19716
Világbajnok: Olaszország
-
Grenzjager #8889 nem 2-0 lett? ThOOOOOOOREghelle :) -
#8888 nem a felkészülési meccs számít:) hanem a VB, mint pl 4 éve:)
Hamár felkészülési meccs: nem volt valami Magyarország-Németország 2-2 még 1-2 éve?:P:) -
Grenzjager #8887 Chico keblemre! -
#8886 Hát, ahhoz képest, hogy a felkészülési meccseken, Argentínát, és a Brazilokat is verták, igen, lefocizták őket
-
#8885 németek jó tolták ma csak lestem h lefocizták Ecuadort :)
(jó mondjuk nem volt nehéz) -
#8884 :)
Félreértelmezitek a dolgot:)
Nem vagy divatdrukker, de ezt már lezártam:)
-
#8883 Hmm...az Argentinok nyertek 6-0-ra! Én nekik szurkolok!
Most divatdrukker vagyok?!
Nem hinném, ugyanis 1978-ban amikor !! 3 !! éves voltam, ők lettek a kedvenceim!
Mario Kempes (El Matador) a nagy hajával, Isten volt számomra akkor...
Ő miatta lettem - és vagyok - Argentin drukker... és asszem maradok, bármi is történt azóta és még fog történni ezután...Velük!! -
#8882 miért? -
Gabe18 #8881 Na akkor én vagyok az a kivétel ami erősiti a szabályt,mert tőlem úgy játsznak ahogy akarnak,de úgy utálom őket hogy azt elmondani se lehet... -
#8880 Igazából az utóbbi négy évben alakul ez ki:)
Szerinted 200-ben eszébe jutott egy akkori 12-14 éves srácnak, hogy a Braziloknak drukkoljon, az elejétől a végéig?
A Döntő, az már más, de mind1, lezártuk ezt a témát:)
-
#8879 Á, én ezt itt most LEZÁRTAM:)
-
#8878 miért csak az drukker, aki mittudomén 5 éve szurkol? valamiko el kell kezdeni :) Aki 86 óta szurkol, annak 87-ben mondogatták, hogy divatdrukker :DDD -
#8877 Ja, igen főleg Ált. Isk.ben nyilatkozik meg, mikor mindenki Ronaldo-s sárga mezbe nyomja:)
Mert mesélték:)
-
#8876 na léptem, hogy hazaérjek meccsre, valszeg addigra 500 HSZ lesz már, szal ebből a témából többet nem olvasok :)
csáó! -
#8875 Mindenki szereti a Brazilokat, ha szépen játszanak, ez nem vitás:)
-
#8874 jó hát ez 1-2 12 éves kisgyerek.
de ez a divatdrukkerség ennél sokkal jobban kinőtte magát, hogy ekkora téma lett :)))))))))) -
#8873 Nekem semmi közöm hozzá, csak néha felhúznak az ilyenek
-
#8872 szerintem nem kell ezt annyira túlbeszélni :D hajrá Brazilok! csak mutassanak is valami szépet már...
Én nem vok divatdrukker, mert nem váltottam át hirtelen Németországra, amiért ilyen jól tolják, hanem bízom hogy beindul a gépezet... Aztán max. csalódom. 98ban úgyis azt tettem, de még mindig itt vok. :))
na hali! :) -
#8871 Páran mondták itt, hogy 86 os Mexikói vb óta a Braziloknak drukkor. OKÉ.
Mondta itt valaki azt is, amit én írtam, valahogy így:
Ronaldinho a Brazil válogatottban játszik?
Jött rá a válasz, hogy igen
Erre írta, hogy akkor drukkolok nekik, úgyis ők nyerték tavaly, nameg Ronaldibho, elég jól focizik!
Szerinted ez mi?
Rólad meg nem mondtam, hogy divatdrukker vagy, bár akár az is lehetsz:)
Ez ugyanaz, mint a divatrokkerség!
