Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Baz, milyen ajándékot adott Irán... Ilyet sem láttam még... <#wow2><#vigyor>

berlinboy6329
Én 7 évig taultam általánosban. 😉 De most meg Hülye Digi TV van azon meg niccsen 1 db német adó se.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

McFrost
Mit der fáráth biciklivel kommenzi hirtelen!
😄D

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Zenszkij
nekem világival csak az a bajom, hogy nincs véleménye, egy nagy mûember az egész, minden szép, minden jó.......sose szidja a bírót vagy állítja, hogy nem les, mikor lest int, mindig egyetért a bíróval (bezzeg a mi Jenõnk😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

EmIn3m02
rettentõen,akkor ugyanott lennénk mintha a sport klub nyomná az egész vb-t.....

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

zaki
Inkább hallgatom a német kommentárt, pedig 1 szót sem beszélek németül... 😄

Ráadásul a kép is kíváló, nincs megvágva, ahogy korábban is mondták már.

berlinboy6329
Vagy Mexikó volt?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Gxá Világi megszentégtelenítette Iránt.Beleszólt a himnustba 😄

Zenszkij
de nem bírt alatta csöndben maradni....

SLICK
gratulálok Világi: "természetesen meghallgatjuk elõbb a himnuszokat..."

McFrost
Mexico mint SS😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

berlinboy6329
De sajna Világi a kommentátor. 😞

Zenszkij
akkor legalább jót szórakoznánk

Zenszkij
CSODA, hallhatjuk Irán zenéjét 😊

Atesz89
A csúcs Fekete Pákó lenne kommentátornak

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

SLICK
nah ezt is megéltük gyerekek, himnuszt is hallhatunk -.-
de ez a kretén Világi közvetít -.-

Zenszkij
Világi Péter: Beckham gyönyörû beadása, és Owen megcsúsztatta, szép gól, Owen megint ott volt (majd 6 visszajátszás után) opp lehet, hogy öngól volt....édesjóistenem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

berlinboy6329
LESZNEK HIMNUSZOK!!!

Serpa
na.
már a folyóson vannak ....

hajrá!hajrá!

5w0rdf15h
jó de 2008ban lesz EB 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki
Megnyugodtam, köszi! A következõ VB-t meg közvetítse a Sport 1, az pazar lenne...

[Jakuza]
Viva la Mexico!!!! <#buck>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zenszkij
laza 1-0

SLICK
2008-as 😉
amúyg nemrég írta be valaki h az MTV vette meg a jogot -.-

[Jakuza]
Erdekes a Szloven TV meg azt is mutatja, ahogy lekezelnek a jatekosok az oltozofolyoson.
A szaros RTL meg a himnuszokat sem jatsza le, csak koton reklamot helyettuk.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

McFrost
Vivaaaaaa Mexico!!!

Zenszkij
de, tényleg Kótai, de riporternek inkább Fekete Lacit a retek egy más kaliberû "világgigamegaatomsztárját" tudnám elképzelni

zaki
Na akkor tippelek (megint) 😄

Mexikó-Irán 2-1

Serpa

zaki
Eb-t mondtam cimbora... 😄

5w0rdf15h
2008 nem? 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki
Remélem nem ezek a mocskok fogják a 2006-os Eb közvetítési jogát megvenni, addigra Kokó talán már riporter lesz, helyét meg Kótai fogja váltani a stúdióban... 😄

Zenszkij
de himnusz megint nem lesz, fontosabb az aqua park

McFrost
eddig alulteljesít nálam a VB

negyed órával meccs elõtt foglalkoznak a csapatokkal és bemutatják õket 😮
Ráadásul már az Élõ felirat is kinnvan 😊
Fejlõdõképesek azér 😄D

SLICK
sztem már befürdött az RTL -.- csak még nem tud róla
amúyg msot mutatták a mexikóiakat, hoygen készültek a VB-re... közben mutatták a lekes szurkolókat, és meg kell hagyni szép kis nénik szurkolnak mexikónak 😛

rezsofiz
gyenge meccs volt ez a szerbiaholland, majdnem elaludtam :c

sazl : c

Zenszkij
nem mindenki 17 éves itt a fórumon, de a mi nevünkben is megnyilatkoztál <#eljen><#eplus2>

Serpa
CCTV5en elég szép kis animációt csináltak.

Zenszkij
Kokó, úgy kivágnám mint a xar, sokan elvégzik a sulit, hogy riporterek lehessenek, erre ezt a leszerepelt levegõsúlyú boxolót rakják be, könyörgöm boxolt nem focizott!!!!! Mo. utolsó normális élõ riporterei Gundel Takács, Hajdú B., de még Faragó Ricsit vagy Gulyást, ne adj isten Vitrait is szivesebben hallgatnám! A sport 1, 2..olyan jó kis stáb jött ott össze, miért kellett elhappolni elõlük a közvetítést, remélem a retekklubb befürdik ezzel az egésszel

jbal
nem baj😄

lehet kicsit erõs lett 😄DDD

SLICK
nah kezdõdik -.-
kokóék ugatnak megint szokásukhoz híven ^^

Zenszkij
jah és Lengyelek, na az nem is volt oly rossz

SLICK
hát ez lol 😄

nah küldtem léderernek egy fincsi üzenetet elolvashatjátok a spam topicba

uhhh, tegnap este óta 400 új üzenet 😊))
Holnap töri emelttel végzek, aztán azóta már én is nézem rendszeresen 😊

Addig is jó szurkolást <#integet2>

Serpa
ez meg mi ???
^^

zaki
lol 😄DDDDDDDDD

zaki