mert a csajom a braziloknak szurkolt de örülök is mert nem a németek ellen kell összevesznünk 😄DD

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tormy
Annak aki ert spanyolul. 😊

La Selección abandona Alemania

http://www.afa.org.ar/?m=news&n=894

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

reaper4
persze az illetékes biztos nyaral 😄 mi meg itt sz@punk a gép elõtt 😄DD

5w0rdf15h
bannert frissíteni kéne pöppet 😄

SHADOWEYES7
<#hehe><#hehe><#hehe>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

reaper4
akkor nem 20 hanem 15 vagy 10 csapattal (ahogy belefér 😊)

reaper4
én csak a karikatúrát néztem ( a lóvét meg a cumit csak most)

fsgh
hát annyira nem jó mert belelógna a felkészülésbe sõt az dénykezdésbe is....20 csapat 2x egymás ellen a olyan mint 1 bajnoksá s annyi ideig is tart 2 hónap alatt nehezen lehetne leavarni😄DDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

5w0rdf15h
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd ezjó