Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
nem teljesen értettem,miért kell pakolnia a lengyeleknek. Jó valszeg nem seok esélyük van továbbjutni,de matematiaki még van ezért nem?
Hisz ha Ecuador kikap Costa Ricától,valamint az uccsó körben a Lengyelek megverik Costa Ricát,s Ecuador kikap Angliától,akkor elvileg mindhárom csapatnak 1 gyõzelme van,s ilyenkor a gólkülönbság számít nem?Szal reménykedniük kell,meg majd rúgni kurva sok gólt Costa Ricának

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

The FlashBack
nem fogunk😄

BiG G
jaértem😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

nyami
itt az idõ nyelvet újítani!4

Elõtettek a lehetõség srácok, ne futamodjatok meg tõle!4

The FlashBack
Anglia 2 : 2 Trinidad és Tobago

The FlashBack
spamelni volt eredetileg😄DD Csak gabber átírta, de nekem aztán tök8, hogymi😊)

BiG G
amugy milyen szo az hogy "spamolni"? Kazinczy ezt meghallaná, tuti kifutna a világból... nyelvújítás rulzik.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

[Jakuza]
Na igen az erdekes mecs lesz.
Bar a Szerbek hihetetlenul gyengen jatszottak az elso mecsen.
De itt mar elethalalharc lesz, mint pl a mai napon is.
Az elso kanyarban a Lengyelek jatszottak az egyik leggyengebben, es megis mennyire felszivtak magukat a kiese elkerulese miatt.
Igaz a masodik felidore feloroltek oket. Mondjuk egy nagyon nagy vedelmi hiba kellett ahhoz, hogy a Nemetek nyerjenek a belso vedok elaludtak, meg a fejukben volt a megkonnyebbules amit a ket kapufa okozott.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Szint teljesen egyetértek...

grizzly21
hát nemtom.a svédek eddig egy golt sem lõttek, paraguay meg egész jol játszott anglia ellen. Az a valdez vagy ki tud focizni..

[Jakuza]
Tippjeim holnapra:
Ecuador-Costa Rica 1-1
Anglia-Trinidad és Tobago 3-1
Svédország-Paraguay 2-0

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nagyon kiváncsian várom a SCG-ARG péntek 3-kor

Nem rossz Costa Rica sm, inkább X
Az angolokra nem érdemes az odds miatt,
a svéd a tuti holnapra... akár félidõ vége 1-1

fistin
raknék is rájuk de ha már trinidadot nem bírják megverni akkor paraguay al nemtom mit kezdenek.... na de mégis ecuador vagy costa rica, mer ezt a meccset is megrakom 😊

Ch_Slater
de rosszak voltak a németek. a döntetlent érdemelték volna meg (maximum).

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Kit--Kat
ÕÕÕ!!!! Így emlékeztem a nevére hhe szánalmasan vicces<#szomoru2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

grizzly21
nem láttam ekvádort játszani de sztem tegyél rájuk, costa rica nem olyan jo

nyami
svédekre 😛

fistin
kire lenne érdemes tenni ecuador vagy costa rica?

[Jakuza]
Vigyazz Roni nehogy beinduljon. 😛

zaki
Zsidovek? Az ki? <#hehe><#hehe>

Ecuador nem fogja megverni Costa Ricát...

Én megtettem a Kloset gólkirálynak (21x) még a VB elõtt, de ma nem gyarapodott

zaki
Nem volt rossz meccs, kicsit sajnáltam a végén csóró lengyeleket. Vicces volt az a 2 kapufás jelenet... 😄

Minden kommentátor tûrhetõ, csak ne legyen a VEREBES A SZAKKOMENTÁTOR!

[Jakuza]
Amugy 8szoros penz az is ha nem a Brazilok nyerik a VBt.
Egy otos vagy tizessel siman megkockaztathato, mert akar meg az is elofordulhat.

Kit--Kat
Nekem a csúcs az volt amikor Zsidoveket lecserélték, 2 percre rá Léderernél, még mindíg õ szerelte Ballackot.<#idiota> Aztán kijavította nagy profizmussal, hogy a Zsidovek helyén játszó játékos szerelt<#gonosz1>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Holnap a svédekben bízok, habár paraquay sem piskóta. de a svédek nyernek

[Jakuza]
40szeres penz 😛
Ezeknel az angoloknal mindenre lehet fogadni.

Láma!
ettöl féltem😄DD
hogy családos ember vagy😄DDD
hát igen, a VB az VB😊
nincs mese

A feleségem meg a 3 éves kisfiam aludt a szobában, de csak ALUDT (nem tudtam csendben maradni)

tesó07
Az király.én arra fogadtam hogy x vagy lengyel gyõzelem lesz.nem sok hiányzott.

RMCF

Láma!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
egydül nézted?😄

Rage47
😄DD
[Jakuza]
Dehogynem en ma total elveztem, hogy tettem egy kis penzt a nemetek hosszabitasban torteno gyozelmere. 😛
Nemetek ilyen teren utanozhatatlanok.

Nem még délután...

Láma!
én még nem fogadtam, megvártam az elsö kört. vagy holnap, vagy pénteken megyek😄D

A végletek voltak, azok a hangok és akrobatikus mozdulatok amit 91-93. percig kiadtam, nem semmi volt, elhihetitek

BADE
mikor fogadtad?meccs közben?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Nem jó VB-t nézni ha fogadsz, nem tudod élvezni ûgy a meccseket (csak a pénzt aztán...)

Láma!
az igen!!!
akkor megérte😊

Rage47
szép😊
gabber_saviola
😄dddddddddddddd
gondolom, körmöd van még? -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

1000 x 24 = 24000

A Lengyelek megérdemelték volna ezt az X et 😞

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Láma!
😄DDDDDDDDd
mennyit nyertél?😄

Én fogadtam a német meccsre, mégpedig, hogy a mérkõzés elsõ gólja a 81. perctõl a meccs végéig születik, 24 szeres volt a szorzó. El tudjátok képzelni ezt az ideget? A 80.percig szurkoltam, hogy ne legyen gól, aztán amit átéltem a kétkapufás helyzetnél...
Többet ilyenre nem fogadok, infarktus veszély...

grizzly21
semmi taktikázás? melyik meccset nézted? A végén ha nincs az a 3 taktikai falt (ami egyébként mind undorito volt és sárgát ért), akkor a lengyelek lõnek gólt

így van, és respect érte, csak legközelebb remélem nem az ellenfélnek lesz ekkora mákja

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Láma!
😄DDDDDDD