Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hisz ha Ecuador kikap Costa Ricától,valamint az uccsó körben a Lengyelek megverik Costa Ricát,s Ecuador kikap Angliától,akkor elvileg mindhárom csapatnak 1 gyõzelme van,s ilyenkor a gólkülönbság számít nem?Szal reménykedniük kell,meg majd rúgni kurva sok gólt Costa Ricának
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Bar a Szerbek hihetetlenul gyengen jatszottak az elso mecsen.
De itt mar elethalalharc lesz, mint pl a mai napon is.
Az elso kanyarban a Lengyelek jatszottak az egyik leggyengebben, es megis mennyire felszivtak magukat a kiese elkerulese miatt.
Igaz a masodik felidore feloroltek oket. Mondjuk egy nagyon nagy vedelmi hiba kellett ahhoz, hogy a Nemetek nyerjenek a belso vedok elaludtak, meg a fejukben volt a megkonnyebbules amit a ket kapufa okozott.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ecuador-Costa Rica 1-1
Anglia-Trinidad és Tobago 3-1
Svédország-Paraguay 2-0
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az angolokra nem érdemes az odds miatt,
a svéd a tuti holnapra... akár félidõ vége 1-1
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egy otos vagy tizessel siman megkockaztathato, mert akar meg az is elofordulhat.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ezeknel az angoloknal mindenre lehet fogadni.
Nemetek ilyen teren utanozhatatlanok.
gondolom, körmöd van még? -.-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Többet ilyenre nem fogadok, infarktus veszély...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"