Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Német - Francia?
Hát igen, jelenleg ennek a legnagyobb az esélye, ha a Franciák folytatják ámokfutásokat😄DD
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Hajrá Magyarország!
- én dühöngtem az angolok, Õ a brazílok kiesése miatt...
Õt a német meccs nem érdekli, innentõl a portugáloknak szurkol, én meg a francia-német döntõnek...
Mostanában asszem rendelnem kell az ebédet, de lehet a szexet is - k*rva foci😄DD
http://gaborszantai.co.uk/
bocsi h itt is megkérdezem, de nem tudjátok véletlenül, h honnan tölthetném le a mai meccset (magyar kommentátorral pl amit Léderer rikácsolt az is jó)? (a francia - brazil meccsre godnolok) esetleg nem tudjátok h mikor ismétlik még a TV-ben mert sokan mondtátok h anygsezrû mérkõzés volt én sajnso csak bele bele nézegettem mert véletlen mára szerveztem egy kerti party-t, tudnátok segíteni? köszi elõre is 😊
Olvasom itt a hsz-eket: amennyire divat braziloknak szurkolni, annyira divat szidni is õket. Nem látjátok a feliratot a banner alatt? Ha valaki dicsér valakit az szabad, szidni azonban nem kéne senkit. A fél topik a brazilok ellen szurkol mindegy hogy ki az ellenfél.
Szeretne a francia válogatott 3 egymást követõ vb-n döntöbe kerülni...
A franciákról meg annyit hogy talán 2 francia ember van benne, Zidane, aki a hátán viszi az egész válogatottat SEM az..
Sír: Anglia
Nevet: Francia
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
(az milyen amikor a full násznép VB -t néz a mennyaszonnyal egyetembe? <#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
hát nemtom ha a házigazda nyerne lenne öjömbódottá, mégis a szívem a franciák felé húz, megpróbálom semlegesen kihúzni a döntõt, de az elõdöntõket ezek szerint végigszurkolni :]
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Na de argentina fanoknak egy kis nosztalgia. Az 1986-os argentin csapat. Az embernek borsozik a hata amikor a neveket olvassa, akkora focista volt mind:
22 GK Hector Zelada
21 MD Marcelo Trobbiani
20 MD Carlos Tapia
19 DF Oscar Ruggeri
18 GK Nery Pumpido
17 FW Pedro Pasculli
16 MD Julio Olarticoechea
15 GK Luis Islas
14 MD Ricardo Giusti
13 DF Oscar Garre
12 MD Hector Enrique
11 FW Jorge Valdano
10 MD Diego Maradona
9 DF Jose Cuciuffo
8 DF Nestor Clausen
7 MD Jorge Burruchaga
6 DF Daniel Passarella
5 DF Jose Luis Brown
4 FW Claudio Borghi
3 MD Ricardo Bochini
2 MD Sergio Batista
1 FW Sergio Almiron
Edzo:
Carlos Bilardo
Az 1986-os argentin csapat:
Burruchaga belovi a 3. argentin golt a dontoben:
a puhos focista hasról annyit h csak táplálkozás kérdése -ronaldo többet eszik meg nem figyelegybõl látszik rajta pl.. nem kövér de nem is hasonlít egy focistára
tevez tényleg jó birom is nincs vele bajom csak meglepõdtem picit😊
pekerman meg már a kerethirdetésnél hibázott szóval mehet a busba😊 verón samuel... és aimar se játszott...
na mindegy majdnem minden válogatott keretével nem voltam megelégedve
talán az angolok elefántcsontpartiak mentek jó kerettel akik nekem is megfeleltek...
de ez nem kívánságmûsor😄
violence can be used for good - JUSTICE
Egyebkent Tevez marha jo focista, nem kell fikazni, kicsi a termete es ilyen a testfelepitese, de gyors attol fuggetlenul. Azt kell hogy mondjam hogy nem Batistuta szint, de helye van az argentin csapatban.
Egyebkent amit sosem ertettem hogy az argentin edzok miert nem jatszattak sosem Diego Quintana-t szerintem oriasi tehetseg
sztem õ volt a legjobb aki valaha is focizott azóta nem is nézek annyi focit mióta visszavolnult
a mentalitása a tudása és az odaadása az feledhetetlen volt!😊
na mindegy nem érzelgõsködök😄

http://www.afa.org.ar/images/news/Jose%20Pekerman%20indicando.jpg
http://www.afa.org.ar/?m=news&n=891
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
nem hittem h valaha is látok ilyen puuhos focistát
egyébként nem búcsút int hanem elhagyja... abandonar😊
http://www.afa.org.ar/?m=news&n=895
Hat en nem ertek vele egyet. Azert egy Battigol szintu csatart jo lett volna latni az argentin csapatban.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
La Selección abandona Alemania
http://www.afa.org.ar/?m=news&n=894

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!