Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
eddig a legjobb amit kaptam, az a microsofttol a Football Scoreboard, csak ott kedvenc csapat kivalasztasa kotelezo, es akkor az is kicsit nehezkes, ha minden csapat erdekel...
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
najó, tartom inkább magamat a 2-2 mellett
I love this game!
eddig a legjobb amit kaptam, az a microsofttol a Football Scoreboard, csak ott kedvenc csapat kivalasztasa kotelezo, es akkor az is kicsit nehezkes, ha minden csapat erdekel...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
-.-
mondjuk pár napja itt is betették a sport2-t
mondjuk szvsz elég gáz hogy 4000et fizetünk havonta a szolgáltatónak,de sport1 nincs....na mindegy,hátha lesz 😊
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
én nem a színvonalra értem hogy ugyan ott lennénk,hanem arra hogy sport1 rengeteg helyen nincs,többek között nálunk se
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
maradok azt hiszem a Szlovennal, a duma meg ugy sem erdekel annelkul is megvagyok.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.