Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tunézia-Szaúd-Arábia 3-0
Németország-Lengyelország 2-1
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Amugy belepsz az iwiwre es kiszurja a szemed a VB Játék felirat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mondjuk csak be kéne lépnem,megnézni,de lusta vagyok :-p
Asszongya,hogy ha 86-ban 12 éves voltál,akkot most.....nagyjából 32 lehetsz.
Nyertem? :-p
Igy aztan nem lesz ebbol elmezony az iwiwen, miutan az elso 5 mecset kihagytam.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A tegnap mutatott formájuk azonban eléggé felemás képet mutat a kanárisárga mezesekrõl...
Ronaldo-t rendkívül jól semlegesítették, ezért nem juthatott rendesen labdához. Õ sem nagyon rohangált. A törpe Robinho meg bizonyítani akar, jó hogy a tüdejét is kiköpte...
és Adriano se nyújtotta azt amit tud :\\\
!!!Hajrá Brazília!!!
csak vhogy válogatottban sose megy nekik 2002óta....😞
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Ez kész😊)
Na, a köszönéseknél, már csak ez a mondat volt <#eljen>#eljen>
LoL
Sebaj, egy nullás vereség a horvátoknak még belefér, viszont a Braziloknak kevés.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Tunézia-Szaúd-Arábia 2-1
Németország-Lengyelország 1-2
REAL MADRID
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A másik aranyköpés by kálmi: "már serdülõkorban megtanítják, hogy nem szabad szabadrugást keresztbe lõni" 😄DD
Ha ilyen okos akkor miértnem Magyarország a vb esélyes?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.