Olyat is ismerek
-
#8870 én értem. De ez honnan derül ki? :) Leírják??? :)) én ilyen emberkékről hál istennek nem hallottam.
:))
De ha hallanék is max. nyomnék egy alt-f4et, kár a szóért :) -
#8869 Divatdrukker az, aki (pl most) a Braziloknak szurkol, csakazért mert ők a legjpbbak, még ha nem is így van!
Divatdrukker az, aki eddig egy VB-t sem nézett, csak hallotta, hogy 4éve a Brazilok nyerték, szurkolok, nekik, biztos népszerű leszek.
Szturkolok a Braziloknak, mert hallottam, hogy ott játszik Ronaldinho, aki állítólag jól focizik. És hason.
Hányingerem van ezektől
Mi közöd hozzá? Meg innen tudod, hogy a másik miért szurkol? -
#8868 és ez miben nyilvánul meg? általában kevés emberről derül ki így a fórumon az amiket te leírtál... mert ilyenekről nincs szó. mégis divatdrukkerezés folyik. :)
pl. rólam senki nem tudja, hogy miért drukkolok a braziloknak, argentínoknak, portugáloknak... szal marad: divatdrukker vagyok :) -
#8867 Nem, nem, nem!
MOndom, hogy sokna, most csak azért néznek meg egy Brazil meccset, mert azt hiszi, hogy húú én most nézem a Brazilokat, nekik szurkolok, és kemény vagyok...
-
#8866 eléggé nevetséges szerintem is ez az egész divatozás.
Ha nem tetszik valakinek, hogy másik csapatnak drukkol mint ő, akkor azt meg lehet úgyis mondani, hogy fújj a csapat, vagy vmi. :D De ez a ledivatozás ilyen ki nem mondott ellenszenv a másik csapat iránt...
És aki ledivatoz mást, az miért nem divatdrukker? :)) ugyanúgy lehet azt is mondani... hogy divat nagy csapatot, kicsit, erőset, gyengét... épp az a divat, ami éppen nem tetszik.
ehh ehh.
nah. ennyit erről! :))
Este talizunk a meccsnél :P -
#8865 azért erről vitatkozhatnánk, nem?
Divatdrukker az, aki (pl most) a Braziloknak szurkol, csakazért mert ők a legjpbbak, még ha nem is így van!
Divatdrukker az, aki eddig egy VB-t sem nézett, csak hallotta, hogy 4éve a Brazilok nyerték, szurkolok, nekik, biztos népszerű leszek.
Szturkolok a Braziloknak, mert hallottam, hogy ott játszik Ronaldinho, aki állítólag jól focizik. És hason.
Hányingerem van ezektől
-
#8864 nekem is elegem van. Mindenki annak szurkol akit szimpatikusnk talál... Másokat divatdrukkernek nevezni éppúgy divat mostanában... -
#8863 A Föld nőnemű - az angolszász nyelterületen, és keleti vallásokban. -
#8862 ne divatozzatok már báz
utolsó kommentek java:divat ez divat az,nem öltözködés ez hogy divatról beszéljünk -
Pill #8861 De Anglia maga nőnemű. Ahogy magyarország is Nem tudtad?
Amúgy szerintetek hogy alaul az eredmény? -
#8860 Hát nehezen is "lenne meg neki", hisz pasik futkároznak a gyepen... -
Pill #8859 Angliának nem lesz meg ma este... -
Csesza #8858 köelebb van az 150cm-hez mint a 2méterhez :) -
fradista91 #8857 Vége. Németország 3:0 Ecuador -
#8856 podolski -
#8855 ki lőtte a 3. gólt? -
#8854 a 2 méteres benga néger akinek a beceneve "szőke" hm:D -
#8853 A trágár beszédet mellőzd a topikban! -
#8852 hát nemigazán
-
#8850 a lengyelek rúgtak még 1et :) -
fradista91 #8849 Hát ki így, ki úgy gondolja... De továbbállhatnánk.
Lengyelország 2 - 1 Costa Rica