19716
Világbajnok: Olaszország
-
#8405 Én csak copy-paste az index-ről... -
#8404 Frey=Frei -
#8403 Mert az országunk sem ilyen... -
#8402 Mert nálnunk nincs VB :D -
Grenzjager #8401 Legendás német precizitás és fegyelem ide vagy oda, azért szerencsére akad példa arra is, hogy a vendégszeretet legyőzi a kötelességtudatot. A hétvégi, Trinidad és Tobago-Svédország meccs után egy órával az egyik dortmundi villamosvezető hölgy műszakjának éppen vége volt, és a depóba kellett volna irányítania a járgányt. Ő azonban fittyet hányt a szabályzatra és az adóvevőn vele ordibáló főnökére, és még egy fuvart tett a stadion és a belváros között - ha nem nőről lenne szó, írhatnánk: saját szakállára.
- Tiszta a lelkiismeretem, szerintem helyesen cselekedtem. Amikor a plusz kör után visszavittem a szerelvényt a remízbe, rákérdeztek, miért csináltam? Hát azért, mert még sok ember várt villamosra odakint, a stadionnál - mesélte utóbb a "hős villamosvezető", aki, bár a labdarúgást nem kedveli ugyan, de a világbajnokság hangulata őt is teljesen elvarázsolta.
NÁLUNK MIÉRT NEM ILYEN A 47-es ?? -
#8400 vége:D
-
#8399 [...]A kontrából Frey akár gólt is lőhetne, de nem jut eszébe, hogy mondják törökül azt, hogy „reformértékű megszorítás”, így utolérik."
[Kacag] -
Grenzjager #8398 a sok dopping..... 0-6 -
Grenzjager #8397 Ez igen ,német szervezés, le a kalappal!
Itthon azt hiszem el lettek volna....
Több mint 400 mexikói szurkoló aludt az Angola elleni 0-0 után Hannoverben. Az eset a szervező bizottság rugalmasságát dicséri, mert miután a drukkerek lekésték a vonatjukat, megnyittatták a hatóságokkal a pályaudvar alatti légós óvóhelyet.
A tűzoltók villámgyorsan szétnyitható kempingágyakkal látták el a szurkolókat, és a máltai Lovagrend jelenlévő képviselője szerint a rossz eredmény ellenére mindenki remek hangulatban töltötte az éjszakát. -
#8396 tegnap volt az m1-en, a 86-os mexikói vb
-
#8395 független államok közössége? :D -
#8394 f.á.k bíró elvtárs! :=((( -
Grenzjager #8393 és akkor Dél Korea csoportelső lesz :):):) ammán mily komoly !! -
#8392 pedig az volt, indexen is azt írja az arc, a 'szöveges élő közvetítésnél' -
Grenzjager #8391 szerintem amúgy szar ez a VB, az első VB amit még kispöcsként néztem a '86-oa volt, arról ne is beszéljünk, a 90-es nagyon zsír volt.... na onnantól viszont esik színvonal -
#8390 ja. az összes bíró egy reakad kaká:D (kaká = ganyé)
-
#8389 :)(kihogylátja
-
#8388 megszoktuk már ezen a vb-n :( bezzeg ez nem zavarja a fifát -
Kanál #8387 mert nem volt az -.- -
#8386 nem fújta be a bíró a tizenegyest!
-
#8385 oh, volt már több:)
-
#8384 Ki? Mi? Mondjátok mán' :))) -
#8383 lol -
#8382 mennyi 15:35ös hozzászólás :) -
#8381 nemértedaviccet -
Grenzjager #8380 most nézem amúgy a VB-t nagyon befolyásoló meccs a Német-Ecuador lesz
nagyon izgi mert Ger-Cos 4-2, Ecu-Cos 3-0, Ger-Pol 1-0, Ecu-Pol 2-0
Ecuador lesz a VB meglepetés csapata???
És a német-ecuadorban benne van az X !!!
és akkor Ecuador a csoportelső!! na onnantól érdekes lesz a VB döntő két ága..
mert akkor ha bejön a papírforma akkor ez egyik ág: Ecu-Ger, Arg-Mex, Kor-Ukr, Ita-Cro a másik meg elé zúzós!!: Eng, Ger, Bra, Esp, Fra, Ned, Por
-
#8379 csak nyugodtan
1 Flashback imádó kap egy sört:D na?
-
Kanál #8378 lalalalal hogy feldobta magat : o -
#8377 siessél, mert lemaradsz:))
-
#8376 ???? -
#8375 nincs 11es...vak ez a bíró -
#8374 a templomos duma régi nagyon és sz@r :) de a FlashBack imádáson még elgondolkodok :D -
#8373 Szerintetek mikorra lesz meg a #10000? :DDD -
#8372 Hát ja, és még 1 óra míg hazaérek... -
#8371 -
#8370 hát akkor marad ez a topik...itt ugyis beirjuk hogyha valami történik :) -
#8369 -
#8368 Upsz már válaszoltam is... :) -
#8367 az xar
-
#8366 Hinni a templomban kell, plusz bennem:D