19716

Világbajnok: Olaszország

• zaki
    Tippjeim a mai meccsre: Németország - Costa Rica 3-0 (bár nem szeretem a németeket) Lengyelország-Ecuador 1-0
  • Unreal1942
    köszi. A reklám ideje alatt egy korsó fogja az arcomat eltakarni majd :P
  • zaki
    Végre eljött a nagy nap...
  • Unreal1942
    jah..szívás és nem ez az egyetlen emccs amit korán vagy mégkorábban kezdenek.
  • horpeti
    retek 18:00?? azt hittem 8. óvaze.

Akkor pont nem látom, épp vonaton leszek bnőm felé...

fasza :)

remélem a végét azért látom, kb. fél 8ra érek oda. bár inkább 8... szal nem.
  • Zenszkij
    előre szólok, telenyomják reklámmal
  • Zenszkij
    na ez a 18 fős bajnokság is egy röhej, habár elég nagy a hajtás 3 naponta meccselnek, de sztem ha már ennyi pénzt kapnak, dolgozzanak is meg érte!
  • Unreal1942
    18:00 retekklub
  • R10
    18:00 asszem
  • Unreal1942
    Nekem abban is kattog :D
  • R10
    h játszik egyáltalán majd :o
  • horpeti
    hánykor is lesz a meccs bocs? Német-costa?

nekem a flash nem láccik :D
  • horpeti
    Walcott biztos nagy tehetség, és sokat fog tanulni a világbajnokságból.

Mondjuk kiváncsi vagyok mennyire lesz megszeppenve a Brazil - olasz - francia védők gyűrűjében, bár biztos bíztatják majd a csapattársak.

De 17 évesen ott lenni.... :D biztos izgulnék.. :P
  • Paparazzi20
    azért azt nem mondanám,hogy erikson nem tett le semmit klubszinten az asztalra,de tény,mindig ott volt,ahol a pénz pl:anno a telepumpált Lazio.
    Walcott-ot csak a rekord miatt akarják vinni,meg persze hogy arsenal-nál felértékelődjön,és pénz pénz pénz.....
  • horpeti
    És minek van bekapcsolva a hangfalad? :)

Ha meg zenét hallgatsz, tessék kimaxolni lejátszó hangerejét, winfost meg min-re. :))
  • Zséé
    azt használok, és kattog :) de a kezdésig ki lehet bírni...
  • ProGabe #1408
    Firefoxban nálam nincs kattogás,használj azt
  • jbal
    nálam jól jár
  • Zséé
    az nem lett volna jó, mert akkor már sztem mindenki idegbeteg lenne ettől a kattogástól :DD
  • ProGabe #1405
    Mármint hogy angol(vagyis GMT) időzónához,bár mostmár tökmindegy,jó lett volna ha már 1 hónapja lett volna ilyen.
  • Unreal1942
    Ebbe beletörik a bicska :)
  • a zsírkereskedő
    2-1 és a másikon 1-1
  • ProGabe #1402
    Ugyebár ez a számláló a rendszeridőt veszi alapul,csakhogy levon egy órát mert gondolom angol,szal rosszul jár,mert most éppen 1:40-et mutat és 2:40 van még vissza.
  • R10
    hát ez télleg lol
  • Grenzjager

ééééés PODOLSKI topánkája:

• Monoton
    Kicsi OFF!

de hát ez LOOOOOOOOOOOOOOL
  • Monoton
    Owen ott lesz! a kezdőben!!!!!!!!
  • horpeti
    szeretem a Brazilokat! :)

Sajna Ericcson eléggé eltolta ezt.
    Nyilván valami nagy dobást akar, hogy utána ő legyen a sztár.
    Hogy őmiatta lett a vb legfiatalabb gólszerzője stb stb... meg hogy ráfigyeljenek az angolokra/rá...

Amúgy attól még működhet a csapat, ha Roonie tudja neki tolni majd, akkor jó

(Owen akkor tuti nem lesz ott? vagy hülyevok?)

Aztán Walcott jó lesz cserének... Ha működik az angol gépezet, nem 1 emberen múlik, nem kimondottan csak a csatár megjátszásából akarnak gólt lőni, millió jó lövő van a középpályán...
  • Zenszkij
    Theo a "nagy csodagyerek" összesen, összesen!! 4 gólt lőtt az angol másodosztályban...Defoe 29-nél tart a Premier Leagueban. Utálom, hogy minden az üzletről szól, apuci fizet, kölök megy, véletlen talál egy gólt Paraguay ellen és akkor ő lesz a nagy felfedezett Eriksson meg a csodakapitány...a Brazilok nem bohóckodnak ilyenekkel, azért is eredményesebbek SAJNOS
  • Unreal1942
    egyetértek.
  • Zenszkij
    én nagy angol drukker vagyok, de ez a walcott...ki a fene ez...Rooney mielőtt válogatott lett azért vágott jópár gólt ami szétszaggatta a kaput, de ez a kölök...Defoe sokkal jobb, nem csodálnám, ha többet nem húzná magára az angol mezet. Kicsit az is nevetségesnek tartom, hogy Eriksson lehet egy angol válogatott kapitánya. Semmit se mutatott fel klubszinten, és sajnos biztosra veszem az angolok ezen a vb-n sem fognak elérni semmit. Köszönjük Sven
  • horpeti
    Az a Walcott srác ellenünk is egy nagy lol volt, kiváncsi leszek mit csinál a VBn... Én szerintem apuci tényleg keni Ericcsont :P
  • R10
    én is furcsállom h Defoera nem számít :S
  • horpeti
    biztos a sejk :P
  • Zséé
    Vb 2006: Defoe hazautazott

Nevetséges, hogy Defoe-t hazaküldik, Walcott meg maradt. Biztos van valami a háttérben, hogy ilyen nevetséges dolgokat csinál Eriksson
  • Zenszkij
    nevetséges ez a szakmai stáb, már csak várhidi hiányzik lol
  • React
    Hmmm, én jókat rögöhök a kommentátorokon... Nem oszt nem szoroz, ki nyomja a hülyeséget :D
  • Zséé
    sztem minimum 4-5 másodperces csúszásban vannak egymástól. Nézd valami német adón :)
  • Paparazzi20
    Nemtudja valaki,hogy melyik magyar rádió fogja közvetíteni élőben teljes egészében a vb meccseket??Továbbá élvezhető lesz úgy a meccs,hogy tv-ben hang nélkül+rádiós közvetítés??Úgy értem nem lesz nagy elcsúszás hang meg kép között??Csak azér,mert Hajdú Pistát szívesen hallgatom de a urbán-léderer-kovács kálmán-világi tengelyt inkább kihagyom...
    Ja,azt tudjátok hogy még a vb döntőben is ott fog pofázni urbán a hajdú pista mellett???ez undorító,sztem hajdó magában elfog süllyedni szégyenében amikor ezek a szakkomentátorok elemezgetni kezdenek...
  • Davidus
    amúgy nem tudtam elképzelni mi a fasz ez a ketyegés. azt hittem valami vírus:D