Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem, mert kibaxom a hangfalakat 😄

tssssssssssssss

zaki
Kizárt, õ a Ghána-USA meccsen volt. Szerintem Hajdú Béla lesz... 😛

zaki
Remélem továbbjutnak a kenguruk! <#smile>

b4rc4
Léderer lesz a kommentátor????:S

Golyo69
az tuti nem az 😄 vagy esetleg terembe való 😄 msot néztem hogy van több fajta..
amivel játszák azt én 18.e-FT-ért láttam
ja és letöröltem a képet 😄

GGMU

desigo
ELment vadászni

lol
b4rc4
Barna poénos kedvébe van....<#oooo>

tigeroo
jah, jól néz ki + biztos jobban viselkedik fizikailag a pályán, meg elfogadnám énis ^^ de a focinak nem errõl kellene szólni (reklám, pénz, technológia, magamutogatás, vegyél 50K-ért cipõt mertkülömben nemvagy jó focista, stbstb)
törölve

énis megfogom venni, de még a 6000it sajnálom érte, de annyit viszont megér😊 Csak átne vágjanak, mert a neten télleg annyiért láttam😛

zaki
Töröld plz Flashback a képet kösz.

Ha te mondod😊
De szerintem gyönyörû labda!

tigeroo
labda nemmmkellene sztem :l

nem nagy eresztés...
Golyo69
ja 😄 tényleg rablás 😊
de hiddel hogy sokan megveszik annyiért is 😄

GGMU

b4rc4
Hi all!!! sztem Brail gyõzelem elsz 3-0😊

Õszintén😊
Labda-pattog, és még szép is😊
De ez rablás😊 Azt hiszik, hogy VB van, és akkor az emberek mindent meg kajálnak?

Golyo69
nem ér annyit ... én is azt mondtam...

GGMU

Neten 6000ért meg lehet rendelni😊
Ugyanolyan szép, adidas lokó rajta:-)
Jah, és márkakereskedésbõl

Kit--Kat
1általán, emlékszem 2002es VB elõtt voltam kint németben 6ezernek megfelelõ euróba került a labda kint. Itthon volt 12ezer. És ma már ott tartunk, hogy 4év alatt 26ezerre nõtt az ára.
Jó meg minden de 14ezerrel többért??

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

jbal
ijjjjj.
amúgy nagy a kép

Invasion😊
Najó FLÉM OFF

Nálunk Jégis, és esõ is, az autó meg kinn ál:S (Kunhegyes)

Golyo69
Nálunk is akkora jég esõ volt mint állat :d de már jég nem esik csak az esõ ( Nyíregyháza)

GGMU

Töltött az oldal, aztán egyszercsak áramszünet, de mivel szünetmentes táp van, és a gép életben maradt, cask a net ment el:-)
És amikor szakadt a kapcsolat, stoppoltam az ie-t, h addig a már betöltött hsz-eket eltudjam olvasni amíg tart az áramszünet, és az övé csak félig jött be

Golyo69
én is játszottam már vele 😄
nagyon jó sztem de annyit nem ér amenyiért árulják....

GGMU

jbal
bálunk is vihar van.hol lax?
meg mi az h a szöveg fele érdekzik emg?hát vagy bejö az oldal vagy nem😊

Kit--Kat
Amúgy kipróbáltam az új teamgesistet, vagy hogy hívják, a 19ezer forintot nem vettem rajta észre....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Jó-jó:-) Csak nemértettem az üzidet:-) De már világos:-)

Kit--Kat
Innen már elment. De ez nem változtat semmin.

Elnézést😊 De itt akkora vihar van, hogy félpercenként szakad a net, és ilyenkor a szövegfele érkezik csak meg😊

jólvan😊 Ez az én hibám, de nemértettem elsõre amit írt, mert szakadt a netem, ha elhiszed, ha nem😊

fernando torres
amúgy nem akarok beleszólni de igaza van.

jbal
akkor nem is mûfû?
a mûfû-n van sár helyett ilyen gumis izé

Shaman
módosítottam :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Kit--Kat
Gondolkozzz el magadban és talán megvilágosodsz, büszke lehetsz házigazdaként, hogy ilyenekt írsz ki. Mondjuk engem nem izgat... Csak akkor is.

Nem Sport Plusszt írtál?😊

jah:|

Én megpróbáltam😊

Shaman
ööö bonyolult ez,tudnám nézni,de mégse,mert most dolgoznom kell,ahhoz meg vpn-en be kellett lépnem céges hálóba itt meg a proxy nem engedi a TVU-t...de mind1.

Szedd le a TVU Playert, és az ESPN-n tudod nézni😊

Shaman
nem örülök annyira,hogy este a Brazil-Japánt adják az RTL Klub-on a Horvát-Ausztrália sokkal ígéretesebbnek tünik,mert továbbjutásról szól erõsen...

Persze olyan nem létezik,hogy ne a brazilokat mutassák...:-(

Tudom,nézzem akkor a Sport Klubbot,de sajna nálunk nincs :-(

és ezt most miért?

Kit--Kat
Mennyire fáj ha Olaszország nyer... Lehet szidni legalább, hogy csalók, meg szar a focijuk. Nagyon divat mostanában az oalszok ellen drukkolni és osztani az észt....

ez gyeptégla

djemba-djemba
Rengeteg sérülés lesz akkor az tuti...

jbal
mér eddig nem mûfû van?egyáltalán hol van mûfû?

na, meg ezis:|😄

ezt nem kéne😊
Akkor már minden mû lesz a fociban😞

Shaman
nem jó a mûfû,mert akkor nem tudják a vesztesek arra fogni,hogy azért vesztettek,mert elbuktak a fûben :-pp

Golyo69
Mûfüves pályákon lesznek a meccsek?

A németországi körülmények ismeretében a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) azt fontolgatja, hogy mûfüves pályákon bonyolítja le a 2010-es, dél-afrikai világbajnokságot.
"Sok panasz érkezett a gyep minõsége miatt, ugyanis amikor májusban leterítették a gyeptéglákat, hideg és esõs volt az idõjárás. Lehet, hogy négy év múlva elejét vesszük a gondoknak, és inkább mûfüvet alkalmazunk" - jelentette ki Markus Siegler, a FIFA szóvivõje.
A jelenleg zajló vb-n fõként Hamburgban, Gelsenkirchenben és Kölnben károsodott foltokban a pályák talaja.
(forrás: MTI)

GGMU