Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
jaja, csak meghívóval lehet iwiwre jelentkezni 😛

Spanyolország-Ukrajna 1-1
Tunézia-Szaúd-Arábia 3-0
Németország-Lengyelország 2-1

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

DJ Bee18
láncreakciót indítottam? 😄DDDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

engem is please valaki hívjon meg az iwiwre mert én se tudok regelni elõre is köszönöm

IMYke2.0.0.0
Nyertél. Remélem, a Tippmixen is hasonlóan sikeres vagy! <#eljen><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jbal
engem is vki meghívhatna.kiv.lennék rá meg a vb játék is király lehet:ð

Shaman
én nemrég regeltem,de sajna még nem kaptam meghívót..C

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

DJ Bee18
most jut eszembe, valaki hívjon már meg az iwiw-re, mert nem tudok regisztrálni 😄D (privátban 😊

[Jakuza]
Ja, egy fiatal tacsko meg Imike. 😛
Amugy belepsz az iwiwre es kiszurja a szemed a VB Játék felirat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Shaman
egyébként ez hol a rákban van az iwiw-en?

Mondjuk csak be kéne lépnem,megnézni,de lusta vagyok :-p

Shaman
kiszámolhatom?

Asszongya,hogy ha 86-ban 12 éves voltál,akkot most.....nagyjából 32 lehetsz.

Nyertem? :-p

[Jakuza]
Eh, most nezem hogy dontetlent tippeltem a Francia mecsre, kozben meg veletlenul 1esre huztam be.
Igy aztan nem lesz ebbol elmezony az iwiwen, miutan az elso 5 mecset kihagytam.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0
Már '86 óta figyelem a VB-ket <12 évesen kezdett el érdekelni a TV-foci> és azóta a braziloknak, és a dél-amerikai futtballnak drukkolok <'86-ban Maradona dobogtatta meg a fociszívemet>, s tudom, hogy ha nagyon akarnak, akkor végig gyõzni fognak... a kérdés már csak az, hogy mikor érzik szükségét annak, hogy valóban begyújtsák a rakétát...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

R10
<#eljen><#worship><#awink>

!!!Hajrá Brazília!!!

Copa Americán is épp hogy nyerték elsõ meccsüket 89.percben fejelt góllal, utána meg lõttek 4-t asszem. Nem kell megijedni beindul a gépezet :-]

IMYke2.0.0.0
Nehéz elfogadni, de tegnap a horvátok simán legyõzhették volna a brazilokat, ha Fortuna is az õ oldalukra áll... ez azért durva, mert - számos helyen elmondták már, még õk is tudják - a brazilok inkább esélyesebbek a VB-gyõzelemre, mint mondjuk a horvátok, vagy a franciák...
A tegnap mutatott formájuk azonban eléggé felemás képet mutat a kanárisárga mezesekrõl...
Ronaldo-t rendkívül jól semlegesítették, ezért nem juthatott rendesen labdához. Õ sem nagyon rohangált. A törpe Robinho meg bizonyítani akar, jó hogy a tüdejét is kiköpte...

R10
hát Ronaldo télleg gyenge volt :S
és Adriano se nyújtotta azt amit tud :\\\

!!!Hajrá Brazília!!!

DJ Bee18
nem értem mi a gond Robinhoval, jelenlegi Ronaldo helyett biztos jobb választás. És 15 perc alatt mit vártok? Volt két csele, Adrianonak meg majdnem gólpasszt adott. Többet csinált mint Adriano és Ronaldo 90 perc alatt 😄DD

EmIn3m02
hát nem mondhatod hogy nincs csúcsformában egy henry,vagy trezeguet
csak vhogy válogatottban sose megy nekik 2002óta....😞

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

DJ Bee18
már gondoltam arra, venni kellett volna 10 jegyet, abból kinnt így eladni 8-at, és még egy rahedli pénzt is keresel, és látod a meccset is 😄DD Csak lehet, hogy nem jön be az üzlet 😊

Reggel hallottam a Rádióban, hogy valaki ~980ezer Forintnak megfelelõ eurót fizetett egy jegyüzérnek, hogy élõben lássa a németország-lengyelország összecsapást!

