19716
Világbajnok: Olaszország
-
Paparazzi20 #2191 hát,ez kész,sportklubon tetézik a bajt:a hang és a kép rendesen csúszik,ez majd meccs közben lesz érdekes....hihetetlen!!! -
React #2190 bár én csak az első félidőt láttam, de szvsz unalmas volt :/ -
#2189 akkor nem maradtam le semmiröl... Beckham beadás. jo mecs volt? -
#2188 1-0 Angliának(öngólból) -
#2187 Anglia-Paraguay 1:0 -
#2186 Baxa meg,lehet nem tom nézni a svéd-TNT meccset mer 1 kibaxott nagy borulás jön,nekem meg műhódas cuccom van szal reménykedek. -
#2185 mennyi lett az anglia paraguay? -
#2184 De. :p -
#2183 csak nem sport 1-et nézel?:P -
#2182 Most s e a törökök,se a zoroszok nincsenek kinn.:O -
#2181 nem hiszem , most jók , 4-be jutunk -
#2180 Na az egy érdekes beszólás volt... :DDDDDDD -
#2179 Tuti, hogy az argentín meccset fogja adni, az lesz a nap meccse. Azokat meg általában rá fogják bízni. -
#2178 angliával szemben mindig nagyok a várakozások, agyon vannak sztárolva de szerintem ugyanugy gyengén fognak teljesíteni mint az utóbbi néhány vb-n ... -
OPM #2177 katasztrófa ez a világi, a szakkommentátorról már nem is beszélek... :@ -
#2176 Ja az jo beszolas volt.
Mint ahogy volt egy masik is, amin en szetrohogtem magam.
"Jol iskolazott a jobb laba" -
#2175 :DDDD -
#2174 Na igen ennek az osszecsapasnak a szinvonala is, hagyott maga utan kivannivalot.
Ha igy folytatjak az Angolok a jatekot, kilehet huzni oket is az eselyesek nevsorabol.
Bar mondjuk en a elokeszuleti mecsek utan mar ugy gondoltam, hogy ilyen jatekkal meg a 8 koze se fognak jutni.
Viszont kivancsi leszek majd a Csehek es Horvatok jatekara, mert en oket a titkos eremeselyesek koze sorolom. -
#2173 Világi: "Terrynek hamarosan ikrei születnek a menyasszonyától."
Nem mondom, szép teljesítmény Terrytől, hogy terhesen is pályára lép. -
#2172 igazadvan kicsit túloztam, svédek mellett ők lesznek a másik továbbjutók,de onnan már rákell kapcsolniuk:) -
Paparazzi20 #2171 ja,lehet hogy mégsem hajdú b közvetíti a svéd meccset,mer van valami hetthesy is vagy ki,akiről még nem hallottunk sokat..szóvallehet ő jön... -
#2170 Hát ez elég karcsú meccs volt. Többet vártam az angoloktól, főleg ilyen jó kezdés után. Kicsit meglepő volt, hgoy 1 csatárral játszottak az utolsó fél órában... -
pilboy #2169 hát az poén lenne, ha egy Trinidadot nem tudnának megverni -
#2168 Hát szerintem is gyenge volt. angolok nem az igaziak,ahhoz képest hogy milyen erős náluk a bajnokság itt válogatottban nem nyújtják azt a teljesítményt.Így 16közé se jutnak szvsz... -
#2167 "jobb meccset, és több gólt vártunk..."
é nhadd ne soroljam mit vártam :D -
#2166 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2165 Pont ezért rakták estére,mert akkor be tud köszönni hogy jó vacsorához... -
#2164 Mindjárt vége. :(
Ez már 1-0 marad gyerekek. -
#2163 nah véga a 90 percnek pedig vártam volan egy paraguay-i gólt :( -
#2162 Ki nem? Ki nem...Mit találnának ki ugyan? -
#2161 nem tom mit buzulsz ezen?
leveszed a hangot és kész , ha kimész meccsre ott sincs szpíker:P -
#2160 igen ez valóban "gyengébb" mint a másik kettő....de itt minden számít , ész nélkül nem lehet, csak ha már mindegy -
#2159 jah h a meccs elejéről is lemaradjunk :D -
#2158 ilyen nincsen...pont a nap legizgalmasabb meccsét adják oda lédRR-nek...jó vacsorához BUZI Léderer...és szarTL... -
#2157 az angol b közép kiveszi a zselét a hajából:P -
#2156 igaz szvsz Németek tényleg jó nyitó meccset rendeztek nekünk ^.^ -
Paparazzi20 #2155 köv meccsen hajdú B,este meg léderer...hiányolom az sms játékokat a közvetítések elejéről:) -
#2154 hát...a nyitómeccs után két ritkaszar meccs következett...remélem a Svéd-Trinidadon látunk egy kis gólparádét, és este az Argentina - Elefántcsontpart egy izgalmas derbi lesz...de ezek az Európa-Dél-Amerika párharcok eddig két dögünalmas meccset hoznak...
FORZA ITALIA! -
#2153 *ezt -
#2152 ez a két .... -t kínszenvedés hallgatni...