Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
na itt a popcorn 😄 meg egy kis lapcsánka :d ja meg kóla 😄 és a cigi 😄 már csak a bartántõm hiányzik 😄
GGMU
ha látsz majd valamelyik bevásárlóközpontban a polcon vegyél egyet...igaz kicsit "borsos" (hehe) az ára, de finom... nemistudom mihez hasonlítsam...nekünk a focihoz az KELL😄
NA egy ilyet tuti veszek nyár végén (vagy legalábbis ha lefut a vb....szerintem rohamosan csökkenni fog az ára..)
de nekem ez k*rvára bejön..láttam egy kiscsávónál falun...vitte a csepelbiciklin xD
de nekem ez k*rvára bejön..láttam egy kiscsávónál falun...vitte a csepelbiciklin xD
lol
vond vissza😄
vond vissza😄
egyébként a haver most fog kapni egyet... ( vagy vmi ilyesmi 😊 és azt mondta hogy 15 000 Ft-ért eladja nekem 😄 ha lenne pénzem lehet megvenném 😄
GGMU
én csínyján bántam vele, de ha az enyém lett volna akkor kapásból polcra kerül😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
EZ olyan amivel játszanak,pontosabban ez az nemzetközi meccsekre való labda(eb,vb,bl,uefa) és ez 27 ezer<#guluszem1>#guluszem1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
kitudja😄
tökmag kiöntve 4L-es tálba😄
megyek gyorsan megzuhanyozok, aztán jövök😛
megyek gyorsan megzuhanyozok, aztán jövök😛
az mûbõr...nekem tesóm gumilabdája 5perc...😄
van egy adidas labdám, 96-98-ból maradt rám, még mindíg jó de már megkopott egy kicsit a szélén + összement, és kicsit se gömbölyû már (ültem rajta ..) majd hazahozom nagyanyáméktól és nyomok róla shotot 😛
van egy adidas labdám, 96-98-ból maradt rám, még mindíg jó de már megkopott egy kicsit a szélén + összement, és kicsit se gömbölyû már (ültem rajta ..) majd hazahozom nagyanyáméktól és nyomok róla shotot 😛
hát ilyet nem is😊
sokkal több panelbõl áll😊
ok nekem is csak küldték 😄 de most nézem hogy igazad van...de Flashbaback se vesz 6000FT-ért 😄
GGMU
és ez erreflé nem hátrány😄
egyébként pont ezért vannak ott olyan sok jó focisták,mert a sok szegény csak 1 felemelkedési utat lát,ha jól focizik...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
lol de ezek "sima" labdák!! 6 szögletû lapokból állnak, csak feste vannak ott a vonalak ahol az eredetiben tényleg 8-as alakú lapok vannak..ekkora parasztvakítást (hasonlítsd össze a bannerban lévõvel)
de a focit ebbõl kihagyhatnák..sok brazil meg mittoménmilyen latinamerikai a semmibõl jutott el a sztárságig...erre itt finnyáskodnak a FIFA vezetõi...tom, nagy esemény , meg kell adni a módját de ettõl má hányok
Hõragasztásos technikával készül, tehát akár a víz alatt is rugdoshatot, belül száraz marad
Nem láttam semmiféle megkülönböztetõ feliratot, vagy jelzést, de majd felhívom õket
a technológia, az elkészítés módja kerül annyiba...mondjuk nekem a Nike 90 labda jön be (sárga-kékben)
az árából meg inkább veszek 4 bõrlasztit, és rongyá rugdossuk a pályán (én megkaptam anno a 2002-es vb hivatalos labdáját, szó szerint sajnáltam rugdosni)
az árából meg inkább veszek 4 bõrlasztit, és rongyá rugdossuk a pályán (én megkaptam anno a 2002-es vb hivatalos labdáját, szó szerint sajnáltam rugdosni)