Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aszondja Világi mester hogy a Dél Koreaiak "narancssárga" mezben játsznak.Mondom ismerõsömnek msn-en ez hülye,erre visszair hogy szerinte is narancssárgás...
Most én tényleg vak vagyok hogy semmi narancssárgát nem látok a Koreai mezben?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kitenném😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ennyit ér...😄DD
Remélem továbbjutnak a csoportból is😛 ha most nyernek, svédek Xelnek koreával, akkor már is sok az esély 😊
"A trágár beszédet mellõzd a topikban!"
BUDA > miskolc.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Aztán aki végignéz 1-2 meccsét, az nem ok nélkül lesz fan...
Más ha valaki azért szeret egy csapatot/játékost, mert a haverjai is, meg sikkes a legjobbnak drukkolni, és más a játékuk és egyéb szimpátia alapján szorítani valakinek.
Nem csodálom, hogy ennyien szerelmesek a brazil fociba, és nem azért, mert ez sikkes.
Van aki így választ csapatot, van aki máshogy, a lényeg, hogy õ azért szorít szívbõl.
Pl. annak is megvan az oka, aki a németeknek, olaszoknak szurkol..
Én nem szurkolok nekik, nem tetszik a játékuk, különösebben nem is köt semmi hozzájuk, azt ennyi. vkinek meg ez tetszik.
Én mindig is latinos focit kedvelõ voltam, imádom a spanyol - brazil - portugál pólust.
😊
BUDA > miskolc.
Ez már csak ilyen😄
Hol lenne?
:|
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
sztem egy statisztikát megnéznék menynivel növekedett a Ronaldinho szurkolói tábor 2005-2006-ban 😄
NEm akarom bántani a bannerban megtalálható oldalt, ahol fent vannak a gólok, és összefoglalók, de az origo-n, is fent van az összes meccs összes összefoglalója...és lényegesen jobb minõségben.
Ettõl függetlenül minden tiszteletem az oldal készítõjéért. Nagy munka összeszedni ennyi különbözõ oldalról a dolgokat.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
trinidadon nyertem 55 pontot -.-
BUDA > miskolc.
Csak mert a bannerban el van írva 2 helyen is. Bár most már mind1, mert mindjárt kezdõdik a meccs 😊
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
amúgy iagazad van sok a divat drukker a brazil szurkolók közt fõleg akik msot Ronaldinhot sztárolják :o
A Horvátok mindog szoktak meglepetéseket okozni, a Brazilok meg mindig lenézik az ellenfeleiket!