19716
Világbajnok: Olaszország
-
#6280 uh hez nagy vót :o -
R9 #6279 Interes ;-] -
#6278 micsoda gól -
#6277 Azta! -
Kanál #6276 eh mekkora gol -
R9 #6275 CAMBIASSO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6274 atyaúristen milyen gól -
#6273 Hát ezt mondom :D
amúgy gól :D -
Csesza #6272 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
Cambi -
#6271 Én is voltam párszor Amsterdamban, és tököm ki lett a várostól egy idő után, de azért szép város szerintem. Főleg egy kelet-európainak, aki teljesen más városokat lát itt keleten, mint nyugaton. De meglehet unni nagyon hamar azt a várost :) -
Kanál #6270 minden csapat jatszik a 3 idopontban -
#6269 én döntetlent nyomtam :) kockáztatok. végülis az argentínok ellen is 2-1 re nyomták és hát azért az argentínok csak jobbak mint a hollandok bár kituggya mi lesz... -
#6268 Az meg a másik... -
Csesza #6267 :DDDDDD tekerj egyet amsterdamba :DDDPPPP
repülővel mész? :DDDD -
#6266 [megy vele] -
#6265 Gondolom mindig váltva csinálják, hogy mindenki játszon minden időpontban meccset. Az sem lenne fair, ha a mexikóiak mindig 3kor játszannának, amikor a szukrolóknak kisebb része tud csak a meccsen lenni, stb. -
Kanál #6264 mindegy ha nem lenne trance es legalis fu akkor hollandia teljes mertekben szaksz :D
[megy amsterdamba 3 hetre] -
#6263 Zanetti és Sorin nincsenek valami túl jó viszonyban,nem vihette mindkettőjüket -
Csesza #6262 hát a keret hírdetésnél ezt kérdeztem én is!
meg azt hogy hol van J.Zanetti
szar keret sztem...
pedig egyiknek sincs semmi baja -
#6261 Azért nagy meglepetés lenne ha elvernék őket. A VB első meglepetése lenne szerintem :P -
#6260 ez honnan van keci? -
Unreal1942 #6259 Ez igaz,de a Mexico meccsre kb fele ennyien kiváncsiak...az mehetne 15 órakor az érdekesebbek meg este.
Ez a 3. ilyen ,hogy a sorrend rosszúl van öszeállítva. Asszem nem is az utolsó.
-
#6258 És az hogy lehet, hogy pl Burdisso kezd a válogatottban, aki az Interben csak csere Samuel mögött, aki a keretben sincs? -
#6257 aki szeretné a gépen nézni a meccset de nincs tunere annak itt egy cím, mediaplayer, fájl url megnyitása: mms://hellraiser.tx.hu:8080 -
Csesza #6256 Crespo is alakíthatna valamit! -
Kanál #6256 jah remelem elpicsazzak a hollandokat
viszont a hollandokra fogadtam sazl ordogi csapda -.- -
Csesza #6255 tudom hogy jobbak mint a Szerbek de remélem Szerbia a nyer... -
#6254 nem olyan rosszak az elefántok..... -
Csesza #6253 kocsog milosevic leaprítja Heinze-t -
#6252 Argentínok hosszú labdái elég pontatlanok. -
Kanál #6251 csori Lucso -
Csesza #6250 Lucho le
Cambiasso be
szegény... :( -
#6249 Máshogy nem nagyon tudnák megoldani a napi 3 meccset. -
#6248 gyógyuljon meg a druszám:P -
Unreal1942 #6247 Tessék... a fa**om kivan,hogy ilyen korán kell adni ezt a meccset.
Nem csak szervezés kérdése lenne? -
Csesza #6246 ijjj szegény Lucho meghúzódott -
Csesza #6245 ez mekkora volt máá, Lucho :D -
Csesza #6244 én a Szerbek közül csak Stanko-t sajnálom, nagy csalódás lesz neki ez a VB :(
remélem a köv. meccset megnyerik az Elefántok ellen... -
#6243 Labdaszedő minek adott új labdát, mikor oda esett az orra alá a másik :D -
Kanál #6242 ahhoz kepest hogy egy csomoan titkos eselyesnek hivtak oket, eleg nagy csalodas