Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alapos orvosi vizsgálatok alapján kiderült, hogy Wayne Rooney lábközépcsont-törést szenvedett jobb lábában szombaton a Chelsea elleni bajnokin, s a várhatóan hat hetes kényszerpihenõ miatt kérdéses, hogy szerepelhet-e az angol labdarúgó-válogatottban a június 9-én kezdõdõ németországi világbajnokságon.
Az angolok másik kiváló csatára, a Newcastle Unitedben szereplõ Michael Owen szombaton visszatért lábsérülése után, de a lefújás után kiderült, ismét kisebb gondok léptek fel. Pedig a klasszis mindössze félórát futballozott a Birmingham City ellen.
Sven-Göran Eriksson szövetségi kapitány gondjait tetézi, hogy Rooney és Owen mellett a hétvégén John Terry (Chelsea) és Gary Neville (Manchester United) is kisebb sérülést szenvedett a bajnoki cím sorsát végleg eldöntõ szombati rangadón.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
erkilenc 😊 csinálom nyugi
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Érdmes ezt kiemelni belõle:
"Több mûsorunkat befolyásolja a vébé, de a meccsnapokon így is általában két találkozót adunk. Megpróbáljuk úgy megoldani, hogy minden találkozó teljes egészében lemenjen, és a Forma-1-es futam sem rövidül meg" - tette hozzá.
"
Azt hiszem érdekes VB lesz,lehet egyik-másik meccs csak 60-70 percig fog tartani,aztán Barátok Közt vagy Forma 1 következik...
A labdarúgó VB-k szégyene ez!Egyáltalán hogy merülhetel hogy VB ideje alatt bármi más mûsor fontosabb legyen annak a csatornának aki közvetit.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A 32 éves játékos egy hónapja szenvedett térdsérülést, ezért nem lesz benne Marcello Lippi szövetségi kapitány 23 fõs keretében.
Vieri elõször február 28-án az olasz válogatott edzõtáborában sérült meg, és késõbb a Paris Saint-Germain elleni bajnokin tért vissza, de nyolc perc után ismét megsérült.
A támadó a bajnokságban biztos nem játszik és, így a nemzeti csapat keretében sem kap helyet.
Helyette Marcello Lippi szövetségi kapitány valószínûleg az AC Milan csatárát, Filippo Inzaghit hivja be a keretbe.
Építési éve: 1934 (átépítve: 2004)
Befogadóképessége: 74 500 fõ
A játéktér mérete: 105x70 méter
Parkolóhelyek száma: 3600 személygépkocsi

Amugy szerintem egy ilyen "vegyes" topicba olyan banner kellen ami nem utal egyik csapatra sem kifejezetten.Elég lenne a hivatalos logo + valami egyszerû háttér.
Ismerõsöm arrafelé dolgozik, és õ mondta, hogy a jegy annyiba kerül, mint a haza (nagyobb) meccseken (pl Magyar - Brazil) (12.000 tõl szinte bármeddig), de eljutni borzalmas, az autópálya mocsok drága...
Jól teszed😄DD
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
"Az argentinok vezetik a támadást, majd történik valami a 16-oson belül, nem is értem, micsoda, hoppá, egy gól, úgy néz ki tizenegyes volt. Érdekes döntés. De lássuk csak, az argentinok újabb támadást vezetnek, lekopirozzák az elõzõ akciót, és tizenegyes, újra, es újabb gól.
azazhogy bocsánat, ez az elõbbi gól ismétlése volt."
Léderer vajon hogy fog bejelentkezni?Jó vacsorához jó focit kívánok!?
És hol a Horti mester?Azon legalább röhögni lehet.
Hogy "csak" 10 meccs kizárólag sport klubos,erre még azt mondom,ha már jobb nem lehet,akkor ez még belefér.Ráadsául akkor amikor még napi 3 meccs van,tehát kettõt láthatunk.Persze ez biztos nem vigasztalja azt aki esetleg kedvelt csapatát nem láthatja.(Pl. a Csehek 2x is csak sport klubosok,vagy a svédek is egyszer)
Stúdióbeszélgetést meg úgysem fogom nézni... :c
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ezeknek ugye semmi kozuk nincs a focihoz? 😄
BUDA > miskolc.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
És ki az a Hethéssy Zoltán?
" Hetthéssy Zoltán 2000-ben a Telesportnál kezdte pályafutását, idén januártól a Sport Klub kommentátora "
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century