Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Golyo69
nem 😄 ebbe a gépembe nincs TV-tuner 😄 ( csak a másikba 😄)
Melletem megy a TV 😄

GGMU

desigo
szegény japán kapus nem fog unatkozni...
jbal
szép😄tuneren nézed h közbe gépezel?

jbal
végülis tudtam h vmi magféle vagy mi.de még nem ettem

fistin
szerintetek portugál vagy holland? de most szurkoláson kívül, reálisan..

ProGabe
Hát arra várhatsz jó pár évet hogy lemenjen az ára.Ennek is még elég sok,pedig már 2 éves.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fistin
remélem brazilok legalább 2 góllal nyernek 😊

Golyo69
na itt a popcorn 😄 meg egy kis lapcsánka :d ja meg kóla 😄 és a cigi 😄 már csak a bartántõm hiányzik 😄

GGMU

Shaman
ezt komolyan kérded? :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

jbal
Kavagucsi szép védés

jbal
nekem sima marhabõr labdám van fair play felirattal😄

jbal
szép 1:0

tigeroo
lál gyors..
desigo
horvátok nem vacakoltak
1:0
Golyo69
1-0 a horvátoknak 😄

GGMU

tigeroo
ha látsz majd valamelyik bevásárlóközpontban a polcon vegyél egyet...igaz kicsit "borsos" (hehe) az ára, de finom... nemistudom mihez hasonlítsam...nekünk a focihoz az KELL😄
Golyo69
ez is nagyon jó 😄 mi terembe állandóan ilyennel játszunk 😄

GGMU

Golyo69
😄 nemnem 😄

GGMU

tigeroo
NA egy ilyet tuti veszek nyár végén (vagy legalábbis ha lefut a vb....szerintem rohamosan csökkenni fog az ára..)

de nekem ez k*rvára bejön..láttam egy kiscsávónál falun...vitte a csepelbiciklin xD
lol
vond vissza😄

grizzly21
azt hittem csak én szoktam meccs közben mikrópopcornozni😄

Golyo69
egyébként a haver most fog kapni egyet... ( vagy vmi ilyesmi 😊 és azt mondta hogy 15 000 Ft-ért eladja nekem 😄 ha lenne pénzem lehet megvenném 😄

GGMU

Golyo69
na meek én is bearok a mikróba a poncort 😄 egy pilla 😄

GGMU

Golyo69
jó helyen voltam de még nem néztem meg az össz labdát 😄 köszi 😄

GGMU

jbal
a pisztácia mi is pontosan.azt tudom h van olyan fagyi de...😄DDD

Kit--Kat
én csínyján bántam vele, de ha az enyém lett volna akkor kapásból polcra kerül😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

tigeroo
hmmm, én 5 csomag pisztáciát vettem xD

ProGabe
EZ olyan amivel játszanak,pontosabban ez az nemzetközi meccsekre való labda(eb,vb,bl,uefa) és ez 27 ezer<#guluszem1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tigeroo
np ^^,
kitudja😄

tökmag kiöntve 4L-es tálba😄
megyek gyorsan megzuhanyozok, aztán jövök😛

Golyo69
de olyat se 😄

GGMU

tigeroo
az mûbõr...nekem tesóm gumilabdája 5perc...😄
van egy adidas labdám, 96-98-ból maradt rám, még mindíg jó de már megkopott egy kicsit a szélén + összement, és kicsit se gömbölyû már (ültem rajta ..) majd hazahozom nagyanyáméktól és nyomok róla shotot 😛
hát ilyet nem is😊

sokkal több panelbõl áll😊

Golyo69
ok nekem is csak küldték 😄 de most nézem hogy igazad van...de Flashbaback se vesz 6000FT-ért 😄

GGMU

desigo
kukorica bekészítve

remélem jó meccs lesz
és ez erreflé nem hátrány😄

Shaman
egyébként pont ezért vannak ott olyan sok jó focisták,mert a sok szegény csak 1 felemelkedési utat lát,ha jól focizik...

tigeroo
lol de ezek "sima" labdák!! 6 szögletû lapokból állnak, csak feste vannak ott a vonalak ahol az eredetiben tényleg 8-as alakú lapok vannak..ekkora parasztvakítást (hasonlítsd össze a bannerban lévõvel)
jbal
bõrt csak úgy szétrugdostad?
hát nekem mûbõrrel volt olyan h 1-2 óra alatt ki volt a belsõ

Golyo69
Szerintem a legjobb a "plac-ra" az a Winner labda 😄

GGMU

b4rc4
ajánlom😊

tigeroo
de a focit ebbõl kihagyhatnák..sok brazil meg mittoménmilyen latinamerikai a semmibõl jutott el a sztárságig...erre itt finnyáskodnak a FIFA vezetõi...tom, nagy esemény , meg kell adni a módját de ettõl má hányok
Hõragasztásos technikával készül, tehát akár a víz alatt is rugdoshatot, belül száraz marad

Nem láttam semmiféle megkülönböztetõ feliratot, vagy jelzést, de majd felhívom õket

jbal
<#eljen>

tigeroo
a technológia, az elkészítés módja kerül annyiba...mondjuk nekem a Nike 90 labda jön be (sárga-kékben)
az árából meg inkább veszek 4 bõrlasztit, és rongyá rugdossuk a pályán (én megkaptam anno a 2002-es vb hivatalos labdáját, szó szerint sajnáltam rugdosni)
Shaman
elég naív vagy manapság minden errõl szól...