Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Roger Milla is belepett a Brazil oltozobe es gratulalt par embernek a Brazil kuldottsegbol.
http://www2.uol.com.br/cbf/copadomundo/selecao_not799e8.html
Tudnam Milla mi a ****-hoz gratulalt. <#zavart2>#zavart2>
http://www2.uol.com.br/cbf/copadomundo/selecao_not801e8.html
Vasarnap hagyja el Nemetorszagot a Selecao.
Ricardinho, Robinho, Luisão, Miner, Cicinho, Cris es Fred Hetfon hajnali 5.30 fele ernek haza Brailiaba.
Ronaldo, Robert Carlos, Ronaldinho Gaucho, Lúcio, Dida, Juan, Gilbert Hiss, Juninho Pernambucano es Julio Cesar nem szall gepre ma hogy hazaterjen Braziliaba.
Szerintem jobban is jarnak mert amit ott kapnak majd azt orom lesz nezni.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szeretnék köszönetet mondani a játékosoknak. Nem végeztem el a feladataomat, amennyiben a feladatom az volt, hogy a döntõbe jusson a csapat. Ha a válogatott veszít, Brazíliában mindig a kapitány a hibás és azt hiszem ez alkalommal is ez lesz a forgatókönyv. Soha nem készültünk erre a pillanatra, ami mindannyiunknak nagyon nehéz. Nagyon erõs ellenféltõl kaptunk ki, amely kifogástalan meccset játszott.
Hany szazalek hogy Parreira repul a kispadrol? 99% vagy 100%?
Egyebkent Parreira sokat hibazott a Franciak ellen mint azt mar kifejtettem, szoval nem ertem miert nyilatkozta azt amit nyilatkozott, hiszen komoly hibakat kovetett el. Most persze azt is hozza lehet tenni hogy par kulcsjatekos mint pl. Ronaldinho, Kaka egy kalap szart nem ert.
Lefociztak a Brazilokat akik nem Brazil szinten fociztak. Ezen kar sirni, edzoi hibak + forman kivuli jatekosok = ennyi.
En inkabb Argentinat sajnalom es nem csak azert mert Argentina drukker vagyok miota az eszemet tudom, hanem szinte biztos hogyha a nemetek ellen tovabbjutottak volna, akkor VB dontoben lehettek volna. Ne felejtsuk el hogy a szlovak szemetlada jatekvezeto nem adott meg 1 argentin 11-est, sot az argentin jatekos kapott sargat. Tul sok meccs dolt el ezen a VB-n a birok miatt, a FIFA-nak valamit lepnie kellene de surgosen.
mert egy kicsit unalmas már amit kisbarátoddal összehordasz ebben a topikban
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
zaki: msn

Csak leírtam a véleményemet az Olasz válogatottról, akik ezen a VBn nem mutattak valami sokat (eddig), és beakartam fejezni a vitát...
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
El kell ismernetek az Olasz csapat nem képvisel olyan játékerõt, amivel esetlegesen odaérhetnének a Fináléba... Az is nagy csoda hogy idáig eljutott ez a válogatott... Amilyen játékkal elõálltak némely meccsen (igaz ez a Franciákra, Brazilokra) a csapatukhoz képest, az nem semmi... Amerikaiak is megszorongattak titeket, nem beszélve az Ausztrálokról...Itt a baj... Na akkor hol akartok ti megverni egy Németországot?...
Beszélhetnénk errõl órák hosszát, de szerintem nem lenne értelme...
ott tuti leoltanák h milyen homis..
pedig csak 1 szurkoló
violence can be used for good - JUSTICE
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Ne legyünk már ekkora majmok, hogy még mindig ezt ismételgetjük.
Különben meg százszor leírtuk már, hogy sajnos ez a tizenegyes megadható minden bírói vélemény alapján, úgyhogy le lehet állni és lehet menni bõgni a sarokba Raúl és Torres mellé.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
11 es kell döntöték el és szegény felbomlott amgolcsapat nem tudott mit tenni!
a portugáloktól jobb játékot vártam.😊
maglátjukõket a franciák ellen!
nem vagy fanatikus
ennyire nemkell dicsérni az olaszokat még ha szereted is õket
Utána a hosszabbításban bármi megtörténhetett volna, ez igaz. De mégis csak több sanszuk lett volna Ausztráloknak 11 emberrel... De ez már a múlt...
nem vezettek az Ausztrálok hosszabbítás lett volna,és ha objektívan nézitek,akkor beláthatjátok,hogy azt a gyõzelmet még mindig az Olaszok érdemelték meg jobban,a 11-estõl függetlenül
a németek igy világbajnokok lesznek könyedén😊
nem igazán gyõzõtam meg aról hogy az olaszok jól játszanak!
Hát arra nem sok esély van, hogy az Olaszok kiverik a Németket otthon!
Ha az Ausztrál mecsen nem könyörül meg rajtuk a bíró, akkor már onnan sem jutnak tovább!
Lásd:

nagyon jók voltaka farniciák öröm volt nézni😊
zidan hogy az miket csinált...
Nagyszerûen játszottak a Franciák, a Braziloktól többet vártam, így megérdemelten jutottak tovább a "Gallok". Zidane ismét a 3-4 évvel ezelõtti formáját hozta, és bemert vállalni olyan cseleket is, amik veszélyt hordoztak magukban...
Annyit leszögezhetünk: Németország mellett Franciaország a döntõ esélyese, és azt kell mondanom nagyon jó mérkõzésre lesz akkor kilátás... Szerintem mindkét csapat megnyerheti...
De Németországot várom végsõ gyõztesnek 😊