Ez kész😊)

Úristen...
Na, a köszönéseknél, már csak ez a mondat volt <#eljen>

Úgylátom a Franciáknak, mintha mostse menne, pedig, hogy olvastam a nyilatkozataikat: "...csúcsformában vannak a játékosok, nincs az az ellenfél akiken ne tudnánk megverni..."
LoL

A Braziloknak, nem ment, a Hovátok tudták volna õket verni, ha van egy kis szerencséjük, mert töbnyire azon is múlik a foci.
Sebaj, egy nullás vereség a horvátoknak még belefér, viszont a Braziloknak kevés.

Zsolti9014
Persze nem akarlak megbántani, bocs.<#szomoru1>

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Na, ez jó nagy hülyeség volt.

Hajrá Magyarország!

Oziris666
Pamacs nemértex a focihoz😄

grizzly21
és ezért csak 2 büntit adnak?

grizzly21
elsõre? te most látod elõször? épp elég baj az..az a kissrác kétszer olyan ügyes mint a horvát csapat együttvéve

EmIn3m02
'nyád a tetves.

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Spanyolország-Ukrajna 2-1
Tunézia-Szaúd-Arábia 2-1
Németország-Lengyelország 1-2

REAL MADRID

bazza
csak annyi volt az egész, hogy ezek mellet a horvát védõk mellet nem tudták a rövidpasszos játékukat csinálni, ezért próbálkoztak többszöris inkább távoli lövésekkel. Ronaldo pedig lehet hogy nem volt formában, de sztem ez az õs stílusa. Sétálgat sétálgat, majd nyom két cselt és lõ két gólt. Most nem így volt, néhány labdát elcseszett, de azért még nem szar.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Kit--Kat
Legalább látszik, hogy a brazilok is verhetõk és nem szállnak el annyira tõle a szurkolóik...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Serpa
Spanyolország-Ukrajna 2-1
Tunézia-Szaúd-Arábia 3-0
Németország-Lengyelország 1-1

malti ne beszélj hülyeségeket 😄

Rage47
Hát remélem a csapatok most már feloldódnak tényleg az elsõ meccseik után.
Rage47
Beteg volt vb elött, láz stb. mondta a kommentátor is.
REALista
Szerintem se volt 100%-os de mindegy!!!Fog még õ gólokat lõni!!!<#nevetes1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Serpa
mi baja volt?

Rage47
nem lehet h még érzett vmit a betegségbõl Ronaldo? habár lehet h úgy biztos nem engedték volna focizni...
Serpa
gondolom a csapatszellemet erõsíti.

REALista
És az mé jó nekik???

Shep
-1 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Egész jó meccs volt, de legközelebb akár az edzõ is beállhatna Ronaldo helyett, sétálgatni az is tud.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Serpa
tudtam, h reagálsz majd rá. ^^

meccs elõtti imádkozást.

Léderer egy fasz. Ronaldo tényleg elég szar volt, de ha megnéztétek, akkor mindig 7-8! horvát volt hátul. Nem csak õ nem tudott semmit se kezdeni hanem az egész csatársor. Ez már túlzás volt, hogy 20 percig csak arról beszélt, hogy milyen szar. Szer volt és pont. Nem kell ezen annyit lovagolni, csak azért mert õ a Ronaldo.

A másik aranyköpés by kálmi: "már serdülõkorban megtanítják, hogy nem szabad szabadrugást keresztbe lõni" 😄DD
Ha ilyen okos akkor miértnem Magyarország a vb esélyes?

REALista
Mit gondilsz miért kockás a mezük?Félidõben lehet sakkozni!!!😊

NeoMaN
És mit csinálnál a 0-0-ás meccsekkel? 0 pont?
😊))

Még jó hogy erre nincs lehetõséged...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bazza
jó azért egy horvát ellenfél nembiztos hogy a legkönnyebb bemelegítésnek. emléxem, 4 éve Kína, meg Costa rica volt... hát õket aztán szépen verték.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"