19716
Világbajnok: Olaszország
-
fradista91 #17551 De hagyjuk ezt az egész fütyülős témát is, mert flém lesz belőle...
Nézzük a meccset ;-) -
G_ArchAngel #17550 VB után visszaviszem az üvegeket és veszek egy autót...:)
-
fradista91 #17549 Szerintem ha Olaszországban rendeznék a VBt akkor ott is fütyülnének a nézők hidd el... -
#17548 Mért mondta 2 g-vel hogy hegg????
Hegg
LoL -
R9 #17547 lol -
#17546 lál mennyit fütyül a sok német pöcs..istenem , szánalom -
#17545 akkor nem csak én hallom hogy D-t is mond... -
#17544 léderer ákicától idéztem -
#17543 Léderer-->Andry
LoL -
#17542 hát eddig a portugálok nem viccelnek, gyerünk franciák! -
G_ArchAngel #17541 hallom ennek a nyominak a hangját és innom kell, hogy elviseljem... -
#17540 lál...figonak is ez az uccso vbje a PORTUGÁLOK SZÖVETSÉGI KAPITÁNYÁNAK...LOÁL -
fradista91 #17539 2006.07.05.Szerda:
Portugália-Franciaország
Helyszín: München
Nézőszám: 66 000
Játékvezető: Jorge Larrionda (uruguayi)
Asszisztensek: Walter Rial, Pablo Fandino (uruguayiak)
Kommentátor: Léderer Ákos
Szakkomentátor: Kovács Kálmán
Portugália:1 Ricardo, 13 Miguel, 5 Meira, 16 R. Carvalho, 14 Nuno Valente, 6 Costinha, 18 Maniche, 7 Figo, 20 Deco, 17 Ronaldo, 9 Pauleta
Franciaország:16 Barthez, 19 Sagnol, 15 Thuram, 5 Gallas, 3 Abidal, 4 Vieira, 6 Makelele, 22 Ribery, 10 Zidane, 7 Malouda, 12 Henry -
#17538 [i]Jó estét, jó szurkolást!
-
#17537 -
#17536 aha. szóval a franciák.... -
R9 #17535 na nézzük ki nyeri meg a vb-t :D -
#17534 hú de nagy meccs lesz:) -
#17533 a tizipárbaj-os gól nem számít -
#17532 kétlem mivel Figo v Deco v Pauleta rúgta mindig is a tiziket... -
#17531 akkor már keresztet vethet a francia győzelemre, szal már mind1 -
#17530 lehet,hogy csak a rendes játékidő számít -
#17529 10e??? Azt ugye tudod, ha 11-es van, akkor Ronaldo rúgja az biztos :DDD -
a zsírkereskedő #17528 kezdők?
nincs előzetes kezdő? -
#17527 uhh merész:)) -
Unreal1942 #17526 Merész :) Várható nyeremény? -
#17525 Ja Portugalianak szurkolnek csakhogy megraktam 25 ezer forinttal hogy franciak jutnak tovabb + hogy C Ronaldo nem fog golt rugni [ezt 10 ezerrel]
Szal nekem francia gyozelem lenne jobb. Na mind1, majd eccaka re! -
#17524 Sportklub powa.
Na mennem kell, mindenkinek jo szurkolast az esti meccshez!
Majd utana visszanezek. -
#17523 húúúú tényleg
kicsit töri a szavakat... -
#17522 Jézusom, ez nagyon ciki, mot kapcsoltam én is oda... :DDDDDDDDDd -
#17521 Ide még énis bejutnék szvsz
-
#17520 lol, nem pont ide tartozik,c sak a kommentárokhoz.
most megy sportklubbon liverpool newcastle vmi old meccs, és ott a kommentár mekkora lol.
mintha be lenne rúgva. :DD
Olyanokat mond... Voálá, mösziő szisszéé szaladj! :D
mekkora lol...
:D
nem csoda,ha Léderer ebben a stábban kiharcolta a VB szereplést :P -
G_ArchAngel #17519 Schumacher csalódott a németek veresége miatt
Michael Schumacher tegnap nagy izgalommal követte figyelemmel a Németország – Olaszország összecsapást, amelynek tétje a világbajnoki döntőbe jutás volt. Jürgen Klinsmann csapatát már csak néhány perc választotta el a tizenegyes büntetőrúgásoktól, amikor az olaszok megszerezték a vezetést. Néhány pillanat múlva pedig egy újabb gólt rúgtak, ami a mérkőzés- és a németek világbajnoki esélyeinek végét jelentette.
A Ferrari pilótája csalódott volt, hogy hazai csapata kétgólos vereséget szenvedett. "Ahogyan a legtöbb német, én is meg vagyok lepődve egy kicsit. Tegnap este szinte felfoghatatlan volt számomra amikor a gólt rúgták – azt a két percet már kihúztuk volna."
"A német csapat szépen játszott, keményen harcoltak, ezért nagyon sajnálatos. De legalább bejutottak a legjobb négy közé. Talán ez egy kis vigaszt jelent nekik, ha jelenleg bizonyára nem sokat számít. De hosszú távon önbizalmat adhat, a csapat csodálatraméltóan játszott, mindenkit magával ragadott. Ez a fiatal együttes minden tiszteletet megérdemel."
Schumi (az eredeti tervek szerint) vasárnap Berlinbe utazik a világbajnokság döntő mérkőzésére, de három jegyet a szombati stuttgarti mérkőzésre is váltott. Azt azonban nem tudni, hogy valóban ott lesz-e.
Lukas Podolski a vasárnapi győzelmet követően azt írta Schumachernek: "A következő vasárnap megnyerjük a kupát, Te pedig a bajnoki címet valamivel később." A csatár álma tegnap meghiúsult, így ismét Michael Schumacherre figyel Németország. -
a zsírkereskedő #17518 góllövő? c roni?:D
nekem jó lenne nem érdekel ki nyer mindenkit egyformán szeretek más és más okból:D -
Unreal1942 #17517 Ha így lesz akkor én azt álmodom ma este, hogy megtalállak :D -
Unreal1942 #17516 Mennyi mimóza...miért volt dúrva az a kép?
-
#17515 volt egy ismerősöm aki azt álmodta,hogy tud showboardozni,s közölte,hogy ÁTJÖTT az álma,s tényleg tud.
Egyik síelésünk alkalmával átvittük a szlovákokhoz kipróbálni őt.....nah mondanom sem kell....:-ppp -
#17514 én megálmodtam az esti meccs eredményét.........a hosszabbításban fognak a portugálok nyerni 1 góllal.........ezt álmodtam.......... :D -
#17513 És mikor mond le? -
#17512 Annak aki ert spanyolul:
Pekerman sajtokonferenciat tartott:
http://www.afa.org.ar/?m=news&n=899
Lenyege az, hogy nem elegedetlen a mutatott jatekkal, de sajnalja hogy kiestek, plane igy hogy 10 percre voltak az elodontotol.
Riquelmerol sok kritokat hallott otthonrol a VB alatt is, de neki valtozatlan a velemenye Riquelmerol.
Messirol azt mondja hogy kicsit magaba fordulo alkat, de mit mondja ez nem baj, minden focista mas es mas.
Megkoszonte a szurkolast minden argentinnak tovabba.
Tomoren ennyi.