Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem, mert kibaxom a hangfalakat 😄
tssssssssssssss
az tuti nem az 😄 vagy esetleg terembe való 😄 msot néztem hogy van több fajta..
amivel játszák azt én 18.e-FT-ért láttam
ja és letöröltem a képet 😄
amivel játszák azt én 18.e-FT-ért láttam
ja és letöröltem a képet 😄
GGMU
jah, jól néz ki + biztos jobban viselkedik fizikailag a pályán, meg elfogadnám énis ^^ de a focinak nem errõl kellene szólni (reklám, pénz, technológia, magamutogatás, vegyél 50K-ért cipõt mertkülömben nemvagy jó focista, stbstb)
törölve
énis megfogom venni, de még a 6000it sajnálom érte, de annyit viszont megér😊 Csak átne vágjanak, mert a neten télleg annyiért láttam😛
Ha te mondod😊
De szerintem gyönyörû labda!
De szerintem gyönyörû labda!
Õszintén😊
Labda-pattog, és még szép is😊
De ez rablás😊 Azt hiszik, hogy VB van, és akkor az emberek mindent meg kajálnak?
Labda-pattog, és még szép is😊
De ez rablás😊 Azt hiszik, hogy VB van, és akkor az emberek mindent meg kajálnak?
Neten 6000ért meg lehet rendelni😊
Ugyanolyan szép, adidas lokó rajta:-)
Jah, és márkakereskedésbõl
Ugyanolyan szép, adidas lokó rajta:-)
Jah, és márkakereskedésbõl
1általán, emlékszem 2002es VB elõtt voltam kint németben 6ezernek megfelelõ euróba került a labda kint. Itthon volt 12ezer. És ma már ott tartunk, hogy 4év alatt 26ezerre nõtt az ára.
Jó meg minden de 14ezerrel többért??
Jó meg minden de 14ezerrel többért??
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Invasion😊
Najó FLÉM OFF
Najó FLÉM OFF
Nálunk Jégis, és esõ is, az autó meg kinn ál:S (Kunhegyes)
Töltött az oldal, aztán egyszercsak áramszünet, de mivel szünetmentes táp van, és a gép életben maradt, cask a net ment el:-)
És amikor szakadt a kapcsolat, stoppoltam az ie-t, h addig a már betöltött hsz-eket eltudjam olvasni amíg tart az áramszünet, és az övé csak félig jött be
És amikor szakadt a kapcsolat, stoppoltam az ie-t, h addig a már betöltött hsz-eket eltudjam olvasni amíg tart az áramszünet, és az övé csak félig jött be
bálunk is vihar van.hol lax?
meg mi az h a szöveg fele érdekzik emg?hát vagy bejö az oldal vagy nem😊
meg mi az h a szöveg fele érdekzik emg?hát vagy bejö az oldal vagy nem😊
Amúgy kipróbáltam az új teamgesistet, vagy hogy hívják, a 19ezer forintot nem vettem rajta észre....
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Jó-jó:-) Csak nemértettem az üzidet:-) De már világos:-)
Innen már elment. De ez nem változtat semmin.
Elnézést😊 De itt akkora vihar van, hogy félpercenként szakad a net, és ilyenkor a szövegfele érkezik csak meg😊
jólvan😊 Ez az én hibám, de nemértettem elsõre amit írt, mert szakadt a netem, ha elhiszed, ha nem😊
Gondolkozzz el magadban és talán megvilágosodsz, büszke lehetsz házigazdaként, hogy ilyenekt írsz ki. Mondjuk engem nem izgat... Csak akkor is.
Nem Sport Plusszt írtál?😊
jah:|
Én megpróbáltam😊
Én megpróbáltam😊
ööö bonyolult ez,tudnám nézni,de mégse,mert most dolgoznom kell,ahhoz meg vpn-en be kellett lépnem céges hálóba itt meg a proxy nem engedi a TVU-t...de mind1.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Szedd le a TVU Playert, és az ESPN-n tudod nézni😊
nem örülök annyira,hogy este a Brazil-Japánt adják az RTL Klub-on a Horvát-Ausztrália sokkal ígéretesebbnek tünik,mert továbbjutásról szól erõsen...
Persze olyan nem létezik,hogy ne a brazilokat mutassák...:-(
Tudom,nézzem akkor a Sport Klubbot,de sajna nálunk nincs :-(
Persze olyan nem létezik,hogy ne a brazilokat mutassák...:-(
Tudom,nézzem akkor a Sport Klubbot,de sajna nálunk nincs :-(
és ezt most miért?
Mennyire fáj ha Olaszország nyer... Lehet szidni legalább, hogy csalók, meg szar a focijuk. Nagyon divat mostanában az oalszok ellen drukkolni és osztani az észt....
ez gyeptégla
na, meg ezis:|😄
ezt nem kéne😊
Akkor már minden mû lesz a fociban😞
Akkor már minden mû lesz a fociban😞
nem jó a mûfû,mert akkor nem tudják a vesztesek arra fogni,hogy azért vesztettek,mert elbuktak a fûben :-pp
Mûfüves pályákon lesznek a meccsek?
A németországi körülmények ismeretében a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) azt fontolgatja, hogy mûfüves pályákon bonyolítja le a 2010-es, dél-afrikai világbajnokságot.
"Sok panasz érkezett a gyep minõsége miatt, ugyanis amikor májusban leterítették a gyeptéglákat, hideg és esõs volt az idõjárás. Lehet, hogy négy év múlva elejét vesszük a gondoknak, és inkább mûfüvet alkalmazunk" - jelentette ki Markus Siegler, a FIFA szóvivõje.
A jelenleg zajló vb-n fõként Hamburgban, Gelsenkirchenben és Kölnben károsodott foltokban a pályák talaja.
(forrás: MTI)
A németországi körülmények ismeretében a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) azt fontolgatja, hogy mûfüves pályákon bonyolítja le a 2010-es, dél-afrikai világbajnokságot.
"Sok panasz érkezett a gyep minõsége miatt, ugyanis amikor májusban leterítették a gyeptéglákat, hideg és esõs volt az idõjárás. Lehet, hogy négy év múlva elejét vesszük a gondoknak, és inkább mûfüvet alkalmazunk" - jelentette ki Markus Siegler, a FIFA szóvivõje.
A jelenleg zajló vb-n fõként Hamburgban, Gelsenkirchenben és Kölnben károsodott foltokban a pályák talaja.
(forrás: MTI)
GGMU