Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bárki csak a Léderer ne közvetítsen! <#falbav>#falbav>
Legalább a döntõ Hajdúé lesz!<#eljen>#eljen>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
BUDA > miskolc.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Az RTL Klub kedden sajtótájékoztatón ismerette a június 9-én kezdõdõ labdarúgó-világbajnokság televíziós közvetítéseit érintõ híreket, s ami a legfontosabb: 54 mérkõzést az „anyacsatornán”, 18-at pedig a nemrég létrehozott Sport Klubon követhetnek figyelemmel a szurkolók. Mivel a németországi eseményen 64 találkozót rendeznek, így egyértelmû, hogy lesznek „közös meccsek” is.
Az is fontos hír, hogy a Sport Klub minden összecsapást felvételrõl is bemutat. A játéknapok befejezése után mindkét csatorna 30 perces összefoglalót is sugároz.
A mérkõzéseket Hajdú B. István, Léderer Ákos, Világi Péter és Hethéssy Zoltán közvetíti majd, a riporterek munkáját szakkomentátorként Kovács Kálmán és Urbán Flórián segíti. A budapesti studióban Bozsik Péter szövetségi kapitány, valamint a volt szakvezetõ Bicskei Bertalan, illetve a korábbi kiváló válogatott játékos, a jelenleg szintén trénerként tevékenykedõ Nagy László mondja el véleményét.
Az RTL Klub május 30-án tart fõpróbát, amikor a Manchester United stadionjából, az Old Traffordról közvevíti az Anglia-Magyarország felkészülési találkozót.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Tegnap ért véget Szerbiában az a tender, amely arról volt hivatott dönteni, hogy mely televíziók kapnak országos frekvenciát a sugárzásukhoz. Nos, a döntés értelmében a BK Telecom amely a televizios közvetitési jogokat megvette a FIFA-tól, nem kapott országos sugárzási jogot, csak Belgrádi helyi jellegû TV lesz. Ugyhogy, az amugy a VB-re kijutott Szerbia lakosságának mintegy 15-20% fogja tudni élõben követni a kedvenceit!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Az meg hogy a Léderer vagy a Horti ilyen mérkõzéseket közvetithet,hát az esemény megcsúfolása.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
a Sport1 és Sport2-ben meg a UPC-nek van érdekeltsége
Ha jók az információim, nem kell parázni a sportklub miatt! Ugyanis<#vigyor1>#vigyor1>: a reklám eléggé megtévesztõ (sportklub, egyetlen csatorna ahol az összes meccset megnézheted). Na persze.. A meccseket az RTL KLUB is fogja közvetíteni! Csak ha egy idõben két meccs van - a kieséses rendszerben ugye ez lesz a módi - , akkor a sportklub leadja egymás után mindkettõt! Az rtl meg kiválasztja a neki szimpatikusabbat.. Ennyi lenne a trükk<#crazya>#crazya>
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
Meg egy kicsit az angoloknak is szurkolok... <#vigyor1>#vigyor1>
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
Forza Italy!!(meg persze Brazilok) És Te kinek?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
van kábelem, de nincs sprotklubbom, pedig fullcsomagot
fizetünk (Szeged)
ilyenkor "what a fuck" van?
ejj, 4 éve mit mûvelt mexicó...5.es voltam, minden du suli után pisztáciát ettem és néztem a meccseket
remélem kint leszek a vb-n<#idiota>#idiota>